Htc One X/X+ Kullanıcıları >>> Ana KoNu <<<

Sponsorlu Bağlantılar

cod123

Üye
Arkadaslar bende geldim aranıza paylasimlari göremiyorum acaba bende mi sorun aranıza aldığınız için teşekkür ederim

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
Dostum baktım ama henüz msj yazılmamış diyor
Nasıl mesaj yazılmamış diyor pcden girmeyi denedin mi hiç hocam ? İlk defa böyle bir yorum alıyorum üye gözüküyorsunuz ama :allalla:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

Nasıl mesaj yazılmamış diyor pcden girmeyi denedin mi hiç hocam ? İlk defa böyle bir yorum alıyorum üye gözüküyorsunuz ama :allalla:

mobilden girdiğimde bendede hiç.mesaj yazılmamış diyor. bilgisayardan girecez artık.

cod123

Üye

Alla alla şimdi tekrar baktım "bu gruba henüz msj yazılmamıştir." Yazıyor herhalde ben üye olamamasim :(

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
Alla alla şimdi tekrar baktım "bu gruba henüz msj yazılmamıştir." Yazıyor herhalde ben üye olamamasim :(
Üyesin öyle gözüküyor bir dakka silip tekrar yollayayım kabul edip tekrar bakın ;)

0MG90

0MG90

Üye
Benim abimde One X var beni ekleyebilirsin , istersen. :)

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
Benim abimde One X var beni ekleyebilirsin , istersen. :)
Tamam ekliyorum :) Davetiyeni kabul et One X için kulüpte çoğu oyun paylaşıldı abinin tele yüklersin hocam saygılar :)

benabc

Üye
kardeşim bende bir bucuk aydır kullanıyorum da bu kulubu yenı gordum :) benıde eklermisin:))

s333

Üye
bende eklenmek isterim

serkanet

Üye
bende çok eskiden beri symbiancı olarak one x alarak aranıza katılmış bulunmaktayım eklerseniz memnun olurum :)

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
bende çok eskiden beri symbiancı olarak one x alarak aranıza katılmış bulunmaktayım eklerseniz memnun olurum :)
Hoşgeldin ekliyorum ve davetiyeni gönderiyorum kabul edip kulüpten yararlanabilirsin ;)

- - - Eklendi - - -

Şuna bakın adam telefona işkence yapıyor :D

[video=youtube;cuv0VMBkWZ0]http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&amp;NR=1&amp;v=cuv0VMBkWZ0[/video]

• Beğen
Tepkiler: mrtzn
nacrem

nacrem

Üye
Bugün kavuştum :) beni de ekleyebilirsiniz.

Üst Alt