HG Türkçe Çeviri & Düzenleme [Durduruldu]

Sponsorlu Bağlantılar

turbo 35

turbo 35

Üye
doğru yapmışım dimi :) valla kusura bakma ama alışcam buraya :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
doğru yapmışım dimi :) valla kusura bakma ama alışcam buraya :)
Önemli değil. Herkez biryerden başlayarak forum hayatının seçeneklerini kullanmaya başladılar. Sizinde ilk zamanlarınız sorarak herşeyi öğrenebilirsiniz. Elimizden geldiğince herkezin bir birine yardım edeceğine inanıyorum ben... Evet doğru bir şekilde yüklemişsiniz ve indirme linkini vermişssiniz. İnceleyeyim geri dönüş yapacağım size

turbo 35

turbo 35

Üye
kardesim çok teşekkür ederim bende bornovalıyım hemşeriyiz senin işin çok sabir gerektiriyor benim yapabilecegim birsey olursa elimden geleni yaparim tekrar çok saol birde türkçe olursa yaptiğim uygulamada değişiklik yapmak istiyorum saygilar...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardesim çok teşekkür ederim bende bornovalıyım hemşeriyiz senin işin çok sabir gerektiriyor benim yapabilecegim birsey olursa elimden geleni yaparim tekrar çok saol birde türkçe olursa yaptiğim uygulamada değişiklik yapmak istiyorum saygilar...
Çeviriyi inceledim. Telegram'ın dil dosyasını uyarlıyorum şuan. Bitince yeni konuda paylaşacağım. Oradan indirip tabiki de istediğin değişikliği yapabilirsin. Bende Yağhanelerde oturuyorum. İzmir Park'ın olduğu yerde

turbo 35

turbo 35

Üye
allah razı olsun kardeşim bizde atatürk mah kardesimle beraber küçük parkta çalışıyorduk rembetiko duymussundur bizim patronu öldürdüler 1.bucuk sene önce allah rahmet eylesin güzel insandı

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
allah razı olsun kardeşim bizde atatürk mah kardesimle beraber küçük parkta çalışıyorduk rembetiko duymussundur bizim patronu öldürdüler 1.bucuk sene önce allah rahmet eylesin güzel insandı
Biliyorum. Allah rahmet eylesin. İsteğinizi çevirdim sorunsuzca. Şuanda ekran resimleri alıp paylaşacağım

turbo 35

turbo 35

Üye
allah razi olsun ben şimdi tekrar yapcam uykulamayı değiştircem problem olmaz dimi

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
allah razi olsun ben şimdi tekrar yapcam uykulamayı değiştircem problem olmaz dimi
ne tür değişiklik yapacağına bağlı o. Belki yaptıkların uyumsuz oluyordur ama sorunsuz Türkçe bir şekilde şuan çalışıyor.

turbo 35

turbo 35

Üye
NERDE BEN BULAMADIM AMA :) bide nasıl yapilcağini yazdin dimi :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
NERDE BEN BULAMADIM AMA :) bide nasıl yapilcağini yazdin dimi :)
henüz paylaşmadım. Konuyu hazırlıyorum. Paylaştığım zaman buradan konu linki vereceğim ben sana. Onaylandığı zaman görebilirsin konuyu. Onaylanmadan göremezsin...

turbo 35

turbo 35

Üye
tmm :)
peki yaptığım bu uygulama da acıklama kısmı var oraya birşey yazmasam olurmu sonuçta telegrama ait oluyo dimi bu yani yasal mi her hangi bişe olurmu ama appgeyser uygulama yapımına izin veriyor bi problem çıkmaz dimi

turbo 35

turbo 35

Üye
tmm tşekkür ederim :) yukarda bişe yazdim düşünceni almak istiyorum :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
tmm tşekkür ederim :) yukarda bişe yazdim düşünceni almak istiyorum :)
Sorun olacağını düşünmüyorum. Sonuçta whats app'in düzenlenmiş uygulamaları çok onlarda yasal değil ama her yerde var...

turbo 35

turbo 35

Üye
tmm tşk ederim nezaman onaylanır :)

turbo 35

turbo 35

Üye
slm kardesim yükledim tele fakat numarayi girdim 2 tane ayri nodan yüklüyo diye bekliyor ama

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
slm kardesim yükledim tele fakat numarayi girdim 2 tane ayri nodan yüklüyo diye bekliyor ama
Bir bilgim yok o konuda ben normal bir şekilde kurdum etkinleştirdim. Resimlerde bizzat kendi telefonumdan

turbo 35

turbo 35

Üye
KARDESİM eline emeğine sağlık benim netten kaynaklanan bi hata ama cok güzel oldu burdan herkez indirirmi yada özel sorcam bişe ama nerden yazayim
bunu herkez indire bilirmi yani burdan bide ben bunu google play storeye koymak istiyorum bi problem olmaz dimi