Oyun Heroes of Order & Chaos Yardımlaşma platformu!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Nirvana92

Nirvana92

Üye
mana veren kitabe dedigin şu 2k amblem olanmı mana azalınca yenilenme artar diyen çok dandik bişi gibi duruyo o yaw

virtuemadman

Üye
Yok o değil runikle alınan her başarılı saldırıda bp dolar yazıo dur san soyliyim ismini

Nirvana92

Nirvana92

Üye
iki kitabe alcak runik kalmıyo ya fısıldayanı almam lazım bp ayarlarım ben, olmadı ordaki mobu keserim %1 bp yenileyen
kefaret kitabesi mi o normal saldırıya mı %1,3 veriyo yok eger skill atınca yeniliyosa öyle kitabenin %&#*#

virtuemadman

Üye
Benim goldfur dizili olanları soylucem sana kefaret kitabesi koruyucu ve fısıldayan yazitlarımsa sp hasadı ve soguma suresi buyucu için heleki mana yiyen buyuculer için bunu onermişler pro oyuncular Youtube bak gorursun
Normal atack ve skill fark etmiyo kime vursan bp artıyo :)
Android girdim sana söylemek için kıymetimi. Bil :)
Goldfur baya çok mana yiyo nedeni ise en iyi skilinin soguma suresi yok bp bitene kadar atiyo videolardaki önerileri o yüzden dikkate aldım

mertekingen

Üye
lut hiran mı 12-B mi / vigelos mu mystik mi

virtuemadman

Üye
Tabikide lut hiran :)

beratfx12

Üye
Arkadaslar oyun iphone 4 te kasıyormu ?

mertekingen

Üye
kuirras mı migrove mu acilll

virtuemadman

Üye
Kuirras tabi ama pro olurum dersen migrove ama kıiras basit migrove akıl gerektiren hero tam tuzakcı

mertekingen

Üye
ok lut hirandan sonra ikisinide alacam
beyler favori haritanız ne (benim:yeraltı krallığı harabeleri)

Nirvana92

Nirvana92

Üye
en sondaki trenli 5v5 wpde gelmio zaten geçen baya bi bekledim hep 1/10 , daha hiç oynamadım orda solo hariç

mertekingen

Üye
en az oyuncu orda ama tabi zevkli harita bide sinksaalkdaki uçurumda güzel ben 3vs3de oynıyamıyom

virtuemadman

Üye
Bence hepsi iyi :)

mertekingen

Üye
vigelosu alcam ultisi manyak ama lut hiranda al beni al beni diyo...

virtuemadman

Üye
Mage olarak en iyi damage vuran vigolas saten :)

Nirvana92

Nirvana92

Üye
vigelosu alcam ultisi manyak ama lut hiranda al beni al beni diyo...
biraz tecrube sahibi oldukdan snra içgudusel olarak farkedebiliyosun gerçek vigelosu : p
onun fuzeler iyi vuruyo ama kesintiye ugramaması lazım misal balondis , elf bayıltır fuze atmanı durdurur sende skill colldownda oldugundan seri bi şekilde geri çekilmek zorunda kalırsın.
vigelos = noob killer

virtuemadman

Üye
Sen bakma buna her zaman sana kitleme atıcak elf olmaz sıf sana kitleme atmak için oyunu oynucak adam yok dez avantaj ama her heronun dez avantajı var sonuçta kusursuz hero yok sen kusursuz oyuncu olmaya gayret et

mertekingen

Üye
ok
Sen bakma buna her zaman sana kitleme atıcak elf olmaz sıf sana kitleme atmak için oyunu oynucak adam yok dez avantaj ama her heronun dez avantajı var sonuçta kusursuz hero yok sen kusursuz oyuncu olmaya gayret et
adam haklı
peki goroshia

Nirvana92

Nirvana92

Üye
o fazla dikkat etmiyo olabilir ama emin ol vigelosu gören ve bayıltma skilline sahip bi çok oyuncu vigelosun füze atmasını bekler , bi önceki yorumun sonunada ekledim zaten eger adam sen fuze atmadan önce bayıltma skillini harcıyosa noobdur , anca onları kesersin.

mertekingen

Üye
sihirbaz tavsiyesi lüfen
goroshia iyiymidir