HG Türkçe Çeviri & Düzenleme [Durduruldu]

Sponsorlu Bağlantılar

craxer

Üye
perfecty cleer proğramını türkçeleştirebilirmisiniz ben yapamadım

rewaz

Üye
Hakan bey merhaba rica etsem aşagıdaki programla ilgilenebilirmisin.
Adı = Fii Note
Adresi =
Versiyon = 9.10.5.4

Gelişmiş not alma pro. Çevirirken fu ll key, yaparak paylaşırsanız çok daha faydalı olur. Ilgilenecegini umuyorum. iyi günler.
Konuyu başka bi yerede açmıştım , sen ilgilenirsen ordan kaldıracagım. Kolay gelsin.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Adı = Fii Note
Adresi =
Versiyon = 9.10.5.4

Gelişmiş not alma pro. Çevirirken fu ll key, yaparak paylaşırsanız çok daha faydalı olur. Ilgilenecegini umuyorum. iyi günler.
Konuyu başka bi yerede açmıştım , sen ilgilenirsen ordan kaldıracagım. Kolay gelsin.
İsteğiniz alınmıştır. Elimde uzun çeviri isteği var o bitince sizin isteiğinğize geçeceğim ama ne zaman biter birşey diyemem. Mutlaka çeviririm ama...

rewaz

Üye
İsteğiniz alınmıştır. Elimde uzun çeviri isteği var o bitince sizin isteiğinğize geçeceğim ama ne zaman biter birşey diyemem. Mutlaka çeviririm ama...
Teşekkürler. Fiinote Çook degişi bi o kadarda kullanışlı. Muadili yok ama olsa açık ara fark atar. Kullanıcıları ısrarla tavsiye ediyor.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler. Fiinote Çook degişi bi o kadarda kullanışlı. Muadili yok ama olsa açık ara fark atar. Kullanıcıları ısrarla tavsiye ediyor.
Evet kurdum gördüm. Birazda Türkçeye çevirdim. Full olarak şuanda kurulu telefonumda. Çevirisi bitince yayınlarım...
Adı = Fii Note
Adresi =
Versiyon = 9.10.5.4

İsteğiniz yayınlanmıştır. Onaylandığı zaman görebilirsiniz: https://www.maxicep.com/forum/konu/fiinote-note-everything-v-9-9-9-hg-turkce.936341/

bozkurt-_-05

Üye
kardeşim uzun bi şeye benzemiyor ve de uygulama içi satın almalar var. pro bi şekilde paylaşabilirsen çok sevinirim.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim uzun bi şeye benzemiyor ve de uygulama içi satın almalar var. pro bi şekilde paylaşabilirsen çok sevinirim.

Uygulamanın son sürümü zaten Türkçe

bozkurt-_-05

Üye
kardeşim bi de şöyle bi uygulama var. launcher uygulaması. s5 görünümü için. çok ufak bi kaç türkçe kısmı ve de prime versiyona ihtiyaç var. Yapıp paylaşaiblirsen çok çok iyi olur.

halittosun

Üye
Kolay Gelsin Kardeşim Alex (Siri for Android) Pro v1.31 Uygulamayı Türkçeye Çevirebilirmisin Sana Zahmet Şimdiden Teşekkürler

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim bi de şöyle bi uygulama var. launcher uygulaması. s5 görünümü için. çok ufak bi kaç türkçe kısmı ve de prime versiyona ihtiyaç var. Yapıp paylaşaiblirsen çok çok iyi olur.

İsteğin yayınlanmıştır. Onaylandığı zaman görebilirsin https://www.maxicep.com/forum/konu/...-premium-v-3-0-hg-turkce.936477/#post-7520918
Kolay Gelsin Kardeşim Alex (Siri for Android) Pro v1.31 Uygulamayı Türkçeye Çevirebilirmisin Sana Zahmet Şimdiden Teşekkürler

En kısa sürede ilgileneceğim

bozkurt-_-05

Üye
İsteğin yayınlanmıştır. Onaylandığı zaman görebilirsin https://www.maxicep.com/forum/konu/...-premium-v-3-0-hg-turkce.936477/#post-7520918

En kısa sürede ilgileneceğim

aga adamın dibisin yahu. forumlarda gördüğün en hızlı çalışan arkadaşsn. hele ki türkçeleştirme konusunda. Allah razı olsun. Çok teşekkür. Daimi böyle olman dileğiyle.

yalnız ne zaman onaylanır bunlar ayrca onay olmadan olmuyor mu. senin türkçeleştirmen yapılmış dosyayı yüklemeyi düşünmek sabrsızlaştırıyor.