blackhbosss
Üye
Ne yazık ki hayır. Daha başlamadı.bu jelly bean ne oldu beyler haberi olan varmi daha baslamadi demi turkiye dagıtımı
yine sözünde durmadi htc bugun ekimin sonu ve dediklerine göre simdiye kadar gelmesi lazimdi
Ne yazık ki hayır. Daha başlamadı.
Hayır sözünde durdu, Asya'da dağıtıma başlandı. Türkiye'ye gelmedi sadece.yine sözünde durmadi htc bugun ekimin sonu ve dediklerine göre simdiye kadar gelmesi lazimdi
ama htcnin dediği ekimin ortasi ve tüm dunyada demisti diye okudum
Hayır sözünde durdu, Asya'da dağıtıma başlandı. Türkiye'ye gelmedi sadece.
Benim bilgim bu yönde, ama sizin dediğinizle ilgili bir şey duymadım.ama htcnin dediği ekimin ortasi ve tüm dunyada demisti diye okudum
dogrudur ama burda onemli olan artık telefondan gercek verimi almamiz gerektigi jelly beani bir an once almamiz ki buda benim tahmınım bu cumaya kadar gelir bizede
Benim bilgim bu yönde, ama sizin dediğinizle ilgili bir şey duymadım.
İlk zamanlarda dediğiniz gibi denip sonradan ertelenmiş olabilir belki.
İnşallahdogrudur ama burda onemli olan artık telefondan gercek verimi almamiz gerektigi jelly beani bir an once almamiz ki buda benim tahmınım bu cumaya kadar gelir bizede
Fiziksel bir darbe aldı mı?İyi form lar arkadaşlar.
Daha önce wifi çekim güçünde bir sıkıntı yoktu ama birden çekim güçü azaldı. Bunun nedeni nedir? Telefon root lu değil. Çözümü varmı? Fabrika ayarlarına mı dönmem gerekiyor düzelmesi için?
Fiziksel bir darbe aldı mı?
Eğer almadıysa çekim gücünün birden düşmesi normal değil. Modemde de sorun oluşmuş olabilir.
Yinede ayarları sıfırlayıp denemenizde fayda var.
Wireless ayarlarını kurcalamanızda fayda var.Darbe almadı telefon. Farklı modemlerle denedim yine aynı. Fabrika ayarlarına döndüm yine aynı. Modemin yanındayım çekim gücü tek diş :S
Dediğiniz imkansız. Ancak bir ihtimal mesajdan çıkarken vs. taslaklara kaydetmiş olabilirsiniz belki, ben bazen yanlışlıkla kaydediyorum. Bir bakmanızda fayda var.Arkadaşlar one x ımden yanlışlıkla msjlari sildim geri almanın bi yolu varmidir çok önemliydi eşime okutmam lazımdı((
benim basima aynisi geldi kvkya goturdum q1 haftada yaptilar temassizlik varmis ilk baslarda yoktu sonra cikti tahminim cin mali arac telefon tutucusu almistim teli iki yanindan cok sikmisti sanirim o yapti cunku ekrana bastirinca sanki icine giriyor gibiydi bir sekilde esnemis sanirim. hox ta ekran kapak gorevi goruyor cok siıkiınca esnemis sennkide oöyle olmus olabilirDarbe almadı telefon. Farklı modemlerle denedim yine aynı. Fabrika ayarlarına döndüm yine aynı. Modemin yanındayım çekim gücü tek diş :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?