Htc One X/X+ Kullanıcıları >>> Ana KoNu <<<

Sponsorlu Bağlantılar

Shadowman07

Shadowman07

Üye

bence hata edersin.

dostum iki oyun oynuyorum şarj 70e iniyor fullden böle bi telefonu sırf telefon olarak kullanmak çok mantıksız bu performansı oyunlarda kullanamadıktan sonra ne anlamı var..

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
dostum iki oyun oynuyorum şarj 70e iniyor fullden böle bi telefonu sırf telefon olarak kullanmak çok mantıksız bu performansı oyunlarda kullanamadıktan sonra ne anlamı var..

iyide s3 çokmu farklı, bunda 70'e iniyosa ondada 80'e iner.şimdi onu almak için bilmem kaç yüz lira verilmez.

betoner

betoner

Üye
Yedek batarya ile kullanım yapacaksan işe yarar yoksa gereksiz masraf.

Shadowman07

Shadowman07

Üye
arkadaşlar tasarım olarak one xi değişmem hiç bi tele ama bataryada s3 bariz üstün

epts

epts

Üye
arkadaşlar benim one x in sağ üst kşesinde hafif bir yeşillik var.önemsemedim ama arasıra göz batıyor ben garantiye göndericem

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Hayır hocam ekranda var. Beyaz sayfalarda belli oluyor

Ölü piksel o hocam. Önce bi arayın ölü piksel var diye. Bu arada 1 tane mi var ? Biraz yakından bakın.

- - - Eklendi - - -

SII (Super Amoled Plus) ekran kalitesi olarak SIII(HD Super Amoled Plus) ten daha iyi sanırım :hmmm

SIII, Super Amoled Plus değil. Sadece Super Amoled ve bu teknolojide HD çözünürlüğü desteklemediğinden PenTile pixel altdizilimi kullanıyor ve onun için ekranı pek iyi değil.

Türe

Türe

Üye
Ölü piksel o hocam. Önce bi arayın ölü piksel var diye. Bu arada 1 tane mi var ? Biraz yakından bakın.

- - - Eklendi - - -

SIII, Super Amoled Plus değil. Sadece Super Amoled ve bu teknolojide HD çözünürlüğü desteklemediğinden PenTile pixel altdizilimi kullanıyor ve onun için ekranı pek iyi değil.

Yakından baktınız mı acaba ekranına hiç ? Uzaktan bakınca çok kaliteli bir ekran gerçekten ;) Yakından pikseller sayılıyormuş sanırım :hmmm

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Bu arada ben pil ömrü sıkıntısını HTC'nin kendi ürünü olan Battery Bank ile çözeceğim :)

- - - Eklendi - - -

Yakından baktınız mı acaba ekranına hiç ? Uzaktan bakınca çok kaliteli bir ekran gerçekten ;) Yakından pikseller sayılıyormuş sanırım :hmmm

Evet One S'de de durum öyle ama işte S3 yine HD olduğundan dolayı kendini biraz affettiriyor.

Türe

Türe

Üye
Bu arada ben pil ömrü sıkıntısını HTC'nin kendi ürünü olan Battery Bank ile çözeceğim :)

- - - Eklendi - - -

Evet One S'de de durum öyle ama işte S3 yine HD olduğundan dolayı kendini biraz affettiriyor.

Çözünürlükten yırtıyor kerata :) One S'de bu durum daha fazla imiş sanırsam doğru mudur ? :hmmm

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Evet bi görüntü vardı One X ekran yakın çekim ve One S inki kıyaslanıyordu açık açık sayılıyordu yani :)

Türe

Türe

Üye
Evet bi görüntü vardı One X ekran yakın çekim ve One S inki kıyaslanıyordu açık açık sayılıyordu yani :)

Ya One X iyi de keşke biraz üzerinde daha fazla çalışıp çıkarılsaydı :hmmm Ben de alacaktım ama babam htc ye para vermem dedi :ehe Yoksa Sense 4 müthiş :oke:

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi

Ya One X iyi de keşke biraz üzerinde daha fazla çalışıp çıkarılsaydı :hmmm Ben de alacaktım ama babam htc ye para vermem dedi :ehe Yoksa Sense 4 müthiş :oke:
Babaya bak sen kötü bi anısı var herhalde Htc ile :D

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

Afyonda para etmiyor

ne güzel senin baban piyasayı felan düşünüyomuş. ben şimdi satalımmı desem öldürür beni :)
ona göre alınan telefon kullanmak için alınır.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi

ne güzel senin baban piyasayı felan düşünüyomuş. ben şimdi satalımmı desem öldürür beni :)
ona göre alınan telefon kullanmak için alınır.
Bence de öyle sürekli sat al zarardan başka bi şey değil ;) Alırsın ömrü bitene kadar kullanırsın ki elindeki telefon sana en az 5 sene telefonluk yapar Uğurum :oke:

• Beğen
Tepkiler: Hex4d0r
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

Bence de öyle sürekli sat al zarardan başka bi şey değil ;) Alırsın ömrü bitene kadar kullanırsın ki elindeki telefon sana en az 5 sene telefonluk yapar Uğurum :oke:
haklısın Tarık abim :D

Üst Alt