HG Türkçe Çeviri & Düzenleme [Durduruldu]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
KARDESİM eline emeğine sağlık benim netten kaynaklanan bi hata ama cok güzel oldu burdan herkez indirirmi yada özel sorcam bişe ama nerden yazayim
bunu herkez indire bilirmi yani burdan bide ben bunu google play storeye koymak istiyorum bi problem olmaz dimi
özelden yaz
KARDESİM eline emeğine sağlık benim netten kaynaklanan bi hata ama cok güzel oldu burdan herkez indirirmi yada özel sorcam bişe ama nerden yazayim
bunu herkez indire bilirmi yani burdan bide ben bunu google play storeye koymak istiyorum bi problem olmaz dimi
özelden yaz

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan kardeşim tekrar selamlar.faydalı işlere imza atıyorsun.vereceğin emek için şimdiden teşekkür ederim.
Picturesque Lock Screen V 1.0 - MaxiCep
A.selam en kısa sürede bilgilendireceğim seni
hakan kardeşim tekrar selamlar.faydalı işlere imza atıyorsun.vereceğin emek için şimdiden teşekkür ederim.
Picturesque Lock Screen V 1.0 - MaxiCep
İsteğiniz çevirilmiştir onaylandığı zaman görebilirsiniz :) https://www.maxicep.com/forum/konu/picturesque-lock-screen-v-1-0-hg-turkce.935726/

• Beğen
Tepkiler: Nextman
emircan.oztoklu01

emircan.oztoklu01

Üye

Edit : Program türkçeymiş.

emircan.oztoklu01

emircan.oztoklu01

Üye
Bekliyorum hakan hocam :)
Telefon sensörü ile çagrılara cevap verip kapatabilme.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Bekliyorum hakan hocam :)
Telefon sensörü ile çagrılara cevap verip kapatabilme.
İmza koruması var. O yüzden uygulamayı çevirsem de çalışmaz. Dil dosyasını çevirip yapımcıya göndereceğim. Kabul ederlerse orjinal Türkçe olarak güncelleme ile gelir

abi bu linktekini de turkce yapar misin
Android surumu yazisina basinca cikan resmi degistirior
İsteğiniz yayınlanmıştır. Onaylandığı zaman görebilirsiniz https://www.maxicep.com/forum/konu/eggster-xposed-module-repository-v-1-4-1-hg-turkce.936025/

SenyorMD

Üye
Haqan kardeşim uygulamasını türkçe yapar mısın ?
Google Play Adres :
İndirme linki :

SenyorMD

Üye
Helal sana kardeşim bu ne hız yaw. Hızına yetişemiyoz maşallahın var :alkis

SenyorMD

Üye
Haqan kardeşim Camera360 Ultimate v6.0.5 uygulamasını tükçeleştirir misin ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Haqan kardeşim Camera360 Ultimate v6.0.5 uygulamasını tükçeleştirir misin ?

Dil dosyası uzun olduğu için sıraya alındı. Çevirinin ne zaman biteceği hakkında birşey diyermem elimde sırada 2 uzun çeviri isteği var. Birtanesi senin önceden istediğin müzik uygulaması. Ondan sonra bunu çeviririm

bozkurt-_-05

Üye
Evet, hakan, sana zahmet bu uygulamayı çevirebilir isen şayet, ben de çok sevinirim
Atacan- demiş ki:
Merhaba Hakan;
linkteki uygulamayı Türkçeye çevirebilirmiyiz acaba ?

hakan kardeşim telefonumun senin gibi görünüme sahip olmasını istiyorum. kullandığın arayüz bildirim paneli vs hangi uygulamalarla bu hale getirdiysen ve hangi uygulamaları kullanıyorsan. hepsini link olarak verebilir misin çok rica etsem ?

Gönüldaş

Gönüldaş

Üye
Arşiv baya geniş arkadaşım bende bir ara denedim ama pek başarılı olamadım.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan kardeşim telefonumun senin gibi görünüme sahip olmasını istiyorum. kullandığın arayüz bildirim paneli vs hangi uygulamalarla bu hale getirdiysen ve hangi uygulamaları kullanıyorsan. hepsini link olarak verebilir misin çok rica etsem ?
Uygulama değil romdur. direk sistem dosyalarını düzenleyip bu hale getirdim. s2 telefonun yok ise yapamazsın ama alt yapı olarak kullanabilirsin. onun için googleye miui yaz sitede telefonuna uygun rom var ise indirip kurabilirsin telefonuna ama görünümü benimki gibi olmayacaktır...
Galaxy S II i9100 - Hiui Final [I9100-I9100G] [20.11.2014] - MaxiCep

bozkurt-_-05

Üye
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bu linkteki rom mu telindeki rom ? ve altyapı olarak derken ?
evet telefonumdaki rom o. alt yapı çinlilerin hazırladığı romdur. düzenledim bu hale getirdim. Cyanogen mod gibi düşün. onun düzenlenmiş hali....

bozkurt-_-05

Üye
anladım. benim tel biraz sıkıntılı romu yok. grand 2. :D peki sen telinde hangi uygulamaları kullanıyosun listesini bi versen.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
anladım. benim tel biraz sıkıntılı romu yok. grand 2. :D peki sen telinde hangi uygulamaları kullanıyosun listesini bi versen.
İstek dışında paylaştığım tüm uygulamaları kullanıyorum. Rom görünümü için diyorsan bunların uygulamalar ile alakası yok... Benim kullandığım rom un launcher ıda var. İlk sayfadaki launcher başlığında bak görürsün. azda olsa görünümü kazandırabilirsin....