Htc One X/X+ Kullanıcıları >>> Ana KoNu <<<

Sponsorlu Bağlantılar

mavzer6666

Üye
benide ekleyin mavzer6666

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar benide ekleyin mavzer6666

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
baba konu nerde :ehe

ademacar

Üye
ses tusu ile kilit kodu açmak arkadaşlar cok fazla msj attıgım için kilit tuşu içine göcecek gibi nolock golocker imlock lock 2.0 hepsini denedim ama ses tuşu ile açmadılar sensation xe m vardı sony arc vardı hepsinde calışıyodu ama one x de calışmıyor acil yardım ederseniz sevinirim

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
ses tusu ile kilit kodu açmak arkadaşlar cok fazla msj attıgım için kilit tuşu içine göcecek gibi nolock golocker imlock lock 2.0 hepsini denedim ama ses tuşu ile açmadılar sensation xe m vardı sony arc vardı hepsinde calışıyodu ama one x de calışmıyor acil yardım ederseniz sevinirim
Uygun bi roomla bunu halledebilirsin galiba hocam. Şu rooma bakmalısın :oke:

gokay1989

gokay1989

Üye
Bniide ekleyin :-) artık bnde one x kullanicisiyim

gokay1989

gokay1989

Üye
Bnde sana one x mle cevap atıyorum Teşekkürler bide sorum olucak yardım ederseniz sevinirim arka planda çalışan uygulamalar çok ram giyiyor hep 700mb civarinda bunu düşürme imkanımız varmi

betoner

betoner

Üye
Senkronize ayarlarında gereksizleri kaldır. Ayarlar hesaplar ve senkronize ayarlarından halledebilirsin.

gokay1989

gokay1989

Üye
Senkronize de zaten hpsi kapalı sürekli 750-800mb ram kullaniuor

mrtzn

mrtzn

Üye
cihaz zamanla daha mı fazla ısınmaya başlıyor yoksa yaz mevsiminin etkisinden dolayı mı daha fazla ısınır oldu anlayamadım ama ısınma problemi ciddi ciddi can sıkıyo, oyun oynarken telefon çaldı kulağıma değdiremedim telefonu. başkasında var mı bu problem?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
cihaz zamanla daha mı fazla ısınmaya başlıyor yoksa yaz mevsiminin etkisinden dolayı mı daha fazla ısınır oldu anlayamadım ama ısınma problemi ciddi ciddi can sıkıyo, oyun oynarken telefon çaldı kulağıma değdiremedim telefonu. başkasında var mı bu problem?

herkeste var. telefonda benim bilgisayarımınkinden daha iyi işlemci var bırakta ısınsın. yazda etkiliyo bence. kışında elimiz üşümez artık :D

epts

epts

Üye
Arkadaşlar rootlu cihazlar icin cyanogenmod 9 tavsiye ederim.cihazin havasi degisiyo.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi

herkeste var. telefonda benim bilgisayarımınkinden daha iyi işlemci var bırakta ısınsın. yazda etkiliyo bence. kışında elimiz üşümez artık :D
Aynen :D

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar rootlu cihazlar icin cyanogenmod 9 tavsiye ederim.cihazin havasi degisiyo.
Biz yeni yazılımı bekliyoruz hocam :)

- - - Eklendi - - -

Yaz mevsimi etkili hocam dediğiniz gibi baya ısınıyor bende de öyle kışın çok iyi olucak merak etmeyin :ehe

Üst Alt