Öneri htc one s4 nexus5

Sponsorlu Bağlantılar

smh60

smh60

Üye
memnun olmamak mümkünmü :)

• Beğen
Tepkiler: Invoke

anilari35

anilari35

Üye
kardeşim şu zamanda telefon alınmaz 1-2 aya butun markalar yeni cihazlarını çıkaracaklar bekle onlara bak
illa alacamda dersen 1-2 hafta içinde çıkacak discovery elite bak yada nexus 5 derim ben

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
kardeşim şu zamanda telefon alınmaz 1-2 aya butun markalar yeni cihazlarını çıkaracaklar bekle onlara bak
illa alacamda dersen 1-2 hafta içinde çıkacak discovery elite bak yada nexus 5 derim ben

+1 konunun en iyi yorumu. :)

0MG90

0MG90

Üye
Daha sonrada çıkacak. Ondan sonrada. Sürekli bekleyecek miyiz?

• Beğen
Tepkiler: smh60
Invoke

Invoke

Üye
O zaman hafızası sıkıntı olmuyormuş demekki. :ehe :ehe

Daha fazla olsa daha iyi olurdu aslında, mecbur idare edeceğiz. :D Hafızanın bir eksik olduğu açık. :/
+1 konunun en iyi yorumu. :)

Değil. Onlar ülkemize gelene kadar Mayıs ayını bulacak. Vatandaş hemen almazsa yine bekleyecek IFA var bu sefer. Sonra bekle de bekle... Şuan alınmaycak cihaz varsa başlığa göre One ile S4dür çünkü yakında yenileri geliyor. Nexus 5 buna dahil değil.

• Beğen
ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
16GB, 12.5GB bize kalan.

Niye htc one ve nexus 5 de özgür değil misin? Üstelik samsung gün geçtikçe işi yokuşa sürüyor.
kardesim seninde istediğin özgür sağlam ve güncelleme gelen bir telefon benimde benim orda belirttiğim s4 hafıza kart desteği sağlıyor bataryası çıkabiliyor encok rom gelistirilen telefonlardan root olayı desen samsug da cok basit pek cok yönden özgür. ama sağlamlık ve tasarım icin one x alınır

anilari35

anilari35

Üye
Daha sonrada çıkacak. Ondan sonrada. Sürekli bekleyecek miyiz?
Kardesim 1 ay beklerse yeni cihazlai almis olur vde en az 1 sene en son model o olacak simdialirsa 1-2 ay sona yenisi cikacak

blacktalon

blacktalon

Üye
birde şöyle bişey var bu 3 cihaz ne kadar yeni cihaz çıksada seni en az 2-3 yıl götürür ve eğer ki sıkılırsan da satabilirsin ama samsungun 2.el satışı ile 0'ı arasında çok fark olabiliyor ona dikkat etmek gerek

• Beğen
Tepkiler: ahmetkartal
anilari35

anilari35

Üye
birde şöyle bişey var bu 3 cihaz ne kadar yeni cihaz çıksada seni en az 2-3 yıl götürür ve eğer ki sıkılırsan da satabilirsin ama samsungun 2.el satışı ile 0'ı arasında çok fark olabiliyor ona dikkat etmek gerek
O 3 cihaz 2-3 goturur yeniler 4-5 :) illada alacaksan nexus5 al

0MG90

0MG90

Üye
O 3 cihaz 2-3 goturur yeniler 4-5 :) illada alacaksan nexus5 al
Niye önceki modelleri adi mi? Güncelleme alır yinede.

Htc One da iyi cihaz ama hafıza kartı takılmıyor bu dezavantaj. Kamerası aydınlık ortamda iyi cekiyor ama karanlıkta kötü biraz. Bu One2 de düzelmiştir belki. Dedigim gibi en iyisi Nexus5 bu seçeneklerden.

Invoke

Invoke

Üye
Htc one ile s4 konuşmak bile saçma bence. Çok yakında bu cihazların yeni versiyonları çıkacak ha illa da htc one veya sgs4 alacaksanız, yine de yenisini bekleyin fiyatı düşsün. :ehe

anilari35

anilari35

Üye
Niye önceki modelleri adi mi? Güncelleme alır yinede.

Htc One da iyi cihaz ama hafıza kartı takılmıyor bu dezavantaj. Kamerası aydınlık ortamda iyi cekiyor ama karanlıkta kötü biraz. Bu One2 de düzelmiştir belki. Dedigim gibi en iyisi Nexus5 bu seçeneklerden.
yahu adi yada güncelleme almaz diyen olmadı ki :) hani 1 ay bekleyip daha iyisini daha güncelini almak varken niye şimdi alayımki ?

wwwhmz

wwwhmz

Üye
Bu saydıkların arasında alınacak en iyi telefon Nexus 5'tir hocam. Snapdragon 800, Adreno 330 grafik işlemcisi, 2.3 Ghz hızı var.Kamerası 8 mp ois kamera, saf android olduğu için en ufak kasma yaşamazsın, sürekli güncel, ayrıca geliştiriciler tarafından en çok custom rom üretilen telefonlar nexuslardır.S4'e gelelim 1.6 Ghz Exynos kullanıyor PowerVR SGX 544MP3 grafik işlemcisi var (Adreno 330'u geçemiyor).S4'ün sadece kamerası iyi.Htc One'ye gelirsek 1.7 Ghz Snapdragon 600 kullanıyor, Adreno 320 grafik işlemcisi var (Adreno 320 1080p ekranlarda başarılı değildir).Htc One'ın + yönü ses ve tasarım.Anlayacağın Nexus 5 der susarım :D

Edit: Eğer bu 3 seçeneği sunmasaydın LG G2 al derdim.G2 Nexus 5'ten daha iyi :D

TuqRaa58

TuqRaa58

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar.

Invoke

Invoke

Üye
Bu saydıkların arasında alınacak en iyi telefon Nexus 5'tir hocam. Snapdragon 800, Adreno 330 grafik işlemcisi, 2.3 Ghz hızı var.Kamerası 8 mp ois kamera, saf android olduğu için en ufak kasma yaşamazsın, sürekli güncel, ayrıca geliştiriciler tarafından en çok custom rom üretilen telefonlar nexuslardır.S4'e gelelim 1.6 Ghz Exynos kullanıyor PowerVR SGX 544MP3 grafik işlemcisi var (Adreno 330'u geçemiyor).S4'ün sadece kamerası iyi.Htc One'ye gelirsek 1.7 Ghz Snapdragon 600 kullanıyor, Adreno 320 grafik işlemcisi var (Adreno 320 1080p ekranlarda başarılı değildir).Htc One'ın + yönü ses ve tasarım.Anlayacağın Nexus 5 der susarım :D

Edit: Eğer bu 3 seçeneği sunmasaydın LG G2 al derdim.G2 Nexus 5'ten daha iyi :D

Tartışılır. G2 daha iyi değil bana göre. Bu lafımı, nexusu var ondan öyle diyor, diye düşünmeyin. Almadan önce de soranlara ikisi arasından nexus5 derdim.
G2nin -bana göre- nexusa karşı üstün yanı 32Gb seçeneğidir.

• Beğen
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Nexus 5 alayini tokatlar haci abi.