Rica ederiz buraya bakın buyrun kulüp burda Htc One X Kullanıcılar Kulübü Y.D.D - MaxiCep.ComArkadaslar bende geldim aranıza paylasimlari göremiyorum acaba bende mi sorun aranıza aldığınız için teşekkür ederim
Rica ederiz buraya bakın buyrun kulüp burda Htc One X Kullanıcılar Kulübü Y.D.D - MaxiCep.Com
Nasıl mesaj yazılmamış diyor pcden girmeyi denedin mi hiç hocam ? İlk defa böyle bir yorum alıyorum üye gözüküyorsunuz amaDostum baktım ama henüz msj yazılmamış diyor

Nasıl mesaj yazılmamış diyor pcden girmeyi denedin mi hiç hocam ? İlk defa böyle bir yorum alıyorum üye gözüküyorsunuz ama![]()
Alla alla şimdi tekrar baktım "bu gruba henüz msj yazılmamıştir." Yazıyor herhalde ben üye olamamasim
Nasıl mesaj yazılmamış diyor pcden girmeyi denedin mi hiç hocam ? İlk defa böyle bir yorum alıyorum üye gözüküyorsunuz ama![]()

Üyesin öyle gözüküyor bir dakka silip tekrar yollayayım kabul edip tekrar bakınAlla alla şimdi tekrar baktım "bu gruba henüz msj yazılmamıştir." Yazıyor herhalde ben üye olamamasim![]()
Üyesin öyle gözüküyor bir dakka silip tekrar yollayayım kabul edip tekrar bakın![]()
Tamam ekliyorumBenim abimde One X var beni ekleyebilirsin , istersen.![]()
Davetiyeni kabul et One X için kulüpte çoğu oyun paylaşıldı abinin tele yüklersin hocam saygılar 
Tamam ekliyorumDavetiyeni kabul et One X için kulüpte çoğu oyun paylaşıldı abinin tele yüklersin hocam saygılar
![]()

Hoşgeldin tabi ki eklerimkardeşim bende bir bucuk aydır kullanıyorum da bu kulubu yenı gordumbenıde eklermisin
)
Hoşgeldin seni de ekleyip kaçarım ben bugünlük iyi gecelerbende eklenmek isterim
Geçmiş olsun. Dikkat etmek lazım.
Yapma ya nasıl oldu ?

Hoşgeldin ekliyorum ve davetiyeni gönderiyorum kabul edip kulüpten yararlanabilirsinbende çok eskiden beri symbiancı olarak one x alarak aranıza katılmış bulunmaktayım eklerseniz memnun olurum![]()
Hayırlı olsun ekliyorumBugün kavuştumbeni de ekleyebilirsiniz.