En kısa sürede inceleyip bilgilendireceğim seniLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
abi bu linktekini de turkce yapar misin
Android surumu yazisina basinca cikan resmi degistirior
İlgilenicem pazar gunu. Bıraz yogunum ıdare edin lütfen...
Not: Link hatalı
Tamam ilgilenirim ama mağaza linki veya apk indirme adresini yazın lütfen...
İlgileneceğim kardeşimHaqan kardeşim ACEMusic Player 4.0 uygulamasını türkçeleştirip adını Müzik çalar yapar mısın ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İndirme Linki :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İsteğiniz yayınlanmıştır. Onaylandığı zaman görebilirsiniz: https://www.maxicep.com/forum/konu/ai-type-keyboard-plus-emoji-v-4-0-hg-turkce.935419/Hakan kardeş burdaki klavye çok hoş türkçe yapabilir misin sana zahmet
ai.type keyboard Plus + Emoji v3.2.4 Patched (Lisans Kontrolü Yok) - MaxiCep
İsteğiniz nedir? Elimde birkaç çeviri isteği var belki onlardırTeey Ne Zaman Bir İstekte Bulunmuştum Fakat Bir Türlü Türkçesine Kavuşamadım Sanırım Ya Türkçeleştirilmiyor Ya da Arkadaş Fazla Yoğun Neyse Artık Kısmet Değilmiş
Sıradaki çeviri zaten onda... Elimden geldiğince herkesin isteği ile ilgileniyorum ve ana başlıkta da belirtmiştim; isteklerinizin size ulaşabilmesi için sabırlı olmanız lazım çünkü bu konu tek bana aittir...Bir Zamanlar Atom Launcherin Türkçeleştirilmesi Talebinde Bulunmuştum Sanırım Çok Yoğunsunuz Ya da Türkçeleştirilemeyen Uygulamalardan
Pm attim sana cevap vermedin. Beklemede hala...Haqan kardeş bizim textra sms de bir gelişme varmı
kusura bakma fark edememişim,şimdi yanıtladım..Pm attim sana cevap vermedin. Beklemede hala...
A.selam Uygulamayı gönder bi inceleyeyim geri dönüş yaparım sanaslm arkadaşım ben appsgeyser programdan uygulama yaptim yaptim bu uygulama telegrama bağlı bi uygulama ama sayende telegramı türkçeye çevirdim ama kendi yaptiğim uygulama olmuyo yardımcı olurmusun rica etsem teşekkürler..
İsteğiniz yayınlanmıştır. Onaylandığı zaman görebilirsiniz : https://www.maxicep.com/forum/konu/atom-launcher-v-2-2-2-hg-turkce.935553/#post-7508462Kardeş İşlerini Hayranlıkla Takip Ediyorum Ellerine Sağlık Hapside Sorunsuz Çalışıyor Senden Rica Etsem ATOM LAUNCHER'ı Çevirebilirmisin Şimdiden Teşekkürler
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aşağıda vermiş olduğum linkte uygulamayı yükle. Yükleme bitince indirme adresi var onu vermen yeterli olur.nasıl göndercem burdan söylermisin kbyazarmisin