Oyun Heroes of Order & Chaos Yardımlaşma platformu!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

beratfx12

Üye
Dediginiz gibi pvpde cok para gelio ama galiba ben oynayamiyorum :D 0/7 nedir abi yhaa :D

apranax60

apranax60

Üye
Arkadaşlar bi kotun eksik bende bu melet nasil çıkar yahu 2000 kusur tane canlanma runugim oldu ord doğrusu nick kral_arthur81

mertHOC12

Üye
BEYLER BİRİ YARDIM ETSİN ALTIN YAZIT YAPTIM VE NE İSE YARIYO BILMIYOM PARAM BOSA GITMIS OLMASIN NOLUR SOLEYINNN

mertekingen

Üye
boşa gitmedi altın yazıt 5 enerji sağlsdığı için 11/5 enerji isteyen kitabelerde çok işine yarar
süper bi taktik buldum marithusu 1 günde alabilicem
Tecrübeli olanlar LUT HİRAN mı 12-B mi acil

virtuemadman

Üye
Bence marithus abartı hero kagax gibi skilleri bişeye yaramıyo nerdeyse aynı ama çok vuruyo ve defans var onda oynadım merak eden varsa android hesabımda var verebilirim goldfur kortav onlarda var :)
O altın biletten başka çıkmıyo

bigboosss

Üye
kaç level sin

mertekingen

Üye
bana ver de khlint alıcam

apranax60

apranax60

Üye
Arkadaşlar para kasmanın en iyi yolu sınır carpismasinda pvp oynamak.Hem oyun kısa sürüyor hemde iyi amblem verigor.dişinizi sıkın 2 günde rahat 5000 kasarsınız

mertekingen

Üye
haklısın ben kasıyorum orda iyi de daha zor
ben hile yapcam olmuyo yoksa
hileyle marithusu birkaç günde alırım
marithusla nooblar 20 kill alır pvpde

virtuemadman

Üye
Hile varsa bizede soyle alalım heroları bune bizde runikle herolar ablemle hero alamıyon

mertekingen

Üye
mecburen iki cihazla özelden oynican :)

virtuemadman

Üye
Bende iki cihaz var biri samsung es 3 diğeri lumia 1020

mertekingen

Üye
aynı platformda olmalı

Gallardo6161

Gallardo6161

Üye
Beyler androidde 40 lvldim telefon değiştigim için baştan oynuyorum şuan 39 lvlim . Ekleyin beraber oynuyalim isim Gallardo6161 ios kiz arkaşımla beraber oynuyorum oda 39 ios Kullanicini adi Ecemmzeynep bekliyoruz herkesi seviyeli düzgün oyun için :)

virtuemadman

Üye
Paramı kasmak için 1v1 yapalım diyosun ?

Nirvana92

Nirvana92

Üye
amblem için seri 1v1 girsek bi bakalım kaç vercek
anioahı alınca buyucu yazıtı falan lazım işte bi 55 - 60k amblem kassak yeter
bugun ilk defa oyun başlamadan iki kule kaybettik 5v5de , 5tane 1lvl adam yıktı bizim kuleleri daha maç başlamadan .

virtuemadman

Üye
Haha hepsi toplu hp 2 garanti tank vardır
Buyucu yaziti ne yaw sana sp hasadı ve soguma suresi lazim

Nirvana92

Nirvana92

Üye
erefern tankdı başta güldüm kesemezler die bi baktım iki kule kesip town attılar zaten oyun bittiginde 3lvldim biçogu minyon yüzü goremedi bile
sp sömürme , büyü saldırısı , buyu savunması delme bide bp yenileme lazım bnm buyucum oyle alelade bi buyucu deil

virtuemadman

Üye
Kanka bp veren kitabe var onuda almak zorundasın

Son düzenleme: