Oyun Heroes of Order & Chaos Yardımlaşma platformu!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Nirvana92

Nirvana92

Üye
Yok o değil runikle alınan her başarılı saldırıda bp dolar yazıo dur san soyliyim ismini
kendi pasif skiili iyi bp dolduruyo hiç bp sıkıntısı olmuyo bu heroda. senin o kitabe goldfurr için
goroshia da alan skilli mevcut 2-3 kişinin arasına girer keser çıkarsın , skill atarken bayılma muhabbetide yok vigelosa göre çok daha iyi. sadece skillerin boşa gitmemesine dikkat etmen gerekir , adam kaçıyosa ulti basma , zik zak çizerek ilerliyosa fırtına atma tutmaz boşa gider.
onun % cinsinden büyü saldırısı arttıran pasif skilli var o yuzden buyu savunması delme gibi itemler yerine direk buyu saldırı veren itemlerden al.
al ki % bs arttıran skillden tam verim alabilesin.

virtuemadman

Üye
Kimse alamadı bu hafta 300 runik

mertekingen

Üye
saol goroshia

virtuemadman

Üye
Bana gene gelmedi badaonunkine gircem bu 2 oldu burda bişey vermedi gene çözemedim kaç kere beraber yaptık görevi arkadaş sana veriyoda bana niye vermiyo herkes almışta ben niye almadım emrah moduna duştuk :)

turkmenx

turkmenx

Üye
Hala oyun oynayan warmi bende yeni buldm .d lolde gold1dm buna ona benziyor telfon modelm note 3. Ve ayagimi sakatladm 6hafta yatmam lazm build ve herolardan 2 3 taktik werin size oyunu fethediyim .d

Nirvana92

Nirvana92

Üye
Bana gene gelmedi badaonunkine gircem bu 2 oldu burda bişey vermedi gene çözemedim kaç kere beraber yaptık görevi arkadaş sana veriyoda bana niye vermiyo herkes almışta ben niye almadım emrah moduna duştuk :)
kotu olmuş ya 300 runik az degil ben gece oyundaydım ondan mı oldu acaba bana geldi 300

virtuemadman

Üye
Bende oyundaydımya almış millet bana vermesi tek

Nirvana92

Nirvana92

Üye
tek sen deilsin yaw bizde de var bana gelmedi ticket atacam diodu
videoda adamın anioahının skill 4snde colldown tamamlıyodu bnm ki 7den başlıyo : )

Demircs

Demircs

Üye
Ya bugun 1levelde bir adamla vs attık skill kullanmadan o daha cok vuruyordu bana ben marithus o arcimitrosdu at varya o .. Nedn olabilir

virtuemadman

Üye
Marithus debrone bunların buyu savunması çok az çok vuruyolarda ondan

apranax60

apranax60

Üye
Ya bugun 1levelde bir adamla vs attık skill kullanmadan o daha cok vuruyordu bana ben marithus o arcimitrosdu at varya o .. Nedn olabilir
Dostum o muhtemelen produr.güçlü yazitlari vardir.yetenek ne seçti bilmem ama ben ara sira noob yetenekleri secerim rakip bana çalışsın diye ama çoğunlukla gülen ben olmuşumdur
Bugün yine bir hafta da biriktirdigim 15 k amblemi kotun için çevirdim yine çıkmadı bunun yanında 400 elmas runikten de olduk :(

virtuemadman

Üye
Android misin sen ?
Wp kotunla oynadılar düşürdüler seviyesini ama android aynı hala bozmadı kotunu ama goldfuru bozdu hemde çok fena nedense debroneye el atan yok arkadaş buna uyuz oluyom sanki tek hero goldfur kotun vay arkadaş şansıma bu oyunda oynadıgım 2 hero seviyesini düşürdüler

Nirvana92

Nirvana92

Üye
wpde evistix yok ona hayret ediyom 560 runik fighter , nerde görsem boynu bükük , rezil rusva . cinnetde geçiriyo ama ne fayda.

mertekingen

Üye
EVİSTİX Mİ MARİTHUS MU ARYA MI NUTT MI AKARTU MU şimdi marithus u kimde görsem baya kill alıyo. ama nutt da öyle evistix in psifi hoşuma gidiyo.

virtuemadman

Üye
Dostum evistix wp tırt ama androidde kral bu gerçek kotunu wp düşürttüler ama şuan androiddin en iyi herosu bu gerçek çunku buglu hero android oynuyanlar 1 kere kotuna karşı oynadılarsa soylerler herkes kotun için runik ablem basıyo androidde ama bu wp amk evatları kotunla oynadılar siktiler kotunu wp kralı debrone yaptılar

Nirvana92

Nirvana92

Üye
lag durumu nası sizde android , iphone da

mertekingen

Üye
lag özel hariç olmadı bana. oyuna paramı yatırsam

Nirvana92

Nirvana92

Üye
bizde durum çok kotu ya lag , oyundan atma , feedler iyice cılkı çıktı.

virtuemadman

Üye
Wp güncelleme şart