HTC’den amiral gemisi akıllısı One M9 ve kamerası RE için kısa süreli fiyat indirimi geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
HTC’den amiral gemisi akıllısı One M9 ve kamerası RE için kısa süreli fiyat indirimi geldi
Vay be htc den beklenmedik hareketler bunlar :ehe


HTC’nin amiral gemisi ve aksiyon kamerası indirimli olarak satışta…


Akıllı telefon pazarında yer alan bir çok firma Black Friday kapsamında cihazlarını sunmaya başlamışlardı ve indirimler hala devam ediyor. Tavan kökenli üreticilerden olan HTC de oldukça dikkat çekici bir indirim ile karşımıza geldi.



Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunan akıllı telefon meraklıları, htc.com üzerinden firmanın bu sene Mart ayında sunduğu amiral gemisi modeli HTC One M9’u dikkat çekici indirimle satın alabiliyor. Normal satış fiyatı 649$ olan cihaz, şu an 389.40$ olarak satın alınabilmekte. Ancak bu fiyatın akıllı telefon sepete eklendikten sonra göründüğünü de ekleyelim.

HTC’nin amiral gemisi akıllı telefon modeli HTC One M9, 5″ büyüklüğünde 1920×1080 piksel Full HD dokunmatik ekran ile birlikte geliyor. Cihazın 3GB sistem belleği ve 32GB dahili veri kapasitesi bulunurken, akıllı telefon gücünü ise Qualcomm Snapdragon 810, sekiz çekirdekli işlemcili yonga setinden almakta.

Adreno 430 grafik işlemci, yonga setinden dolayı gelirken, HTC One M9’un kameraları ise 20MP arka kamera, 4MP Ultrapixel ön kamera olarak belirlenmiş. Ayrıca cihaz Android 5.1 Lollipop mobil işletim sistemi özelliklerine sahip.

Diğer taraftan, HTC’nin aksiyon kamerası HTC RE de indirimli olarak sunulmuş durumda. Yine htc.com üzerinden satın alınabilen cihaz 79.99$ olarak satışta. Bu kameranın normal satış fiyatının ise 199$ olduğunu belirtelim.

HTC’den amiral gemisi akıllısı One M9 ve kamerası RE için kısa süreli fiyat indirimi geldi - MaxiCep
 


Üst Alt