Haber HTC One M9 Türkiye Ön Siparişleri Hepsiburada’da Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
HTC One M9 Türkiye Ön Siparişleri Hepsiburada’da Başladı
HTC ‘nin ülkemizde de merakla beklenen One M9 modeli, Hepsiburada.com üzerinden ön siparişe sunuldu.

HTC‘nin One M9 modeli hepsiburada.com üzerinden ön siparişe sunuldu.

HTC One M9 modelinin duyurulması ile başlayan bekleyiş, ülkemizde de ön siparişe sunulmasıyla devam ediyor. HTC bu modelde özellikle kamera donanımı konusunda yapmış olduğu değişiklikleri ile gündeme gelmişti. Dünya Mobil Kongresi‘ne damgasını vuran telefonlar içerisinde uzun bir süre konuşulan model hakkında bir çok iddia ortaya atılmıştı.

Üzerinde bulunan Snapdragon 810 işlemcinin çalışma esnasında üretmiş olduğu ısı sorunu gündemi oldukça meşgul etmişti. Devamında gelen haberler ise bu sorunun yazılımsal olarakta çözülebileceği yönünde oldu. HTC One M9 tüm gelişmeleri geride bırakarak Türkiye kullanıcılarıyla buluşmasına az bir süre kalırken, online alışveriş sitesi hepsiburada.com‘da ön siparişe sunuldu.

Türkiye’nin önde gelen online alışveriş sitelerinden olan hepsiburada.com, açıklanan fiyat üzerinden ön talepleri aldığı görülüyor. 2 Nisan’dan sonra stoklara gireceği belirtilien HTC’nin amiral gemisi telefonu One M9 2.799,00 TL fiyatı ile ön siparişteki yerini almış durumda.

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Çok ucuzmuş. 3 tane aldım. Mahalledeki çoluk çocuğa dağıtırız artık.

• Beğen
Tepkiler: BrKaS, Esendağlı ve MaxipmaN
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Yeni Ceo da pek kalıcı olmayacak gibi.

0MG90

0MG90

Üye
O parayla iyi laptop alırım. Hatta motor alırım.

Yazık o paraya. 2000'den fazla para verilmez telefona. Hatta 1500'den fazla.
Yeni Ceo da pek kalıcı olmayacak gibi.
Bence yeni CEO ve tasarıma yeni gelen kişiler fark yaratacak. Umarım şu tasarımı düzeltirler. Siyah çizgiler gitse bile yeter.

• Beğen
Tepkiler: lazye
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Aynen öyle hiç bir yeniligi yok kafa yorulmamıs modele bu kadar para verilmez.yazılım anlamında getirilen yenilikleri bile adamlar kendi engellemis raw destegi gibi mesela.
Tasarım dizayn sahane tanıtım konusunda da konusuldu bunlar zaten htc yazısı alt bara alınıp o siyah bosluga da tuslar eklense çok daha sahane olurdu.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
mrzstyl

mrzstyl

Üye
2800 üm olsa 1350 tl sine NEXUS 5 alır kalan 1450 tl yide babama verir borçları toparlamasına yardımcı olurdum vaaay be :hmmm

ALACAK ARKADAŞLARA HAYIRLI OLSUN...

Polymath

Polymath

Üye
Dün ankamallde s6 ya baktim bi. Gercekten tasarim hayranlik edici.. Ekran filan olsun s6varken bu alinmaz.. M8 alınir=D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Rakibinden pahalı.

Invoke

Invoke

Üye
7 kişi bir olup M9'a mı girsek diyorduk...

• Beğen
Tepkiler: bilal72 ve Nextman
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Bu telefon fiyatlarına bir ayar çekilmeli böyle nereye kadar gidecek ki ayrıca gerçekten 1500 tl'den fazlası yazık günah. Zengini fakiri farketmez sadece piyasada bu uçuk fiyatları hakeden telefon yok.

• Beğen
Tepkiler: bilal72
0MG90

0MG90

Üye
Hiç değilse diğer rakiplerine göre SD kart destekliyor.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
El yanarken SD kardım var diyecek değiliz. Seneye kaldı benim telefon.

• Beğen
Tepkiler: Koradam ve Furkan Emekli
0MG90

0MG90

Üye
Kimseye zorla aldırmıyorlar bu telefonu. Alırken tek parça metal kasa olduğunu bilip alacak her kimse. 1600-1700'lük plastikten iyidir.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
1700'lük plastik kaldıysa tabi :ehe

0MG90

0MG90

Üye
Dimi? iPhone'dan yan kısımları al, Sony'den arka camı, ön tarafa kendi orta tuşunu koy ve al sana muhteşem tasarımlı S6.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Dimi? iPhone'dan yan kısımları al, Sony'den arka camı, ön tarafa kendi orta tuşunu koy ve al sana muhteşem tasarımlı S6.
İşin enteresan kısmı da iPhone dan kopya çekiliyor 4s'e özendi denmiyor Sony'den özenildi diyor ben de bunu çözemedim böyle kafaları anlamıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Koradam ve mrzstyl
0MG90

0MG90

Üye
İşin enteresan kısmı da iPhone dan kopya çekiliyor 4s'e özendi denmiyor Sony'den özenildi diyor ben de bunu çözemedim böyle kafaları anlamıyorum.
Bende çalıntı tasarımları kullanan firmaların telefonlarına muhteşem diyenlerinkini anlayamıyorum. Bak 2. kez yazdım. Demekki anlaşılmıyor, kendinizi kandırmaya devam edin marka sevdanızla.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bende çalıntı tasarımları kullanan firmaların telefonlarına muhteşem diyenlerinkini anlayamıyorum. Bak 2. kez yazdım. Demekki anlaşılmıyor, kendinizi kandırmaya devam edin marka sevdanızla.
Çalıp çalmaması beni ilgilendirmez ben çıkan parçaya bakarım üstündeki SONY SAMSUNG APPLE önemli değildir. donanım tasarım bana göreyse alırım bazıları gibi takıntım yoktur. Beni bilen bilir bilmeyen kendi gibi bilir.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108

Üst Alt