DreaMagiC
Üye
-
Konu Sahibi
-
Alıntı yapman yeterliydi neyseisim yada sıfat vermedimki.
Alıntı yapman yeterliydi neyse
Yok be Uğurum sen beni hiç üzer misin
özür dilerim üzdüysem
Yok be Uğurum sen beni hiç üzer misin
zaten bende öylesine özür dilemiştim..
şaka şaka
Cihazım dün geldiBunda bir sıkıntı yok. Herşey normal
Hayırlı olsun yeni cihazın ustaCihazım dün geldiBunda bir sıkıntı yok. Herşey normal
Dosya yöneticisi ile yahut kartı pc'ye bağlayıp yapabilirsin. Galeriden yapılmıyordu galiba. Ya da QuickPic adlı bir uygulama vardı Play'de. O program ile yapılabiliyordu galiba.
Bence başka bir micro sim tak dene hala aynı problem varsa telefonda arıza olması olağan hocam.Arkadaşlar benim one s şebeke sorunu yaptı bazen 3 çizgi bazen 5
Mobil sebekeyi kapatınca da aynı yani 3 g ile alakası yok
Gerçi doğuda vodafone iyi çekmiyor diyorlar ama arkadaşın 5800 ı adam gibi çekiyor
Telefon yere çarpan bir telefon bundan olabilir mi
Bide benim micro sim kesme versiyon yani orjinal değil şekli biraz bozuk gibi
arkadaşlar Htc One X imizde " transmisor fm " gibi bir özellik varmıdır yada bununla ilgili bir uygulama varmıdır ?? Daha önce nokia n8 kullanmıstım mesela telefonumdaki müzikleri aracımda boş bi radyo frekansına yönlendirebiliyordum
One X te böyle bir özellik mevcut değil...arkadaşlar Htc One X imizde " transmisor fm " gibi bir özellik varmıdır yada bununla ilgili bir uygulama varmıdır ?? Daha önce nokia n8 kullanmıstım mesela telefonumdaki müzikleri aracımda boş bi radyo frekansına yönlendirebiliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?