Htc One X/X+ Kullanıcıları >>> Ana KoNu <<<

yaw bu telefona güncelleme ne zaman geleck ya

snn_2506

Üye
ula uçağımız hakan pencerede de katın da htc one x+

- - - Eklendi - - -

Araştıra araştra girmedim forum klmadı htc yakınınm kullanan varsa braz bilglendrme
arkadaşım yazdıkların hepsi birbirinden güzel kaliteli ama htc one x+plas kullanıyorum tek kelimeyle mükemmel tavsiyem htc one x+ kesinlikle memnun kalırsın

emreli01

Üye

aynen katılıyorum one x plus mükkemmel bi telefon her yönü ile

aynen katılıyorum one x plus mükkemmel bi telefon her yönü ile

bişey soracağım,yabancı bir yerdesiniz yani ilk defa gidiyorsunuz ve internet paketiniz yok ,size nerede olduğunuzu ve nasıl gidebileceğiniz konusunda yardımcı oluyormu (mükemmellik açısından soruyorum)

bişey soracağım,yabancı bir yerdesiniz yani ilk defa gidiyorsunuz ve internet paketiniz yok ,size nerede olduğunuzu ve nasıl gidebileceğiniz konusunda yardımcı oluyormu (mükemmellik açısından soruyorum)
yabancı olduğum yere pat diye konmuyorum ya. elbet o işi gören bi navigasyon cihazı var

emreli01

Üye

yabancı olduğum yere pat diye konmuyorum ya. elbet o işi gören bi navigasyon cihazı var
helal

- - - Eklendi - - -

beni symbiandan tanıyormusun bilmiyorum ama c7 im halen var merak etme
ve mükemmel kelimesi sadece navigasion u internetsiz çalışan cihaz için denecek die bi kaidede yok o yüzden one x plus Mükemmel bi telefon

selam iyi günler arkadaşlar size bi şer soracaım benim one x cihazımı alalı 4 ay oldu 2.el aldım garantili şarjı hiç gitmemeye başladı sııldım devamlı şarja bağlamadktan ve facebookta fotograf yüklemiyor yükeniyor diyor kalıyor neden acaba yardımcı olursanız sevinirim

Mobilator

Emekli Yönetici
Bi fabrika verilerine sıfırlamanızda fayda var. Sorunlar düzelebilir.

yeni bi güncelleme geldı ama neye yaradı bilmiyorm

Wifi sorunu yaşayıp da güncelleme sonrası düzeldiğini söyleyenler var. Ayrıca yazılım da iyileştirilmiş ama ben bi değişiklik farketmedim.

Arkadaşlar one x imizde galerideki fotoğraf klasörlerine şifre koyabilirmiyiz

antutu sonucu derken yardımcı ol biraz