Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberHTC One M9’un AnTuTu Testi Esnasında Aşırı Isınma Uyarısı Görüntülendi
Sponsorlu Bağlantılar
Invoke
Üye
Ben de tebrik ediyorum, güzel hort.
malkoc444
Üye
Müjde m9 a bugün gelen büyük bir güncelleme ile ısınma büyük ölçüde giderilmiş görünüyor, m9 meraklılarına duyurulur...
Z3+'a kadar fiyatının düşmesi müjdesinjde bekleriz [emoji1]
Death Punch
Üye
Htc çok yanlış yolda çoook bi sonraki modelde büyük bi patlama yaşamasza elveda diyebiliriz
El~PisToLeRo
Üye
Isinan cihaza ne gibi bir guncelleme verilir bilmiyorum ama G Flex 2 M9 kadar isinmiyordu demekki yazilim etikliyor bu isleri guncellemeyle cozdulerse bir de.
Death Punch
Üye
Z3+ içinde güncelleme gelicek ısınma açısındam ama en mantıklısını samsung yaptı s810 ısınıyor diye exynos kullandı s6 ya
teknolojibaronu
Üye
Z3+'ta bakır soğutucular var böyle bir sorun olmayacak.
byAndroid
Üye
Ya haberleri çıktı nereye yok ısınma
teknolojibaronu
Üye
Haberi gördm olmayacak değilde daha az olur.
Ayrıca haberin sonunda yaz'ın bir güncelleme gelecekmiş o güncelleme ile ısınma problemi ortadan kalkacak yazıyor.
Haberi gördm olmayacak değilde daha az olur.
Ayrıca haberin sonunda yaz'ın bir güncelleme gelecekmiş o güncelleme ile ısınma problemi ortadan kalkacak yazıyor.
S810 sadece bi telefonda ısınsa tamam o telefondan kaynaklanıyor deriz her S810 lu telefon ısınıyor yani işlemci aşırı ısınan bi işlemci o yüzden donanımsal bi hayatı yazılımsal çözemezsin en fazla sorunu kısıtlarsın ama kesin olarak sorunu kaldıramazsın o yüzden isterse 100 güncelleme yayımlasın o işlemci en falza daha az ısınır ama o ısınma bile çok olarak kabul edilecek o yüzden pekde ınanma zaten bu markaların dediği birebir gerçek olsa bizim kullandığımız teknolojiler şimdikinin 100 katı daha iyisi olurdu