Htc One S hakkında ne düşünüyorsunuz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nszybk

Üye
    Konu Sahibi
Htc One S hakkında ne düşünüyorsunuz
htc one s kullananlar artılarını eksilerini yaşadığınız sorunları söyler misiniz. şu an 1400 tl görünüyo fiyatı sizce bu fiyata alınmalı mı yoksa o fiyata daha iyi telefon alınabilir mi? one x ve s3 çok büyük olduğu için düşünmüyorum

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Ben kullanıyorum sevmediğim iki yanı var biri şarj diğeri fazla ısınması..

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
şarjı ne kadar gidiyor? daha önce bu ayarda başka telefon kullandın mı?

Sarji fazla kullanımda yarım gün ancak gidiyor normal kullanımda 1,5 günü buluyor.Bu ayarda değil ama yine htc nin bir modeli olan wildfire kullandım.

nszybk

Üye
    Konu Sahibi
Sarji fazla kullanımda yarım gün ancak gidiyor normal kullanımda 1,5 günü buluyor.Bu ayarda değil ama yine htc nin bir modeli olan wildfire kullandım.

peki sendeki işlemci s4 mü s3 mü

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
one s genel olarak çok güzel bi telefon kullanmadım ama inceleme fırsatım oldu. ısınma konusuna değincek olursak android telefonların çoğunda var bu one s'e özel bi durum değil, şarz olayıda öyle ama dikkatımı çekti yoğun kullanımda yarım gün demişsin. ben one x kullanıyorum yoğun kullanımda 5-6 saat gidiyor :hmmm

Ama 1.4 param olsaydı üstüne az daha koyar one x alırdım. ama ginede sen bilirsin iki telefonda seni pişman etmez :)

:pro:

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
one s genel olarak çok güzel bi telefon kullanmadım ama inceleme fırsatım oldu. ısınma konusuna değincek olursak android telefonların çoğunda var bu one s'e özel bi durum değil, şarz olayıda öyle ama dikkatımı çekti yoğun kullanımda yarım gün demişsin. ben one x kullanıyorum yoğun kullanımda 5-6 saat gidiyor :hmmm

Ama 1.4 param olsaydı üstüne az daha koyar one x alırdım. ama ginede sen bilirsin iki telefonda seni pişman etmez :)

Gerçekten şarj konusunda öyle fazla iyi gitmiyor

nszybk

Üye
    Konu Sahibi

one x çok büyük olduğu için düşünmüyorum one s bataryası çok az gidiyor anladığım kadarıyla

nanotex

nanotex

Üye
Dostum sen de benim kafadansın hatta benim de başlığım var biraz aşağıda :) One S'i çok severim hafif ve çok ince. Bence en mantıklısı bekleyip nokia lumia 920 almak bataryası 2000 küsür mah. yeterince gider. windows phone 8 olması çok iyi farklı bir telefon. renk seçenekleri de çok hoş bir düşün istersen.

nszybk

Üye
    Konu Sahibi
Dostum sen de benim kafadansın hatta benim de başlığım var biraz aşağıda :) One S'i çok severim hafif ve çok ince. Bence en mantıklısı bekleyip nokia lumia 920 almak bataryası 2000 küsür mah. yeterince gider. windows phone 8 olması çok iyi farklı bir telefon. renk seçenekleri de çok hoş bir düşün istersen.

zaten karar veremeyince ocağa kadar bekleme kararı aldım wp nasıl olacak bi bilgin var mı android kadar tutar mı ki

yattaman05

Üye
1.4 para olsa ustune az daha koyar ben hic dusunmeden s3 alirim :)

nanotex

nanotex

Üye
windows dostum bu, nokia çok reklam yaptı, iddialı. araştırabilirsin fazla söze gerek yok bence :) ama fiyatından emin değilim ve ne zaman gelecek bilmiyorum. o yüzden one s ile lumia arasında gidip geliyorum

zbiidy

zbiidy

Üye
one s candır can :)

• Beğen
Tepkiler: hmgurbuz2
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...