kardeşim şu zamanda telefon alınmaz 1-2 aya butun markalar yeni cihazlarını çıkaracaklar bekle onlara bak
illa alacamda dersen 1-2 hafta içinde çıkacak discovery elite bak yada nexus 5 derim ben

Daha sonrada çıkacak. Ondan sonrada. Sürekli bekleyecek miyiz?kardeşim şu zamanda telefon alınmaz 1-2 aya butun markalar yeni cihazlarını çıkaracaklar bekle onlara bak
illa alacamda dersen 1-2 hafta içinde çıkacak discovery elite bak yada nexus 5 derim ben
+1 bunun arkası gelmez teknoloji sürekli gelisiyorDaha sonrada çıkacak. Ondan sonrada. Sürekli bekleyecek miyiz?
O zaman hafızası sıkıntı olmuyormuş demekki.![]()
![]()
Hafızanın bir eksik olduğu açık. :/
+1 konunun en iyi yorumu.![]()
her gün yeni bir tane çıkıyor kardeş hıza yetişemiyoruz zaten martin sonuna doğru alacaktım araştırıyordum+1 konunun en iyi yorumu.![]()
kardesim seninde istediğin özgür sağlam ve güncelleme gelen bir telefon benimde benim orda belirttiğim s4 hafıza kart desteği sağlıyor bataryası çıkabiliyor encok rom gelistirilen telefonlardan root olayı desen samsug da cok basit pek cok yönden özgür. ama sağlamlık ve tasarım icin one x alınır16GB, 12.5GB bize kalan.
Niye htc one ve nexus 5 de özgür değil misin? Üstelik samsung gün geçtikçe işi yokuşa sürüyor.
Kardesim 1 ay beklerse yeni cihazlai almis olur vde en az 1 sene en son model o olacak simdialirsa 1-2 ay sona yenisi cikacakDaha sonrada çıkacak. Ondan sonrada. Sürekli bekleyecek miyiz?
O 3 cihaz 2-3 goturur yeniler 4-5birde şöyle bişey var bu 3 cihaz ne kadar yeni cihaz çıksada seni en az 2-3 yıl götürür ve eğer ki sıkılırsan da satabilirsin ama samsungun 2.el satışı ile 0'ı arasında çok fark olabiliyor ona dikkat etmek gerek
illada alacaksan nexus5 alO buraya gelene kadar...Kardesim 1 ay beklerse yeni cihazlai almis olur vde en az 1 sene en son model o olacak simdialirsa 1-2 ay sona yenisi cikacak
Niye önceki modelleri adi mi? Güncelleme alır yinede.O 3 cihaz 2-3 goturur yeniler 4-5illada alacaksan nexus5 al
yahu adi yada güncelleme almaz diyen olmadı kiNiye önceki modelleri adi mi? Güncelleme alır yinede.
Htc One da iyi cihaz ama hafıza kartı takılmıyor bu dezavantaj. Kamerası aydınlık ortamda iyi cekiyor ama karanlıkta kötü biraz. Bu One2 de düzelmiştir belki. Dedigim gibi en iyisi Nexus5 bu seçeneklerden.
hani 1 ay bekleyip daha iyisini daha güncelini almak varken niye şimdi alayımki ?

Bu saydıkların arasında alınacak en iyi telefon Nexus 5'tir hocam. Snapdragon 800, Adreno 330 grafik işlemcisi, 2.3 Ghz hızı var.Kamerası 8 mp ois kamera, saf android olduğu için en ufak kasma yaşamazsın, sürekli güncel, ayrıca geliştiriciler tarafından en çok custom rom üretilen telefonlar nexuslardır.S4'e gelelim 1.6 Ghz Exynos kullanıyor PowerVR SGX 544MP3 grafik işlemcisi var (Adreno 330'u geçemiyor).S4'ün sadece kamerası iyi.Htc One'ye gelirsek 1.7 Ghz Snapdragon 600 kullanıyor, Adreno 320 grafik işlemcisi var (Adreno 320 1080p ekranlarda başarılı değildir).Htc One'ın + yönü ses ve tasarım.Anlayacağın Nexus 5 der susarım
Edit: Eğer bu 3 seçeneği sunmasaydın LG G2 al derdim.G2 Nexus 5'ten daha iyi![]()