aleranol
Üye
-
Konu Sahibi
-
Suan giremiyorum oyuna, varmi ayni sorunu yasayan?
Metin2 tarzı veya elder scrool tarzı oyunları çıkarmazlar böyle oyunlar çıkarırlar yanlız bu oyunu daha denemedim indiriyimmi googleden
4 gün sonra konuya anlatım ekliyeceğim tabletler ve talentler ile ilgili. Belki büyük çaplı bir çalışma ile tüm heroların detaylı başlangıç yerlerinini temlerini ve final durumunu anlatabilirim
Yazini 4gozle bekliyoruz
S.a beyler benim nick suleymangokdag daha once pro5 deyen arkadasla facebook da gorusmustuk.Bem devamli online birde sizin nicleri yazdigimda bi yazi cikiyo heralde online deilsinuz diyedir.bende en sona ekledim heraldw engelleme yeri ordan online yazarsa silip sizi eklicem.10 sene silkroad oynadim biraz tevrubem var online oyunlara Saygilar ..... ismim süleyman oyundaki nick suleymangokdag
4 gün sonra konuya anlatım ekliyeceğim tabletler ve talentler ile ilgili. Belki büyük çaplı bir çalışma ile tüm heroların detaylı başlangıç yerlerinini temlerini ve final durumunu anlatabilirim
Suan itibariyle guild kurdum arkadaslar maxicep uyesi olanlar gelecektir guildimizin ismi Osmanli_TR
Guild e davet mi oluyor. Cunku katilma ile ilgili bisey bulamadimonurdemir0014 adim
Beyler canin az kaldığında beyaz yuvarlak kalkan gibi birşey oluyor ya sanırım tabletten yapıyorlar detaylı bir anlatım yapabilecek varmi nasıl yapıyoruz ..
Oyundaki adım ibrhmblkbsi level 40
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?