HTC One alınır mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kertisow

Üye
    Konu Sahibi
HTC One alınır mı ?
Merhaba arkadaslar yakınım yurt dısından ucuza Htc One getirecek. Fakat ben çok kararsızım alınabilecek bir cihaz mı? Düşünceleriniz nedir? Artıları ve eksileri nelerdir? Beni idare edip uzun süre (1/2Yıl) götürür tatmin eder mi? Telefonda aradığım özellikler: Oyun video izleme kamera kaliteli müzik deneyimi ve iyi bir internet performansı. s4 ü kesinlikle düşünmüyorum. Ama önereceğiniz telefonlara yinede bakabilirim. Teşekkürler.

- - - Eklendi - - -

fikri olan yok mu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
tabi ki alınabilir. Hatta şu anda üst segmentte en alınası cihazlardan birisi. SGS4'u de elediysen android platformunda htc one'dan daha iyisi kalmamış oluyor. Bir ihtimal xperia z olabilir ama one yeni nesil işlemcisiyle onu da geciyor.

• Beğen
Tepkiler: codblackops2
codblackops2

codblackops2

Üye
abi? :hmmm

Türe

Türe

Üye
:allalla:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Öyle bir fırsat bulmuşsanız kaçırmayın.Hatta bana da bir tane getirttirin:)

caglar b

caglar b

Üye
arkadaşın yurtdışından getirecekse s4 ün snapdragon lu modelinden getirebilir

fk555897

fk555897

Üye
Oyun konusunda S4'den sonraki en iyi telefon HTC One. Diğer konularda da çok güzel bir telefon.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
S4'ü elediysen gerisi kolay :ehe

blacktalon

blacktalon

Üye
alinir mi demek sacma olur ama garanti vs olmaz bende i5 yada one dusunuyorum yakinda apple store acilinca yurtdisi iphonelar da garantili olacak sanirim

- - - Eklendi - - -

htc urunlerine 2 yil garanti veriyormus uluslararasi ve ulkemizde gecerliymis ama kesin mi bilgim yok bende kararsiz kaldim one mi i5 mi diye ne alsam

Invoke

Invoke

Üye
Alınır, çok güzel olur :D

deadhero

Üye
GMD al bence

kertisow

Üye
    Konu Sahibi

Dalga mı geçiyorsunuz?

- - - Eklendi - - -

Fark yok gibi aslında.
fark yok evet. belkide htc one daha iyi sonuc verebilir. sgs4 kesinlikle almıyorum arkadaşlar! ha bu arada dalga geçiyor o yada süzme teknoloji özürlüsü falan.

messevim

messevim

Üye
alınır mı diye sorman bile hata :) alınır tabii ki

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
lg nexus 4 :oke:

kertisow

Üye
    Konu Sahibi
htconeforever :D

- - - Eklendi - - -

?.??

Invoke

Invoke

Üye
fark yok evet. belkide htc one daha iyi sonuc verebilir. sgs4 kesinlikle almıyorum arkadaşlar! ha bu arada dalga geçiyor o yada süzme teknoloji özürlüsü falan.

Aynen daha iyi bile olabilir, bence. :D Üstün olmasa da altta kalmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...