Htc One X/X+ Kullanıcıları >>> Ana KoNu <<<

Sponsorlu Bağlantılar

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
One x

- - - Eklendi - - -

One x son güncelleme sinde oyunlarda yanda ki 3 noktalı tuşu kaldırabilme imkanı sunmuş acaba doğru mu bu haber?
Evet doğru ancak henüz bu güncelleme dağıtılmadı. Çok yakın zamanda gelicek yada direk Jelly Bean güncellemesi alacak. Ama siz bu güncellemeyi kendiniz cihazınızı rootlayarak yükleyebilirsiniz beklemeden bilginize...

Crion7

Üye
Beni de ekleyebilirsiniz... Ben de mevcut işlemci ve pil performansından çok daha iyisini alabileceğimi düşündüğüm için custom ROM ve Kernel yüklemeyi düşünüyorum... Aklımda AOKP ROM ve Franco kernel var, ancak HTC 4.1 güncellemesi ile gelir ve kernel bir işime yaramaz diye de çekiniyorum... Bu konuda fikir verebilecek arkadaşımız var mı tavsiyeniz nelerdir?

Bu arada bir diğer sıkıntım da MHL bağlayarak HDTV'ye telefonu bağladığımda gayet güzel çalışıyor ancak şarj aleti takılı olmasına rağmen pil her 2 dakikada bir %1 azalıyor, uçak moduna almama, arkadaki programları kapatmama ve ekran ışığını kısmama rağmen yine de güç yetmiyor; sizce ne yapılabilir? (MX player ile oynatıyorum)

hsn941

Üye
bende daha yeni one x aldım ilk
defa android kullanıyorum
telefona apk dosyasını nasl
yükleyecegimi bilmiyorum..
Yardımcı olurmusunuz..?

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
Beni de ekleyebilirsiniz... Ben de mevcut işlemci ve pil performansından çok daha iyisini alabileceğimi düşündüğüm için custom ROM ve Kernel yüklemeyi düşünüyorum... Aklımda AOKP ROM ve Franco kernel var, ancak HTC 4.1 güncellemesi ile gelir ve kernel bir işime yaramaz diye de çekiniyorum... Bu konuda fikir verebilecek arkadaşımız var mı tavsiyeniz nelerdir?

Bu arada bir diğer sıkıntım da MHL bağlayarak HDTV'ye telefonu bağladığımda gayet güzel çalışıyor ancak şarj aleti takılı olmasına rağmen pil her 2 dakikada bir %1 azalıyor, uçak moduna almama, arkadaki programları kapatmama ve ekran ışığını kısmama rağmen yine de güç yetmiyor; sizce ne yapılabilir? (MX player ile oynatıyorum)
İlk sorunuza tavsiyem 4.1 Jelly Bean güncellemesini beklemenizden yana olur. Eğer o hoşunuza gitmezse alternatif roomlar denersiniz. İkinci sorunuza da MX Player'ı değiştirmenizi öneririm bunda bir etkisi olabilir bu derce şarj yememesi gerek.

bende daha yeni one x aldım ilk
defa android kullanıyorum
telefona apk dosyasını nasl
yükleyecegimi bilmiyorum..
Yardımcı olurmusunuz..?
Gelen kutunuza bakın ordan yardımcı olmaya çalışıcam ancak yeni üye olduğunuz için 2 mesaj depolama hakkınız var mesaj attıkça ve geldikçe onları temizlemizi öneririm yoksa pm atamam bilginize.

SertaGE

SertaGE

Üye
Arkadaşlar ben de 2 gün önce HTC One X aldım ve daha tanışma aşamasındayız. Beni de ekleyin lütfen. Bir de birkaç sorum olacak, buradan sormak uygun mudur?

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben de 2 gün önce HTC One X aldım ve daha tanışma aşamasındayız. Beni de ekleyin lütfen. Bir de birkaç sorum olacak, buradan sormak uygun mudur?
Tabi ki sorabilirsiniz. Ekliyorum hemen davetiye göndericem size kulüp için kabul edip kulüpten yararlanabilirsiniz.

SertaGE

SertaGE

Üye
Teşekkür ederim ilginiz için.
daha öncesinde iphone kullanıyordum ios konusunda oldukça tecrübeliyim ancak android ilk defa kullanmaya başladım. Neredeyse bilgisizim diyebilirim.
Öncelikle şunu sorayım. Google Play'de bulunan ücretli uygulamaları cihazıma ücretsiz şekilde yüklemem mümkün müdür?
Bunun için cihazıma herhangi bir işlem yapmam gerekiyor mu (jailbreak tarzı) yoksa uygulamanın kırık halini bulmam yetiyor mu?

Root olma denen bir işlemi inceledim. Cihazın tüm yetkilerini ele almak için yapılıyormuş. Tek tıkla root olma gibi bir yöntemden bahsediliyor, bunu yapmalı mıyım? Yaparsam cihazım garanti dışı kalır mı?

Root dışında recovery ve rom denen bazı işlemler var. Bunlar cihazın performansını ve pil ömrünü uzatmaya yönelik işlemlermiş. Bunları muhakkak yapmalı mıyım? Öneriniz nedir?

Esas olarak ilk amacım ücretli uygulamaları yükleyebilmek.

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim ilginiz için.
daha öncesinde iphone kullanıyordum ios konusunda oldukça tecrübeliyim ancak android ilk defa kullanmaya başladım. Neredeyse bilgisizim diyebilirim.
Öncelikle şunu sorayım. Google Play'de bulunan ücretli uygulamaları cihazıma ücretsiz şekilde yüklemem mümkün müdür?
Bunun için cihazıma herhangi bir işlem yapmam gerekiyor mu (jailbreak tarzı) yoksa uygulamanın kırık halini bulmam yetiyor mu?

Root olma denen bir işlemi inceledim. Cihazın tüm yetkilerini ele almak için yapılıyormuş. Tek tıkla root olma gibi bir yöntemden bahsediliyor, bunu yapmalı mıyım? Yaparsam cihazım garanti dışı kalır mı?

Root dışında recovery ve rom denen bazı işlemler var. Bunlar cihazın performansını ve pil ömrünü uzatmaya yönelik işlemlermiş. Bunları muhakkak yapmalı mıyım? Öneriniz nedir?

Esas olarak ilk amacım ücretli uygulamaları yükleyebilmek.
Ben teşekkür ederim hoşgeldiniz tekrar. Sorularınızı şöyle cevaplayabilirim; Elinizde ki cihaza ücretli uygulamaları bulmak için o programın yada oyunun apk dosyasını bulmanız yeterlidir. Zaten kulübe girdiğinizde mutlaka görüceksinizdir neredeyse tüm bilenen oyunların paylaşıldığını. Root atma olayı tek bir tıkla olacak iş değildir daha iyi araştırsanız bunu görüceksinizdir. Bootloader kilidinin kırılması gibi işlemler vardır. Ama bu cihazını garanti dışı bırakır bilginize... Rootlayarak cihaza room yükleyebilirsiniz ancak pil performansında önemli artış sağlayan room a denk gelmedim açıkçası ben şu anlık rootlamayı gereksiz buluyorum One X i. Yakında 4.1 Jelly Bean güncellemesi alacağı için daha stabil olması bekleniyor bunu beklemekte yarar var hemde garantiyi bozmamış olursunuz. Ücretli uygulamaları yüklemek için kulübe bakınız ve ek sorunuz olursa ordan sormaya devam edebilirsiniz saygılar...

• Beğen
SertaGE

SertaGE

Üye
Teşekkür ederim cevabınız için. Bahsettiğiniz gibi 4.1'i bekleyeceğim o halde. O zamana kadar da kulüpten karşılıklı faydalanmaya çalışacağım (:

• Beğen
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim cevabınız için. Bahsettiğiniz gibi 4.1'i bekleyeceğim o halde. O zamana kadar da kulüpten karşılıklı faydalanmaya çalışacağım (:
Rica ederim karşılık beklemiyoruz faydalı olabilirsek yardımımız dokunursa ne mutlu bize :)

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
arkadaslar nasıl screenshot alırız ?

serkanege

Üye
benide kulübe eklermisin

ntquartex

ntquartex

Üye
Ben de geçen hafta itibariyle HTC One X kullanıcıları arasına katıldım.
Telefon batarya süresi dışında tek kelimeyle kusursuz. Batarya süresi tüm smartphone'larda maalesef pek farklı değil. İlk iş tüm güncellemeleri yaptım.Şimdi merakla Jelly Bean güncellemesinin gelmesini bekliyorum. Bu arada beni de kulübe eklerseniz sevinirim.

Black_34

Üye
s.a. bende 2 hafta önce one x geçtim yalnız one x in meşhur wifi problemi bana denk geldi çok can sıkıcı bir durum kimileri yazılımsal diyor kimileride donanımsal arıza diyor hatta youtube da bu problemle ilgili bir video izledim benim cihaz yurt dışı acaba htc servisinde yaptırabilirmiyim yardımcı olurlarmı?

ntquartex

ntquartex

Üye
Bence hemen fatura ve satın almayla ilgili diğer belgelerle birlikte kvk servisine götürün. Normal şartlarda garanti dahilinde halledilmesi / değişmesi lazım telefonun. Geçen gün HTC'ye e-mail attım FR'dan aldığım cihazın garantisi Türkiye'de geçerli mi diye, oradan biliyorum.
s.a. bende 2 hafta önce one x geçtim yalnız one x in meşhur wifi problemi bana denk geldi çok can sıkıcı bir durum kimileri yazılımsal diyor kimileride donanımsal arıza diyor hatta youtube da bu problemle ilgili bir video izledim benim cihaz yurt dışı acaba htc servisinde yaptırabilirmiyim yardımcı olurlarmı?

bydirgen

Üye
Beni De Ekleyebilirsiniz :)

SertaGE

SertaGE

Üye
Bahsi geçen WiFi problemi ne gibi bir sıkıntı yaşatıyor? Ben de WiFi problemi yaşıyorum bunun için sordum. Telefon WiFi ile bağlıyken 1-2 sn'lik kopma yaşıyor o sırada 3g bağlantıya geçiyor daha sonra tekrar wifi ağına bağlanıyor. Bu böyle sabah kadar onlarca defa hatta 100 defa gerçekleşti.

perfect59

perfect59

Üye
Beni de ekleyebilirsiniz

Üst Alt