Htc One X/X+ Kullanıcıları >>> Ana KoNu <<<

Sponsorlu Bağlantılar

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
şuanda sgs 3 le htc one x arasında karasızım .
sizce neden one x ?
sormak istediğim bir kaç soru var:
tarayıcıya izlediğim bazı videolarda lag giriyordu. bu olay sizlerdede varmı ve hızından memnunmusunuz ?
batarya kullanımı çok fazlaymış . yoğun kullanımda ne kadar gider ?
android 4.04 ne zaman gelecek ?
şimdiden teşekkürler :)

tasarımı yeter.zaten geri kalan herşeyleri yakın.ayrıca kamera slowmotion video çekebiliyor one x'te.interneti opera ve chrome'la kullanıyorum ama tarayıcısındanda memnunum.güncellemenin zamanınıda bilmiyorum.

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar birşey soracam hd video çekip izleyince hafif kasılmalar oluyor aldığım iki cihazdada aynı sorunu yaşadım??

bende yok.telefonun sürümü güncelmi?

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar birşey soracam hd video çekip izleyince hafif kasılmalar oluyor aldığım iki cihazdada aynı sorunu yaşadım??
Şimdi tekrar baktım bende de öyle bi sorun yok yazılımsal olabilir.

betoner

betoner

Üye
MPlayer kullanıyorum, sorunsuz çalışıyor. Cihazın kendi programı pek hoşuma gitmedi.

Shadowman07

Shadowman07

Üye
MPlayer kullanıyorum, sorunsuz çalışıyor. Cihazın kendi programı pek hoşuma gitmedi.

Valla ben iki cihaz aldım ikisindede var aynı sorun he çekince videoyu izleyince kasinti yapıyor anlamadım gitti sırım güncel 1.29 yüklü

betoner

betoner

Üye
Telefon depolama belleğini ve fabrika ayarlarına sıfırlamayı denedinmi?

mrtzn

mrtzn

Üye
Bu gün galaxy s3 ile kendi cihazımın ekranlarını karşılaştırma fırsatı buldum teknosa mağazasında. Bilgisayarımdan aktardığım yüksek çözünürlükteki fotoğrafı s3 e aktardım ve yapılabilecek maksimum yaklaşımda iki ekran arasındaki farkı inceledim. S3 ün ekranı rezalet demek gerçekten abartı olmaz. Sadece ben değil mağazada çalışan 2 arkadaş ve telefon bakmaya gelmiş yaklaşık 10 kişide benimle aynı görüşte. Bu denli fark beklemiyordum hatta ekran kaliteleri aynıdır diye düşünüyordum ama cidden alakaları yok, one x in ekran kalitesi inanılmaz. :)

- - - Eklendi - - -

şuanda sgs 3 le htc one x arasında karasızım .
sizce neden one x ?
sormak istediğim bir kaç soru var:
tarayıcıya izlediğim bazı videolarda lag giriyordu. bu olay sizlerdede varmı ve hızından memnunmusunuz ?
batarya kullanımı çok fazlaymış . yoğun kullanımda ne kadar gider ?
android 4.04 ne zaman gelecek ?
şimdiden teşekkürler :)

2007 den bu yana htc kullanıyorum, bu güne kadar aldığım her cihazda diğer markalara nazaran 1 adım önde oldum en son one x i aldığımda 4s i olan arkadaşlar "yine mi htc aldın, sıkılmadın mı hala" diye sordular, evet hala sıkılmadan htc kullanıyorum çünkü performansın en iyi olması ile en iyiye yakın olması arasında pek bir şey fark etmiyor ama sense arayüzü gerçekten pek çok şeyi çok daha kolay hale getiriyor. Sense arayüzünü ilk olarak htc touch ile kullandım, o gün bu gündür vazgeçemiyorum. :)

Şöyle bi gerçek var, telefonla her saniye oyun oynamıyorsunuz, belki ilk zamanlarda uzun süre oyunlarla programlarla uğraşıyorsunuz fakat sonra cihazın kullanılabilirliği çok daha önemli hale geliyor. Karşılaştırma yaparken bunları da göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim.

Sorularınıza gelecek olursak;
Evet bi kaç defa lag problemi ben de yaşadım ama öyle çok can sıkan bi takılma olmadı.
Şarj süresi tamamen ne yaptığınızla alakalı, 4 saatte de bitirebilirsiniz 2 güne yakında dayanabilir, aldığım günden bu yana sadece 1 kere eve yetişemedim(14 saat) onun dışında hiç yarı yolda bırakmadı.
Android 4.04 ne zaman gelir hiç bi fikrim yok :)
Her ne alırsanız şimdiden hayırlı olsun.

theposies

theposies

Üye
teşekkür ederim

Matador03

Matador03

Üye
S3 cok yapay gosteriyo renklero

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
Bakalım gerçekten yapay mı 15 gün içinde elime geçicek S3 karşılaştırmasını yaparım her şekilde buraya yazarım dostlar :oke:

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
SII (Super Amoled Plus) ekran kalitesi olarak SIII(HD Super Amoled Plus) ten daha iyi sanırım :hmmm

Shadowman07

Shadowman07

Üye
yazıları okumada s3de bir takım sıkıntılar var ama batarya ömrü biraz cezbediyor beni

aytachgurol

Üye
beni de eklerseniz sevinirim...

sensesi

sensesi

Üye
Benide eklermisin

Shadowman07

Shadowman07

Üye
muhtemelen yarın satıp s3 alacağım şarjı çok sıkmaya başladı beni

forza_sakarya