Hirsiz Nokianizimi Caldi? Aninda Ensele....

Sponsorlu Bağlantılar

cartel79

cartel79

Üye
    Konu Sahibi
Hirsiz Nokianizimi Caldi? Aninda Ensele....
Ilk önce biraz bilgi vereyim

simdi cebinizi kaybettiniz bulamiyorsunuz yada calindi hic sorun degil. verecegim program okadar güzelki aninda cebinizi buluyor

söyle programi kuruyoruz ve sizden güveneceginiz baska bir telefon nummarasi soruyor iste telefonunuzu kaybettiginizde bu numaradaki telefonla aninda ister telefonuzu bulun hemde haritadan, ister resimlerinizi silin, ister müzik yada resimlerinizi silebiliyorsunuz öyleki calan kisi baska kart taksa bile nafile cünkü baska kart taktiginda takilan kartin telefon numarasi aninda sana geliyor

telefonunuza atacaginiz mesajlar
Kilitleme #LOCK#sifreniz
Aninda bulma #LOCATE#sifreniz size gelen mesajdan internete baglanip haritatan buluyorsun
Icindekileri silmek icin #WIPE#sifreniz

Arkadaslar bu sayfaya ( ) girin ve soltaki Anti-Theft for Mobil kostenlos yazan yerin asagisinda Gratis-Download ta basin, gelen sayfada Jetzt Herunterladen na basin sonra Download da basin size telefon modelini sorucak sonra direk cebi verin en sonda tekrar Download ta basin ve Bilgisayara gecirin ordanda Cep Telefonuna kaydedin Iste bukadar

Lütfen tesekkürlerinizi esirgemeyin. herhangi bir sorun varsa yazin yardimcimolurumm

• Beğen
Tepkiler: tuzluca76, Silinen Üye 627977, mustafaozman ve 1 kişi daha

apobaba1234

apobaba1234

Üye
bu program telefonda yuklu gelio zaten

matanist

matanist

Üye
bu program telefonda yuklu gelio zaten

Nasıl yani?
Normalde uzaktan kilitleme filan telefonla tümleşik. Ama yerini gösterme, güvenilir telefon ekleme, veya yeni sim kartında o kartın numarasını gönderme gibi opsiyonlarıyla karşılaşmadım. Bu biraz daha ayrıntılı. Özellikle yer gösterme çok iyi olmuş :D

maktama

maktama

Üye
F-SecureAntiTheft programını daha önce kurmuştum ama telefonu kullanılmaz halde kilitlemişti. Sonra da silmek zorunda kalmıştım. Şimdi yanaşmıyorum yanına. Herhalde benim tel(5800 XM idi) ile alakalı bir problemdi.

Butarz programların en gelişmişi ITAgents Theft Aware 'dir. Arka planda çalıştığı görülmez, kurulu programlarda görülmez. özel mesajlarla Telefonda birçok şeyi yaptırabilirsiniz. Sadece GPS kordinatlarını vermekle kalmaz, isterseniz googlemaps, yahoo maps bing için de link verir ve bunu yine belirli aralıklarla otomatik olarak göndermesini sağlayabilirsiniz.(tabi karşıdaki telefonun internet bağlantısını kullanarak). telefonu kilitleyebilir, karşı tarafın susturamayacağı şekilde alarm çaldırabilir(bu alarm ses kaydı da olabilir), karşı tarafın son görüştüğü numaraları kendinize gönderebilirsiniz. böyle birkaç özelliği daha var.Elimde cra.ckli 2.01 versiyonu var ama şu anda kurup deneme imkanım olmadığından denemeden paylaşmak istemedim.

matanist

matanist

Üye
F-SecureAntiTheft programını daha önce kurmuştum ama telefonu kullanılmaz halde kilitlemişti. Sonra da silmek zorunda kalmıştım. Şimdi yanaşmıyorum yanına. Herhalde benim tel(5800 XM idi) ile alakalı bir problemdi.

Butarz programların en gelişmişi ITAgents Theft Aware 'dir. Arka planda çalıştığı görülmez, kurulu programlarda görülmez. özel mesajlarla Telefonda birçok şeyi yaptırabilirsiniz. Sadece GPS kordinatlarını vermekle kalmaz, isterseniz googlemaps, yahoo maps bing için de link verir ve bunu yine belirli aralıklarla otomatik olarak göndermesini sağlayabilirsiniz.(tabi karşıdaki telefonun internet bağlantısını kullanarak). telefonu kilitleyebilir, karşı tarafın susturamayacağı şekilde alarm çaldırabilir(bu alarm ses kaydı da olabilir), karşı tarafın son görüştüğü numaraları kendinize gönderebilirsiniz. böyle birkaç özelliği daha var.Elimde cra.ckli 2.01 versiyonu var ama şu anda kurup deneme imkanım olmadığından denemeden paylaşmak istemedim.

Evet heyecan verici özellilere benziyor. Yorumlarını ve paylaşımlarını bekliyoruz bu konuda. Telefon çalındıktan sonra birşey yapamayız ama çalınmadan birşeyleri oturtmak lazım telefona dimi :D
Ayrıca ben de antiteft kurdum (Fsecure). Bende de kasılma gibi problemler yaşadım. Bir kez de kasper kurdum reset problemi ile karşılaştım. Aslında onlarda da güvenlik özellikleri mevcut ama sizin bahsettiğiniz harbi anlamda gelişmiş.

karagece06

Üye
ya birisi bu lanet anti theft programını telefonuma attı ve benım tekefınumu uzaktan kontrol edebılıyor.guvenlık kodunu bılmedııgm ıcınde ben bunu ıptal edemıyorum yaptıgım her seyden haberı oluyor mesajlarım sılıneden bu programı nasıl ıptal edebılırım yada kodu kırabılırım mesajlarımın sılınmemesı gerektıgınden dolayı fortmat attırmıyor ve fabrıka ayarlarına dondurmuyorum lutfen bu konuda yardım edın....

ultrayer6

ultrayer6

Üye
ya adam alır almaz format atarsa
veya telefoncuya 2. el diye satarsa

ikinci ihtimalde kameralarla filan yakalanır da
birinci ihtimal kötü be hacı

maktama

maktama

Üye
ya birisi bu lanet anti theft programını telefonuma attı ve benım tekefınumu uzaktan kontrol edebılıyor.guvenlık kodunu bılmedııgm ıcınde ben bunu ıptal edemıyorum yaptıgım her seyden haberı oluyor mesajlarım sılıneden bu programı nasıl ıptal edebılırım yada kodu kırabılırım mesajlarımın sılınmemesı gerektıgınden dolayı fortmat attırmıyor ve fabrıka ayarlarına dondurmuyorum lutfen bu konuda yardım edın....
Telefonunuzun pcsuite ya da ovi suite ile yedeğini alın bilgisayarınıza, yedek alırken programların yedeğini almayın, sadece mesajlar rehber ve ayarları seçin. telefonunuza format çekin ve yedeğinizi geri yükleyin. Bu kadar basit aslında. Mesajlarınız- rehberiniz falan olduğu gibi kalır. Extra olarak istediğniz programları tekrar kurmak zorunda kalırsınız sadece.

Silinen Üye 627977

Kapalı Hesap

simdi cebinizi kaybettiniz bulamiyorsunuz yada calindi hic sorun degil. verecegim program okadar güzelki aninda cebinizi buluyor

söyle programi kuruyoruz ve sizden güveneceginiz baska bir telefon nummarasi soruyor iste telefonunuzu kaybettiginizde bu numaradaki telefonla aninda ister telefonuzu bulun hemde haritadan, ister resimlerinizi silin, ister müzik yada resimlerinizi silebiliyorsunuz öyleki calan kisi baska kart taksa bile nafile cünkü baska kart taktiginda takilan kartin telefon numarasi aninda sana geliyor

Kilitleme #LOCK#sifreniz
Aninda bulma #LOCATE#sifreniz size gelen mesajdan internete baglanip haritatan buluyorsun

Arkadaslar bu sayfaya ( ) girin ve soltaki Anti-Theft for Mobil kostenlos yazan yerin asagisinda Gratis-Download ta basin, gelen sayfada Jetzt Herunterladen na basin sonra Download da basin size telefon modelini sorucak sonra direk cebi verin en sonda tekrar Download ta basin ve Bilgisayara gecirin ordanda Cep Telefonuna kaydedin Iste bukadar

Lütfen tesekkürlerinizi esirgemeyin. herhangi bir sorun varsa yazin yardimcimolurumm

eyvallah kardeşim ne demek

----------Eklendi @ 09:50:36 ---------- Yazıldı @ 09:47:30 ----------

Kilitleme #LOCK#sifreniz

kardeşim burda c7 neden yok

Utku

Utku

Üye
çok kötü olmuş telefonu oviden yedekleyip hard format yada flash at

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
nasl deneyen var mi beyler

emreipekci

emreipekci

Üye
programın şifresini ya unuttum ya da bilmiyorum. bir türlü çıkış yapamıyorum programdan telefondan kaldırmak istiyorum ama hard format atınca ovi haritalar falan siliniyo sonrasında her ne kadar geri yükleme şansımız olsa da hiç bulaşmak istemiyorum. bütün bunların dışında programı kaldırmanın kapatmanın ya da şifreyi tekrar öğrenmemin bir yolu yok mu? ya da kaydolurken mail adresimi vermiştim oraya şifremin yeniden gelmesi için birşey yapamaz mıyım?

Üst Alt