HTC One M9 için Android 6.0 güncellemesi yayınlanmaya başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
HTC One M9 için Android 6.0 güncellemesi yayınlanmaya başladı
HTC’nin amiral gemisi One M9 için beklenen Android 6.0 Marshmallow güncellemesi yayınlanmaya başladı.


Akıllı telefon pazarının güçlü isimlerinden biri olarak karşımıza çıkan HTC firması, geçtiğimiz Mart ayında yeni nesil amiral gemisi modeli One M9’u duyurusunu gerçekleştirmiş ve satışa sunmuştu. HTC’nin yeni amiral gemisi Android 5.0 Lollipop işletim sistemi ön yüklü olarak kullanıcılara sunuldu.



Sunduğu cihazlara güncelleme vermek için çalışan HTC firması, One M9 modeli için kısa bir süre sonra Android 5.1 Lollipop güncellemesini sundu. Çalışmalarına devam eden firma, HTC One M9 modeli için bu kez beklenen Android 6.0 Marshmallow güncellemesini yayınladı. Amerika Birleşik Devletleri’deki operatör kilitsiz One M9 modellerine iki parça halinde yayınlanan güncelleme gelmeye başladı. Asıl güncelleme öncesinde 99.47 MB boyuta sahip ön güncelleme yükleniyor. Sonrasında ise 3.35.617.12 sürüm numaralı ve 1.21 GB boyuta sahip ana güncelleme yükleniyor. Gelen güncelleme pil performansını artırmakta, gelişmiş uygulama izinleri ve güvenlik yamaları içermekte. HTC One M9 kullanıcıları gerekli güncellemeyi cihazlarının Ayarlar – Cihaz Hakkında – Yazılım Güncelleme sekmelerinden kontrol edebilirler. HTC One M9’un özelliklerini bir hatırlayacak olursak;



HTC One M9, 5″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekranı bulunmakta. Qualcomm’un sekiz çekirdekli 64-bit işlemci ve Adreno 430 grafik işlemci içeren Snapdragon 810 yonga setinden güç alan cihaz 3GB sistem belleği içermekte. 32GB dahili veri kapasitesi ile gelen cihazın arka yüzünde 20MP kamera bulunurken, ön kamerası da 4MP Ultrapixel olarak gelmekte. Google Android 5.0.2 Lollipop mobil işletim sistemi ile sunulan akıllı telefon 2.840mAh bataryasından güç alıyor.

HTC One M9 için Android 6.0 güncellemesi yayınlanmaya başladı - MaxiCep
 


Üst Alt