Shadowman07
Üye
bence hata edersin.
dostum iki oyun oynuyorum şarj 70e iniyor fullden böle bi telefonu sırf telefon olarak kullanmak çok mantıksız bu performansı oyunlarda kullanamadıktan sonra ne anlamı var..
bence hata edersin.
dostum iki oyun oynuyorum şarj 70e iniyor fullden böle bi telefonu sırf telefon olarak kullanmak çok mantıksız bu performansı oyunlarda kullanamadıktan sonra ne anlamı var..
arkadaşlar benim one x in sağ üst kşesinde hafif bir yeşillik var.önemsemedim ama arasıra göz batıyor ben garantiye göndericem
Hayır hocam ekranda var. Beyaz sayfalarda belli oluyor
kabın üstündemi?
Hayır hocam ekranda var. Beyaz sayfalarda belli oluyor
SII (Super Amoled Plus) ekran kalitesi olarak SIII(HD Super Amoled Plus) ten daha iyi sanırım![]()
Ölü piksel o hocam. Önce bi arayın ölü piksel var diye. Bu arada 1 tane mi var ? Biraz yakından bakın.
- - - Eklendi - - -
SIII, Super Amoled Plus değil. Sadece Super Amoled ve bu teknolojide HD çözünürlüğü desteklemediğinden PenTile pixel altdizilimi kullanıyor ve onun için ekranı pek iyi değil.

Yakından baktınız mı acaba ekranına hiç ? Uzaktan bakınca çok kaliteli bir ekran gerçektenYakından pikseller sayılıyormuş sanırım
![]()
Bu arada ben pil ömrü sıkıntısını HTC'nin kendi ürünü olan Battery Bank ile çözeceğim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
Evet One S'de de durum öyle ama işte S3 yine HD olduğundan dolayı kendini biraz affettiriyor.
One S'de bu durum daha fazla imiş sanırsam doğru mudur ? 
Evet bi görüntü vardı One X ekran yakın çekim ve One S inki kıyaslanıyordu açık açık sayılıyordu yani![]()
Ben de alacaktım ama babam htc ye para vermem dedi
Yoksa Sense 4 müthiş 
Babaya bak sen kötü bi anısı var herhalde Htc ile
Ya One X iyi de keşke biraz üzerinde daha fazla çalışıp çıkarılsaydıBen de alacaktım ama babam htc ye para vermem dedi
Yoksa Sense 4 müthiş
![]()

Babaya bak sen kötü bi anısı var herhalde Htc ile![]()

2. eli para etmiyor diye almıyor![]()
olurmu ya antalyada iyi htc piyasası.
Afyonda para etmiyor

Bence de öyle sürekli sat al zarardan başka bi şey değil
ne güzel senin baban piyasayı felan düşünüyomuş. ben şimdi satalımmı desem öldürür beni
ona göre alınan telefon kullanmak için alınır.

haklısın Tarık abim
Bence de öyle sürekli sat al zarardan başka bi şey değilAlırsın ömrü bitene kadar kullanırsın ki elindeki telefon sana en az 5 sene telefonluk yapar Uğurum
![]()