Oyun Heroes of Order & Chaos Yardımlaşma platformu!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

apranax60

apranax60

Üye
Ben ios da oynuyorum.ahh kotun ahh

Nirvana92

Nirvana92

Üye
oto kalkan mı kotunu bu kadar cazip kılan

apranax60

apranax60

Üye
Still+ güç ios da ben 40 levelim karşımdaki de öyle.ama onu kesmek çok zor korunun zayıf yanını bulmam lazım

virtuemadman

Üye
Herşeyiyle en iyi hero ama wp siktiler kotunu ilk başta çok iyidi androidde hala 1 numara iosda 1 numara duşurmek hayal artık :)

apranax60

apranax60

Üye
Çin hesabında var kotun fakat aşırı derecede lag var oynanmıyor
Neden hayal anlayamadım wp demi oynamak lazım
Kotun ayrıca kaos ortamına 2.akılla dalıp,1.skille adamları kendine çekip ultiyi de patlattığı zaman ordan sağ çıkana helal olsun

mertekingen

Üye
İos en iyisi iphone aliyim

virtuemadman

Üye
Bak ben onu wp çok yaptım kaç bin adam kesmişim ama wp kotunu harcadılar basit hero yaptılar ama android ve ios oynamadı hala kotunla o yüzden hayal duşurmek Youtube kotun duşurmek için para runik basanlarla dolu wp kotun oynuyorum ama kortav alcam onuda duşururlerse oynamam android devam ederim hiç değilse orda herşey ablemle alınıyo :)

Yönetici tarafından düzenlendi:
apranax60

apranax60

Üye
Kotun da alınamıyor ama degilmi
Kortav tavsiye etmem iyi kasman gerek oyunun başında kasamazsan maç boyunca harcaniyorsun birde iman kortavla kasmak zor.canı yok aynı kagax gibi savunma sifir yani
İos en iyisi iphone aliyim
Dostum ios iyidir de iphonede sarmiyor demedi deme kontrol çok zor.ipad serisinde oynarsan tadına doyamazsin

virtuemadman

Üye
Ne yapım kardeşim kotun var artık bi boka yaramıyo bari kortav alıyım ben debrone ve kagax hayatta oynamam bayıyo beni oyunu bırakırım gene onları oynamam en iyisi bende android geçim orda kotun duşurmeye bakım ben ençok kotunu goldfuru kortavı bunlardan başka hero beni sarmıyo hiç değilse androidde kortav goldfur var bide kotun düşerse deme keyfime :)

apranax60

apranax60

Üye
İşte iphone da da kotun düşürmek mesele dünya kadar elmas runik bi okadarda amblem gitti artık bekleyeceğim yeni yılı bunların noel bayramına ilişkin bi kıyağı olur.yada yada 2. Yil dönümü falan vs.

virtuemadman

Üye
Wp kotun var bende istersen verim ama düşürdüler bi boka yaramıyor artık skilleriyle oynadılar

apranax60

apranax60

Üye
Wp cihazım yok inceligin için teşekkür ederim

mertekingen

Üye
androidde 5000 amblem bassam kotun düşmez dimi

virtuemadman

Üye
Düşmmez runik basman lazim ben kaç kere bastım

Nirvana92

Nirvana92

Üye
id degiştirme var mı bu oyunda?
bnm degiştirmem lazım ya artık adamlar benim karşıda oldumu gorunca çıkıyoşar hemen : P
Wp kotun var bende istersen verim ama düşürdüler bi boka yaramıyor artık skilleriyle oynadılar

kotun degilde senin hesapta iş yok , kitabe yok hunerleri bile tam açamamışsın daha senin kotunla orumcege 77 vurdum , aynı itemle ben 98i goruyom 1 lvlde. bnce yazıtlarıda fs , kritik yapsaydın daha iyiydi. bilmiyorum androidde nası ama wpde de kotu denemez.
o çar başta 90 vursa , kaçırmaz adamları zaten arayı hafif açsan yeter yelpaze geniş kotunda her turlu duruma atacak bi skill mevcut.

ayrıca yeni guilddinde hayırlı olsun : )

virtuemadman

Üye
yazıtlarım kritik ve fiziksel savunma delme saten başka ne dizim kardeşim
Hunerleri açtim sadece 9 binlik kaldi 2 tane onlarıda açcam bu kadar

mertekingen

Üye
en çok parayı veren yer?

virtuemadman

Üye
En seri birinci harita bide iyi oynuyosan süper para kasarsın

mertekingen

Üye
peki lut hiran mı goroshia mı anoiah mı

beratfx12

Üye
Arkadaslar eslesme seklini sıralamalı seciyorum ama benden 10 20 level yuksel rakip cıkıyo,biraz yardım edermisinz