Htc One X/X+ Kullanıcıları >>> Ana KoNu <<<

Sponsorlu Bağlantılar

mhrylmz

mhrylmz

Üye
beni de ekleyinnnn:))

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
beni de ekleyinnnn:))
Listeye eklendiniz hocam kulüp davetiyesi en kısa sürede gönderilecek siz ve hakancpu adlı üyeye saygılar...

- - - Eklendi - - -

Size Gönderildi ama hakancpu ya davetiye gönderilmiyor ayarlarında sorun var galiba bilgilerine...

ademacar

Üye
benide eklerseniz sevinirim sensetion xe den sonra one x hosgeldin arkadaslar hanen tuş problemini cözemedim tuş kilidini ses yuşu ile açmak istiyorum ama tüm denedigim programlar acmadı örnegin nolock gibi root atamam bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim program bulamaz mıyım android 4 te calısan ve one x ile uyumlu olan cok fazla msj atıyorum o yuzden???

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
benide eklerseniz sevinirim sensetion xe den sonra one x hosgeldin arkadaslar hanen tuş problemini cözemedim tuş kilidini ses yuşu ile açmak istiyorum ama tüm denedigim programlar acmadı örnegin nolock gibi root atamam bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim program bulamaz mıyım android 4 te calısan ve one x ile uyumlu olan cok fazla msj atıyorum o yuzden???
Ekliyorum hoşgeldiniz.

ebu derda

Üye
Selamlar.

- - - Eklendi - - -

BENİDE EKLERMİSİNİZ.

GaRiP1Si

Üye
Beni de ekleyin :oke:

polluxea♪

polluxea♪

Üye
arkadaslar bnde one x alcam da bi sorum var ekran gorilla glass 2'mi yoksa 1'mi acaba ??

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bnde one x alcam da bi sorum var ekran gorilla glass 2'mi yoksa 1'mi acaba ??
Resmi sitede Gorilla Glass diye geçiyor herhengi bir şey belirtilmemiş kaç olduğu hakkında ama bizzat sordum Htc Müşteri Hizmetlerine ve şu cavebı aldım : " One X te kullanılan cam Gorilla Glass 2.5D. Bu camın farkı diğer camlara göre kavisli bi yapıya sahip olması" dedi. Bana sorarsan buna takılma telefonu al eline gerçekten sağlamlığına bak anlarsın şüphesiz piyasada ki en sağlam ekran :oke:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

Resmi sitede Gorilla Glass diye geçiyor herhengi bir şey belirtilmemiş kaç olduğu hakkında ama bizzat sordum Htc Müşteri Hizmetlerine ve şu cavebı aldım : " One X te kullanılan cam Gorilla Glass 2.5D. Bu camın farkı diğer camlara göre kavisli bi yapıya sahip olması" dedi. Bana sorarsan buna takılma telefonu al eline gerçekten sağlamlığına bak anlarsın şüphesiz piyasada ki en sağlam ekran :oke:

+1. Katılıyorum.

polluxea♪

polluxea♪

Üye

anladm hocam tesekkur ederm

theposies

theposies

Üye
şuanda sgs 3 le htc one x arasında karasızım .
sizce neden one x ?
sormak istediğim bir kaç soru var:
tarayıcıya izlediğim bazı videolarda lag giriyordu. bu olay sizlerdede varmı ve hızından memnunmusunuz ?
batarya kullanımı çok fazlaymış . yoğun kullanımda ne kadar gider ?
android 4.04 ne zaman gelecek ?
şimdiden teşekkürler :)

Shadowman07

Shadowman07

Üye
Arkadaşlar birşey soracam hd video çekip izleyince hafif kasılmalar oluyor aldığım iki cihazdada aynı sorunu yaşadım??

Üst Alt