haqanguven
Üye
İndirme adresini vermen lazım bana ki ben indireyimtmm tşk ederim
tmm yükledim![]()
İndirme adresini vermen lazım bana ki ben indireyimtmm tşk ederim
tmm yükledim![]()
Önemli değil. Herkez biryerden başlayarak forum hayatının seçeneklerini kullanmaya başladılar. Sizinde ilk zamanlarınız sorarak herşeyi öğrenebilirsiniz. Elimizden geldiğince herkezin bir birine yardım edeceğine inanıyorum ben... Evet doğru bir şekilde yüklemişsiniz ve indirme linkini vermişssiniz. İnceleyeyim geri dönüş yapacağım sizedoğru yapmışım dimi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızvalla kusura bakma ama alışcam buraya
![]()
Çeviriyi inceledim. Telegram'ın dil dosyasını uyarlıyorum şuan. Bitince yeni konuda paylaşacağım. Oradan indirip tabiki de istediğin değişikliği yapabilirsin. Bende Yağhanelerde oturuyorum. İzmir Park'ın olduğu yerdekardesim çok teşekkür ederim bende bornovalıyım hemşeriyiz senin işin çok sabir gerektiriyor benim yapabilecegim birsey olursa elimden geleni yaparim tekrar çok saol birde türkçe olursa yaptiğim uygulamada değişiklik yapmak istiyorum saygilar...
Biliyorum. Allah rahmet eylesin. İsteğinizi çevirdim sorunsuzca. Şuanda ekran resimleri alıp paylaşacağımallah razı olsun kardeşim bizde atatürk mah kardesimle beraber küçük parkta çalışıyorduk rembetiko duymussundur bizim patronu öldürdüler 1.bucuk sene önce allah rahmet eylesin güzel insandı
ne tür değişiklik yapacağına bağlı o. Belki yaptıkların uyumsuz oluyordur ama sorunsuz Türkçe bir şekilde şuan çalışıyor.allah razi olsun ben şimdi tekrar yapcam uykulamayı değiştircem problem olmaz dimi
henüz paylaşmadım. Konuyu hazırlıyorum. Paylaştığım zaman buradan konu linki vereceğim ben sana. Onaylandığı zaman görebilirsin konuyu. Onaylanmadan göremezsin...NERDE BEN BULAMADIM AMAbide nasıl yapilcağini yazdin dimi
![]()
Aşağıdaki bağlantıda istediğini yayınlandım. Onaylandığı zaman erişebilirsin

Sorun olacağını düşünmüyorum. Sonuçta whats app'in düzenlenmiş uygulamaları çok onlarda yasal değil ama her yerde var...tmm tşekkür ederimyukarda bişe yazdim düşünceni almak istiyorum
![]()
Yöneticiler ne zaman görürse... Belli olmuyor, bir şey diyemem o konudatmm tşk ederim nezaman onaylanır![]()
Bir bilgim yok o konuda ben normal bir şekilde kurdum etkinleştirdim. Resimlerde bizzat kendi telefonumdanslm kardesim yükledim tele fakat numarayi girdim 2 tane ayri nodan yüklüyo diye bekliyor ama