HG Türkçe Çeviri & Düzenleme [Durduruldu]

Sponsorlu Bağlantılar

olcay 38

olcay 38

Üye

abi bu linktekini de turkce yapar misin
Android surumu yazisina basinca cikan resmi degistirior

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

abi bu linktekini de turkce yapar misin
Android surumu yazisina basinca cikan resmi degistirior
En kısa sürede inceleyip bilgilendireceğim seni

olcay 38

olcay 38

Üye

Ray (sidebar) bunu da Türkçe yapar misin sana zahmet ben yapiyorum fakat hata veriyor

bu da pro olan link ikisi de telefonda hata verdi
bir de yapabilirsen Chainfire 3D pro

Son düzenleme:
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
İsteklerinizle ilgileneceğim. Kısa dillere sahip uygulamalar en kısa sürede çevirilip yayınlanacaktır. Uzun dile sahip uygulamalar elimdeki ceviriler bitince onlara geçilecektir

SenyorMD

Üye
Haqan kardeşim ACEMusic Player 4.0 uygulamasını türkçeleştirip adını Müzik çalar yapar mısın ?

İndirme Linki :

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Haqan kardeşim ACEMusic Player 4.0 uygulamasını türkçeleştirip adını Müzik çalar yapar mısın ?

İndirme Linki :
İlgileneceğim kardeşim
Hakan kardeş burdaki klavye çok hoş türkçe yapabilir misin sana zahmet
ai.type keyboard Plus + Emoji v3.2.4 Patched (Lisans Kontrolü Yok) - MaxiCep
İsteğiniz yayınlanmıştır. Onaylandığı zaman görebilirsiniz: https://www.maxicep.com/forum/konu/ai-type-keyboard-plus-emoji-v-4-0-hg-turkce.935419/

halittosun

Üye
Teey Ne Zaman Bir İstekte Bulunmuştum Fakat Bir Türlü Türkçesine Kavuşamadım Sanırım Ya Türkçeleştirilmiyor Ya da Arkadaş Fazla Yoğun Neyse Artık Kısmet Değilmiş

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Teey Ne Zaman Bir İstekte Bulunmuştum Fakat Bir Türlü Türkçesine Kavuşamadım Sanırım Ya Türkçeleştirilmiyor Ya da Arkadaş Fazla Yoğun Neyse Artık Kısmet Değilmiş
İsteğiniz nedir? Elimde birkaç çeviri isteği var belki onlardır

halittosun

Üye
Bir Zamanlar Atom Launcherin Türkçeleştirilmesi Talebinde Bulunmuştum Sanırım Çok Yoğunsunuz Ya da Türkçeleştirilemeyen Uygulamalardan

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Bir Zamanlar Atom Launcherin Türkçeleştirilmesi Talebinde Bulunmuştum Sanırım Çok Yoğunsunuz Ya da Türkçeleştirilemeyen Uygulamalardan
Sıradaki çeviri zaten onda... Elimden geldiğince herkesin isteği ile ilgileniyorum ve ana başlıkta da belirtmiştim; isteklerinizin size ulaşabilmesi için sabırlı olmanız lazım çünkü bu konu tek bana aittir...

Rizeli7

Rizeli7

Üye
Haqan kardeş bizim textra sms de bir gelişme varmı

turbo 35

turbo 35

Üye
slm arkadaşım ben appsgeyser programdan uygulama yaptim yaptim bu uygulama telegrama bağlı bi uygulama ama sayende telegramı türkçeye çevirdim ama kendi yaptiğim uygulama olmuyo yardımcı olurmusun rica etsem teşekkürler..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
slm arkadaşım ben appsgeyser programdan uygulama yaptim yaptim bu uygulama telegrama bağlı bi uygulama ama sayende telegramı türkçeye çevirdim ama kendi yaptiğim uygulama olmuyo yardımcı olurmusun rica etsem teşekkürler..
A.selam Uygulamayı gönder bi inceleyeyim geri dönüş yaparım sana
Kardeş İşlerini Hayranlıkla Takip Ediyorum Ellerine Sağlık Hapside Sorunsuz Çalışıyor Senden Rica Etsem ATOM LAUNCHER'ı Çevirebilirmisin Şimdiden Teşekkürler
İsteğiniz yayınlanmıştır. Onaylandığı zaman görebilirsiniz : https://www.maxicep.com/forum/konu/atom-launcher-v-2-2-2-hg-turkce.935553/#post-7508462

turbo 35

turbo 35

Üye
nasıl göndercem burdan söylermisin kb :) yazarmisin

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
nasıl göndercem burdan söylermisin kb :) yazarmisin
Aşağıda vermiş olduğum linkte uygulamayı yükle. Yükleme bitince indirme adresi var onu vermen yeterli olur.

turbo 35

turbo 35

Üye
tmm tşk ederim :evet:
tmm yükledim :)