Tamam ekliyorum hoşgeldin davetiyeni gönderiyorumbenide ekleyin mavzer6666
- - - Eklendi - - -
arkadaşlar benide ekleyin mavzer6666

Ne deyon Furkan anlamadımbaba konu nerde![]()
Konular kulüpte isteyen burdanda sorabilir tabi ki 
Tamam ekliyorum hoşgeldin davetiyeni gönderiyorum
- - - Eklendi - - -
Ne deyon Furkan anlamadımKonular kulüpte isteyen burdanda sorabilir tabi ki
![]()
Ünlem işaretine bak sen
hani bu ana konu ya !
Ana konu Htc One X gereksiz mesaj atmayalım lütfen 
Ünlem işaretine bak senAna konu Htc One X gereksiz mesaj atmayalım lütfen
![]()

Tamam tamam ağlama hemen One X al gel seni baş üye yapayım

Tamam tamam ağlama hemen One X al gel seni baş üye yapayım![]()
Uygun bi roomla bunu halledebilirsin galiba hocam. Şu rooma bakmalısınses tusu ile kilit kodu açmak arkadaşlar cok fazla msj attıgım için kilit tuşu içine göcecek gibi nolock golocker imlock lock 2.0 hepsini denedim ama ses tuşu ile açmadılar sensation xe m vardı sony arc vardı hepsinde calışıyodu ama one x de calışmıyor acil yardım ederseniz sevinirim

Bniide ekleyin :-) artık bnde one x kullanicisiyim

cihaz zamanla daha mı fazla ısınmaya başlıyor yoksa yaz mevsiminin etkisinden dolayı mı daha fazla ısınır oldu anlayamadım ama ısınma problemi ciddi ciddi can sıkıyo, oyun oynarken telefon çaldı kulağıma değdiremedim telefonu. başkasında var mı bu problem?

Aynen
herkeste var. telefonda benim bilgisayarımınkinden daha iyi işlemci var bırakta ısınsın. yazda etkiliyo bence. kışında elimiz üşümez artık![]()

Biz yeni yazılımı bekliyoruz hocamArkadaşlar rootlu cihazlar icin cyanogenmod 9 tavsiye ederim.cihazin havasi degisiyo.

Yaz mevsimi etkili hocam dediğiniz gibi baya ısınıyor bende de öyle kışın çok iyi olucak merak etmeyincihaz zamanla daha mı fazla ısınmaya başlıyor yoksa yaz mevsiminin etkisinden dolayı mı daha fazla ısınır oldu anlayamadım ama ısınma problemi ciddi ciddi can sıkıyo, oyun oynarken telefon çaldı kulağıma değdiremedim telefonu. başkasında var mı bu problem?