Htc One X/X+ Kullanıcıları >>> Ana KoNu <<<

Sponsorlu Bağlantılar

epts

epts

Üye

Aynen :D

- - - Eklendi - - -

Biz yeni yazılımı bekliyoruz hocam :)

- - - Eklendi - - -

Yaz mevsimi etkili hocam dediğiniz gibi baya ısınıyor bende de öyle kışın çok iyi olucak merak etmeyin :ehe
Hocam rootlu cihaZ güncelleme alır mi.. ben orjinal romu rot yapmadan önce backup yapmistim

mkankan

Üye
Beni de ekleyin kulüp listesine. Beyaz One x'im ile.

cliolar

Üye
Bende ses tusuyla kilit acma isini cozemedim,root suz cihazda nasil yapicaz?

betoner

betoner

Üye
Rootlu cihaza ota güncellemesi yapmanız imkansız.

emre1802

Üye
arkadaslar size sorum olucak bende galaxy s2 var ve bu tlf esime verip one x almak istiyorum ama batarya sorunu video da takilma ayrica goruntulu konusamama sorunlari varmi gonlum bi yandan s3 kayiyor ama farkli bi tlf almak istedigim icin soruyum ikisinden biri olucak amacim burada tartisma yaratmak degil bilgi almak yanlis anlasilmasin yardimci olursaniz sevinirim

betoner

betoner

Üye
arkadaslar size sorum olucak bende galaxy s2 var ve bu tlf esime verip one x almak istiyorum ama batarya sorunu video da takilma ayrica goruntulu konusamama sorunlari varmi gonlum bi yandan s3 kayiyor ama farkli bi tlf almak istedigim icin soruyum ikisinden biri olucak amacim burada tartisma yaratmak degil bilgi almak yanlis anlasilmasin yardimci olursaniz sevinirim

Aynen ben dediğin gibi yaptım. 3g var ama videolu görüşme yok. Kullanıma bağlı batarya sorun olabilir, videoda takılma yok. Batarya sorun olacaksa tipini her ne kadar sevmem de s3 e yönelmelisin, yedek batarya kullanabilesin.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Yeni büyük güncelleme ne zaman geliyor?

- - - Eklendi - - -

Şu telefondaki sorunları bi giderseler

- - - Eklendi - - -

ICS 4.0.3 ten 4.0.4 e güncellenecek değil mi?

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
Beni de ekleyin kulüp listesine. Beyaz One x'im ile.
Ekliyorum hocam hoşgeldin :)

- - - Eklendi - - -

Valla betoner hocamında dediği gibi batarya dediniz mi gerçekten S3 e yönelmelisiniz videoda falan takılma yok yine de seçim sizin tabi.

- - - Eklendi - - -

Yeni büyük güncelleme ne zaman geliyor?

- - - Eklendi - - -

Şu telefondaki sorunları bi giderseler

- - - Eklendi - - -

ICS 4.0.3 ten 4.0.4 e güncellenecek değil mi?
Evet 4.0.4 e geçicek ama henüz zamanı belli değil.

hakancpu

hakancpu

Üye
beyaz one x )))) bu cihazı seviyorum benide ekleyebilirmisin kardeş...

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Jelly Bean güncellemesi One X - SIII 'e gelecekmi acaba bu konuda açıklama yapıldımı

cliolar

Üye

Batarya dışında hersey için one x.

Üst Alt