HTC One S Sahibi Olan Arkadaşlar: Bu telefonu nerden buldunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
One X i çok araştırdım denedim de güzel telefon. Ama dediğim gibi o kadar para veremem. İnşallah bir sorun çıkmaz da alırım One S'i. :) Duyduğuma göre şarj konusunda çok sorunluymuş one x
Yok tam aksine iyi :) İlk başta sıkıntılıydı güncelleme ile düzeltiler ;) Bütün cihazlar aynı çok oynama bir günü rahat görürsün :) Bende One S düşünüyodum almışken tam olsun dedim sürekli telefon değiştiren bir insan değilim :)

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi

Yok tam aksine iyi :) İlk başta sıkıntılıydı güncelleme ile düzeltiler ;) Bütün cihazlar aynı çok oynama bir günü rahat görürsün :) Bende One S düşünüyodum almışken tam olsun dedim sürekli telefon değiştiren bir insan değilim :)
Ne zaman alacaksın? e nereden?

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Ne zaman alacaksın? e nereden?
Temmuzun başında elimde olur. Kvk dan alıcağım yurt dışı cihazda sorun çıkar felan güvenmiyorum ;) TİM den de düşündüm ama yok orda da sorunlu oluyor cihazların çoğu niye diceksin adamlar telefona yıl sonuna kadar garanti veriyorlar kendin kırsan bile değiştiririz diyorlar sence mantıklımı bu laf ? Diyo al eline vur kır getir yenisiyle değiştirelim sence bu ne kadar mantıklı var bu işte bi şeyde hadi hayırlısı :) Zaten alanlar var ve sorun olduğunu söylüyorlar sürekli değiştimeye çalışıyorlar.
En iyisi KVK :oke:

• Beğen
Tepkiler: nanotex
nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
En mantıklısı. Öyle dediklerini bilmiyordum ama :D One S i vodafone getirecekmiş ben de ordan alırım heralde.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
En mantıklısı. Öyle dediklerini bilmiyordum ama :D One S i vodafone getirecekmiş ben de ordan alırım heralde.
Valla kvk da gözükmüyor eğer gelirse kvk dan direk al ;) Vodafone şimdi reklam koyar telefon açılışına sinir olurum ben öyle işe sanki üreticisi vodafone :D

maxxiceppp

Üye
Bu arada one s in şarjı 6 saat gidiyor ne var bende anlamadım

maxxiceppp

Üye
1 saat mobil internet 20dk oyun 30 dk müzik 20dk sallaama dolasiyorum telde
en son kocaman bir htc yazısı :)

• Beğen
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye

maxxiceppp

Üye
Hocam yurt dışı demiştim peki ne tür bi sorun olabilir

- - - Eklendi - - -

Ama kendim aldim yurt dışından

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Batarya sorunlu olabilir yada yazılımsal bir sorunda olabilir. Büyük ihtimal yazılımsal bi sorun vardır bunun için sabretmen gerek. Bunu anlamak için başka One S kullanıcısı da gerekli onda durum nasıl olucak o önemli neyse şimdilik böyle idare et sen Gökhan aldığında konuşuruz tekrar ;)

• Beğen

maxxiceppp

Üye
Olur tamam bu arada tel 1 aylık 5 kez yere yapıştı bi alakasi olabilirim bunla bide ekran 2cm çizildi pis htc :(

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Zannetmiyorum bi alakası olacağını batarya ya etkisi olmaz düşmenin ;) Kötü olmuş ama koruyucu felan kullanmıyor musun ekrana ?

maxxiceppp

Üye
Yok hocam aksesuar bizi bozar

maxxiceppp

Üye
Anladım anladım sağol tavsiye için
bu arada tel piyasada olmadığı için jelatin yok adam bu ne diyor bende one x doğurdu diyorum:)
bari jelatini de dogursaydi

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Anladım anladım sağol tavsiye için
bu arada tel piyasada olmadığı için jelatin yok adam bu ne diyor bende one x doğurdu diyorum:)
bari jelatini de dogursaydi
:kop2: Valla haklsın hocam ne diyim 1 ay içinde gelir inşallah piyasaya jelatinide :)

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
1 saat mobil internet 20dk oyun 30 dk müzik 20dk sallaama dolasiyorum telde
en son kocaman bir htc yazısı :)
hahah güldüm :D beyler bugün fikrim biraz değişti.. 1700 lira çok bence one s için. ve bataryanın çabuk bitmesi normal 1650 mAh bataryası var. az para daha verip S3 almak istiyorum ben. bataryası 2100 mAh akıyor telefon :D ve o kadar gelişmiş özelliği var. bu one serisinden çok şikayet geliyor. htc nin arayüzünü seviyorum ama ben S3 alıcam büyük ihtimalle.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
hahah güldüm :D beyler bugün fikrim biraz değişti.. 1700 lira çok bence one s için. ve bataryanın çabuk bitmesi normal 1650 mAh bataryası var. az para daha verip S3 almak istiyorum ben. bataryası 2100 mAh akıyor telefon :D ve o kadar gelişmiş özelliği var. bu one serisinden çok şikayet geliyor. htc nin arayüzünü seviyorum ama ben S3 alıcam büyük ihtimalle.
:hmmm sen bilirsin Gökhan tasarımı benim hoşuma gitmiyor da pek :hmmm Beğeniyorsan al tabi iyi telefon :)

• Beğen

maxxiceppp

Üye

S3 alman konusunda sana katılıyorum en mantıklısı
Bizim gibi abuksabuk seçenek tuşu falan uğraşmazsın
Sesi büyük ihtimalle daha iyidir (galaxy ace nin sesi benimkinden daha iyi çıkıyor)
Kamera kesinlikle daha iyidir (benimki gün ışığında bile çok ıyi değil)
Simkart micro falan değil
Ayrıca hafıza artırılabilir
Arka kapak açılıyor batarya çıkıyor
Tasarım çok komik ama bunların hepsine değer kesinlikle

• Beğen

Üst Alt