Htc Kullanıcılarına benden müjde : )

Konu Sahibi
Htc Kullanıcılarına benden müjde : )
Beyler az önce ne alakaysa htc canlı desteğe bağlandım ve konuşma ss ini aşağıya ekliyorum .. Keyifle okuyunuz

- - - Eklendi - - -

ss i büyüttüm daha rahat okunuyor

Edit: Başka bir 8s kullanıcısı benden sonra bir görüşme yapmış ama baştan savma cevap verilmiş . Arkasından bir görüşme daha yaptım ve güncelleme üzerine çalışma yapıldığını bir kez daha onaylattım .

alical33

Üye
htc kullananlar için güzel haber

-efşan

Üye
8x için de gelir mi ki acaba?

-efşan

Üye
Güncelleme yahu, hafıza olarak değil.

Konu Sahibi
valla htc nin zaten 2 modeli var ayırım yapacaklarını sanmıyorum ama 8x in ihtiyacı olmadığı için ayrı da tutabilirler

Böyle şey gelirse mükemmel olur. Htc yaparsa Nokia da altında kalmaz kesinlikle

Konu Sahibi

dakamon

Üye

Valla halt etmişsin gayette ihtiyaç var bende 820 var boş alanın 0 mb olduğunu gördüm ben ya her şeyi yapmama rağmen yani 0 mb artık uygulama silmeye başladım mecburen yer açmak için

-efşan

Üye

Valla halt etmişsin gayette ihtiyaç var bende 820 var boş alanın 0 mb olduğunu gördüm ben ya her şeyi yapmama rağmen yani 0 mb artık uygulama silmeye başladım mecburen yer açmak için

e 8s'ler ne yapsın 4gb ile artık sen düşün

resimleri ve müzikleri hafıza kartı da sakla uygulamada yetiyor hafıza 100u geçin uygulama var daha da alır.

Konu Sahibi
e 8s'ler ne yapsın 4gb ile artık sen düşün

ya dün sizin şu meşhur here maps i kurayım dedim baktım 10 mb data oluşturmuş gözüm seyirdi hemen sildim : ) bulamadığım yeri bakkala terziye sorarım daha iyi