HTC One , Iphone 5 , Galaxy S3 , Xperia Z

Sponsorlu Bağlantılar

cemsidar

cemsidar

Üye
    Konu Sahibi
HTC One , Iphone 5 , Galaxy S3 , Xperia Z
Beyler bu telefonlardan hangisi iyidir yurt dısından gelecek adamda bunlar varmış. HTC one istiyorum manyak telefon ama kameradan yana kararsızım az

..maHsun..

Üye
Htc One

hükümdağı

hükümdağı

Üye
S 3

FordFocus RS

FordFocus RS

Üye
kesinlikle galaxy s3 dostum :oke:

fk555897

fk555897

Üye
oyun oynamak için istiyorsan iPhone 5 al. Ama Günlük kullanım için istiyorsan ve biraz da oyun oynarım diyorsan Xperia Z al. HTC One'ın ev ekranını beğenmediğimden onu söylemiyorum ama beğenirsen onu da alabilirsin.

Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
bence en iyi tercih htc one olur

MrExpert

MrExpert

Üye
Beklentilerini söyleki hangi cihaz sana uygun söyleyelim.

Matthe

Matthe

Üye
HTC One ve ya Xperia Z

ama ikiside farklı bi telefon, çok müzik dinliyorsan HTC One al ama fazla müzikle işin yoksa Xperia Z hem daha ucuz ondan, onu alabilirsin

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yurtdışından gelicekse aralarında fazla bir fiyat farkı olacagını sanmıyorum. Kullanım alışkanlıklarına uygun olan ve hoşuna gideni sec bence.

MaxipmaN

Üye
iphone al bence

emreli01

emreli01

Üye
Htc ONE dünyanın en iyi telefonu her yönü ile aksini inandıramaz kimse bana :pro:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Su cihazlarin arasinda s3 geride kalir
Kesinlikle HTC one en iyi tercih olacaktir ...

Sirlama
HTC one
Xperia z
İphone 5
Galaxy s3

S4 desen tamam da ...

Türe

Türe

Üye
iPhone 5

ege099

ege099

Üye
Ben olsam Xperia Z alırım tabi ki bu benim düşüncem çünkü tasarımı olsun kalitesi olsun uzaktan bakınca çok albenisi olan bir cihaz
şahsen ben okadar donanım takıntısı olan bir insan deilim telefonlar arasında sanyiler ölçülüyor bu çok saçma geliyor bana tabi ki bu benim düşüncem :)

- - - Eklendi - - -

Tabi ki donanımda önemli uzun yıllar sıkıntı yaşamamak için bunu da belirteyim :) ama arada az çok az bir donanım farkı var diye bu kadar karasız kalmayın görünüşü duruşu size uygun olanı tercih edin :)

emreli01

emreli01

Üye
Su cihazlarin arasinda s3 geride kalir
Kesinlikle HTC one en iyi tercih olacaktir ...

Sirlama
HTC one
Xperia z
İphone 5
Galaxy s3

S4 desen tamam da ...

htc one x PLUS ı neden saymıyorsun hacı :naughty:

asker656

Üye
tabiki xperia Z telefonu yere atsan üzerinde tepinsen bile bişi olmuyor denendi her yönden "Z"

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Bence kullanımına göre İphone 5 yada Htc One arasında seçim yapmalısın.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
i5 veya htc one al derim

Üst Alt