DreaMagiC
Üye
Aynen katılıyorum batarya büyük sorun bu telefondaBatarya dışında hersey için one x.

Aynen katılıyorum batarya büyük sorun bu telefondaBatarya dışında hersey için one x.

Hocam o ne .Usb jig ile yapılabilir.
Hocam o ne .
Tel Brick olduğunda, yada rootlu cihazlarda kaç kere rom yüklediğini gösteren sayacı sıfırlama için kullanılan ufak bir aparat. USB jig sayesinde tel ilk günkü gibi olur.
O da bulunmuyormuş her halde.sağol hocamTel Brick olduğunda, yada rootlu cihazlarda kaç kere rom yüklediğini gösteren sayacı sıfırlama için kullanılan ufak bir aparat. USB jig sayesinde tel ilk günkü gibi olur.
Listeye eklendiniz hocam kulüp davetiyesi en kısa sürede gönderilecek siz ve hakancpu adlı üyeye saygılar...beni de ekleyinnnn)
Ekliyorum hoşgeldiniz.benide eklerseniz sevinirim sensetion xe den sonra one x hosgeldin arkadaslar hanen tuş problemini cözemedim tuş kilidini ses yuşu ile açmak istiyorum ama tüm denedigim programlar acmadı örnegin nolock gibi root atamam bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim program bulamaz mıyım android 4 te calısan ve one x ile uyumlu olan cok fazla msj atıyorum o yuzden???
Ekledim hoşgeldinizSelamlar.
- - - Eklendi - - -
BENİDE EKLERMİSİNİZ.

arkadaslar bnde one x alcam da bi sorum var ekran gorilla glass 2'mi yoksa 1'mi acaba ??
sendemi brütüsarkadaslar bnde one x alcam da bi sorum var ekran gorilla glass 2'mi yoksa 1'mi acaba ??
sendemi brütüsarkadaslar bnde one x alcam da bi sorum var ekran gorilla glass 2'mi yoksa 1'mi acaba ??
Resmi sitede Gorilla Glass diye geçiyor herhengi bir şey belirtilmemiş kaç olduğu hakkında ama bizzat sordum Htc Müşteri Hizmetlerine ve şu cavebı aldım : " One X te kullanılan cam Gorilla Glass 2.5D. Bu camın farkı diğer camlara göre kavisli bi yapıya sahip olması" dedi. Bana sorarsan buna takılma telefonu al eline gerçekten sağlamlığına bak anlarsın şüphesiz piyasada ki en sağlam ekranarkadaslar bnde one x alcam da bi sorum var ekran gorilla glass 2'mi yoksa 1'mi acaba ??

Resmi sitede Gorilla Glass diye geçiyor herhengi bir şey belirtilmemiş kaç olduğu hakkında ama bizzat sordum Htc Müşteri Hizmetlerine ve şu cavebı aldım : " One X te kullanılan cam Gorilla Glass 2.5D. Bu camın farkı diğer camlara göre kavisli bi yapıya sahip olması" dedi. Bana sorarsan buna takılma telefonu al eline gerçekten sağlamlığına bak anlarsın şüphesiz piyasada ki en sağlam ekran![]()
anladm hocam tesekkur ederm
Resmi sitede Gorilla Glass diye geçiyor herhengi bir şey belirtilmemiş kaç olduğu hakkında ama bizzat sordum Htc Müşteri Hizmetlerine ve şu cavebı aldım : " One X te kullanılan cam Gorilla Glass 2.5D. Bu camın farkı diğer camlara göre kavisli bi yapıya sahip olması" dedi. Bana sorarsan buna takılma telefonu al eline gerçekten sağlamlığına bak anlarsın şüphesiz piyasada ki en sağlam ekran![]()
anladm hocam tesekkur ederm