emreli01
Üye
Kolay qelsin öncelikle arkadaşlar. BEn yeni HTC one X + kullanıcısıyım.
Bu android oyun bölümünde olan oyunları calıstıramıyorum... Rica etsem biri bana HTC one X + plusda calısan oyunları listeleme ve hatta mümkünse linkleri yollayabilme imkanı varmı acaba şimdiden teşekkürler
sende htc one x plus kullanıcıları diye konu açsanaSende antutu sonucunu yazsana :-) hoşgeldin aramıza :-)
sende htc one x plus kullanıcıları diye konu açsana
aç öyle bi konu canlandıralımHtc bölümü çok cansız aslında :-)
aç öyle bi konu canlandıralım
ayrıcalıkKac kisi cikacak sanki 5 10 :-)
Güncellemeden midir nedendir bilmiyorum ama şimdi 12000 verdi. Neden bilmiyorum ama durum buSen bi ss koysana
güncellemeden midir nedendir bilmiyorum ama şimdi 12000 verdi. Neden bilmiyorum ama durum bu
Benide ekleyinbenimki plus ama liste başınamı yazacaksınız ne yapacaksınız .p
Merhaba arkadaşlar imei değişmiş one x otomatik güncelleme olabilirmi? şu anda en son sürümünde, fakat ileride çıkacak güncelleme için sordum.
Yurt dışı cihaz olduğu içinNeyden dolayı değişti imei i ??
Yurt dışı cihaz olduğu için
Ben telefonumun imei sorgulattığım zaman nokia mobile çıkıyor, daha detaylı aradım ime no hangi telefona ait diye, nokia e71 çıkıyor, sende bir araştır.Benimde telfon yurt dışından geldi uluslar arası garantili olduğu için burda geldikten 1 ay sonra kvk ya verdim anakart ve ekranı değişim oldu böylelikle hem imei değişti hemde türkiye telefonu oldu tabi imei kayıtlı şimdi ben bu telefona root veya rom işlerine kalksam İmei de sorun olurmu ??
Ben telefonumun imei sorgulattığım zaman nokia mobile çıkıyor, daha detaylı aradım ime no hangi telefona ait diye, nokia e71 çıkıyor, sende bir araştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?