HG Türkçe Çeviri & Düzenleme [Durduruldu]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
aga adamın dibisin yahu. forumlarda gördüğün en hızlı çalışan arkadaşsn. hele ki türkçeleştirme konusunda. Allah razı olsun. Çok teşekkür. Daimi böyle olman dileğiyle.

yalnız ne zaman onaylanır bunlar ayrca onay olmadan olmuyor mu. senin türkçeleştirmen yapılmış dosyayı yüklemeyi düşünmek sabrsızlaştırıyor.
Yorumun için teşekkürler. İnşallah daim olur bu durumumda sizlere yardımcı olurum. Onaylama yöneticiye kalmış o ne zaman onaylarsa o zaman konuya erişebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: tuareq

bozkurt-_-05

Üye
Yorumun için teşekkürler. İnşallah daim olur bu durumumda sizlere yardımcı olurum. Onaylama yöneticiye kalmış o ne zaman onaylarsa o zaman konuya erişebilirsiniz
kardeşim ya bu pro içi satn almalı uygula veya prime olan nasıl uygulama içi satın almayı yapıtn ve primeda son sürüm prime yaptın ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
aga adamın dibisin yahu. forumlarda gördüğün en hızlı çalışan arkadaşsn. hele ki türkçeleştirme konusunda. Allah razı olsun. Çok teşekkür. Daimi böyle olman dileğiyle.

yalnız ne zaman onaylanır bunlar ayrca onay olmadan olmuyor mu. senin türkçeleştirmen yapılmış dosyayı yüklemeyi düşünmek sabrsızlaştırıyor.
kardeşim ya bu pro içi satn almalı uygula veya prime olan nasıl uygulama içi satın almayı yapıtn ve primeda son sürüm prime yaptın ?
Heryerde uygulamaların cracklenmıs surumu var. Sadece bıraz arastırırsan bulabılırsın sende. Uygulama cracklemek ıcın uygulama yazma bılgısıne sahıp olman gerek...

bozkurt-_-05

Üye
Heryerde uygulamaların cracklenmıs surumu var. Sadece bıraz arastırırsan bulabılırsın sende. Uygulama cracklemek ıcın uygulama yazma bılgısıne sahıp olman gerek...
son sürüm bulamadım da çoğu uygulamada. yazma işi de beni aşıyor. pek bilgim yok. teşekkürler yine de.

Buhara15

Üye
Hakan herkesin çok beğenerek kullandığı bu mödül yarım yamalak türkçe. . Düzenleyip paylaşırsan çok makbule geçer
Link :

Son düzenleme:
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan herkesin çok beğenerek kullandığı bu mödül yarım yamalak türkçe. . Düzenleyip paylaşırsan çok makbule geçer
Link :
Uygulama hakkında biraz daha bilgi veriri misin. Yada google bağlantısı varsa oda olur

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
buyur açıklama burada var ama o eski sürüm yeni yükledim kilitleri açık olan fu ll sürümü yukarıdaki linkten alabilirsin
GravityBox [KitKat] v3.4.6 Unlocked - MaxiCep
Tamamdır. İlgileneceğim
Haqan kardeşim ACEMusic Player 4.0 uygulamasını türkçeleştirip adını Müzik çalar yapar mısın ?

İndirme Linki :
İsteğin yayınlanmıştır. Onaylandığı zaman ulaşabilirsin https://www.maxicep.com/forum/konu/acemusic-music-player-v-4-0-hg-turkce.937012/

hikmet366

hikmet366

Üye
Adı Viper 4 android

google play :

çevirebilirmisiniz.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: hikmet366
hikmet366

hikmet366

Üye
En kısa sürede ilgileneceğim

Bu eklentiyi silsen iyi olur. istediğin uygulama ile alakası yok. Verdiğin eklenti indirme yöneticisi uygulamasıdır
olabilir çünkü google playden apk alamıyoruz ve googleden aldım denemedim ama bulcam 1dk

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: hikmet366
Rizeli7

Rizeli7

Üye
Verizon Messages 5.5.1
indirme linki :
birader şu uygulamayı türkçeleştirebilirsen çok makbule geçer

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Verizon Messages 5.5.1
indirme linki :
birader şu uygulamayı türkçeleştirebilirsen çok makbule geçer
Uygulamada Türkçe dil mevcut

• Beğen
Tepkiler: tuareq
Rizeli7

Rizeli7

Üye

valla ben bulamadım birader

Rizeli7

Rizeli7

Üye
evet 5.5.1
sende türkçe dil içeren sürüm var mı peki ?