Oyun Heroes of Order & Chaos Yardımlaşma platformu!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

saki3d

saki3d

Üye
Atıyo derken, telefon ana menusune donuyor olarak varsayıyorum,

Telefon ısınıyorsa ondan kapanıyor olabilir.
oyun ayarlarında, görüntü detaylarını azaltarak oynamayı deneyin isterseniz.

batu141

batu141

Üye
Merhaba beyler benim oyundaki adım batu141 istek gönderin beraber oynayalım lvl düşük ama oyunu kavradım baya köpek gibi supluk yaparım :D

GROLER

Üye
Merhabalar 40 lvlim debronee kagax 12b herolarım var yakında evistix alıyorum Türk guild varsa gelmek isterim?

saki3d

saki3d

Üye
Oyundaki nickinizi yazarsanız davet gonderirimBaşka Teşkilattan Arkadaşlar varsa Teşkilat maçi yapmak istiyoruz.
Haberleşip aynı anda teşkilat maçı aratarak maç yapabiliriz.!!
HoCClub

GROLER

Üye
Aramıza Hoşgeldin ;)
hoşbuldum:)
Nutt al nutt çoğu popüler ad carry lerin counter ı debronee de alabilirsin ama late de güçsüz kalıyor elfle bile yenebiliyorsun evistix stuna sahip buda gerçekten güzel bi özellik lebmont ise hem early de hem latede ezici bi üstünlüğü var eğer markshman oynamayı seviyorsan lebmot veya nuttt al derimama 40-30 lvl değilsen nutt alma beceremezsinhe bu arada lebmont kullandığım için biliyorum fu ll build tank ve fu ll build lebmont karşısında tankın hiç şansı olmuyor eğer doğru hasat itemlerini aldıysan tam cqnla bile çıkabiliyorsun mücadeleden :DDebronee düşünüyosan alma derim bende var çok sıkıcı bi heroEğlenceli değil ve w sundan başka adam gibi özelliği yokkaç lvl sın
m kagaxın üstüne warrior tanımam ultisi herkesi süpürüyor pasifide çok iyi

thegreyismet

Üye
arkadaslar bn 40 levelim
nickim; thegreyismet
karakterlerim;
Evistix
savaer
kagax
lebmont
elf
balondis
minotor

eklemek isteyen ekleyebilir iyi bi guild varsa girebilirim

batuhan5439

batuhan5439

Üye
Arkadaşlar size en iyi "Kum Gezgini" buildini söyleyeyim,en iyi derken bana göre çok iyi :).Tam bir öldürme makinesi oluyorum.Fakat 1v1 de,yani 1v2 öldürme ihtimaliniz %75.

Özet:
Kum gezginine kasılacak en iyi itemler kritik itemleridir.3.Skilinden gelen pasifi ile harika bir kombinasyon oluyor.

Başlangıç itemleriniz "Sihirdarın sabrı" ve 450 lik eldiven vardı k.byın unuttum adını :P birde can kazanı "50" lik olan

İlk olarak seviye 3.skilimizi açıyoruz 2.olarak ise 1.skili.level 3 olunca ormana gidin ve 3.skile verin gene.ormandan 6 olmadan gang(destek) gitmenizi önermem fakat genede etkili olma ihtimaliniz var.Gelelim sonrasına 6 lv oldunuz.Baseye döndünüz ilk olarak 1500 lük mızraktan alacaksınız ve her para kaşısınızda ondan alacaksınız.Sonrada 3200 lük hançer var onunla tüm envanteri doldurun.Kasma tarzınız böyle olacak.

Gang(destek) nasıl atılır:Evet kum gezgini iyi bir jungler olabilir.Özellikle ultiniz sayesinde.Eğer 5v5 oynuyorsanız herhangi bir çalıya girin laneye(koridora) yakın.Orada bir süre bekleyin taaki kuleye saldırana kadar.Ve arkasından çıkın ilk atacağınız skill 1.skiliniz olsun(tükürük) kritik şansınızı arttırıyor.Ardından hemen 2.skilinizi atıyorsunuz ve hemen ardından ultinizi,ne oldugunu anlamadan yarı canda kalacak,ardından pasifiniz ve ultiniz sayesinde tek yapacagınız düz saldırmak olacak.Göreceksinizki bir anda ölmüş.Fakat sizinde canınız inmiş olabilir,paniktende olsa insan 1-2 skill atabilir.

Zırhım çok düşük ? neredeyse 1 skille öleceğim:Evet bu en büyük problemlerden biri aşırı dikkat gerektirir.Zırh olarak benim tercihim "Hades Zırhı" dır.Hem size can ve zırh sağlar hemde saldırgana size vurdukça hasar verir.

Ben 1v2 dede almak istiyorum ?:Evet tabii ki olabilir,hades zırhı çıktıktan sonra genede tatmin olmadıysanız birazda yetenek gücü(büyü) deneyin.Ben hiç denemedim.Sadece 2.skilinizi güçlendirebilir.Hades zırhı ve gerisi 3200 lük hançerden olursa çok rahat alırsınız.

Tanklara karşı ne yapabilirim ?:
Aldığınız hançerde zırh delme oranıda vardır (sanırım vardı) yani sıkıntı yok tankada rahat girebilirsiniz fakat dikkatlı olun.Büyü direnci kasanlarıda zaten takmayın siz AD(attack damage) kasıyor olacaksınız.

Bir teşekkür etseniz yeter :)Bu arada 3600 lük :D (hançer)

• Beğen
Tepkiler: saki3d

thegreyismet

Üye
Oyundaki nickinizi yazarsanız davet gonderirimBaşka Teşkilattan Arkadaşlar varsa Teşkilat maçi yapmak istiyoruz.
Haberleşip aynı anda teşkilat maçı aratarak maç yapabiliriz.!!
HoCClub
kardeşim ben basvurcaktim ama clan full eger online olmayan biri varsa cikar da bni al nickim ; thegreyismet

ali_axe

Üye
benide ekler misiniz?
nick: ali_axe

saki3d

saki3d

Üye
HoCClub üyeleri,
Teşkilatımda olup oyunu oynamayan arkadaşlar
bir zahmet isimlerinizi yazın. Yer sıkıntım var

casper0322

Üye
Okcunun püf noktaları neler hangi eşyalar alınmalı ? Bide kitabeler felan onların hangisi okcu için avantaj ?

batuhan5439

batuhan5439

Üye
Arkadaşlar adim batuhan5439 eklerseniz sevinirim :) isteyen olursa build söyleyebilirim prof. Değilim ama az çok iyi oynarin özellikle debronee ve elemental lord

furkan1161

Üye
Okcunun püf noktaları neler hangi eşyalar alınmalı ? Bide kitabeler felan onların hangisi okcu için avantaj ?
İlk olarak 1.skile yani sersemletici oka yoğunlaşmalisin (ilk kanı takimina aldirip kasilmak icin ) daha sonra dükkândan hız artışı ürünlerini satın alıp farm yapmalısınız yani asker kesmelisin.2.skili açtıktan sonra büyücü hariç diğer kahraman sınıflarına öncelikli olarak saldirmalisin, eğer rakip rakım sadece büyücülerden oluşuyorsa SP arttırıcı ürünlere ağırlık verip 1.skili attiktan sonra hemen 2.skili atıp karşındakinin herosunu kesersin eğer hala canı varsa 3.skili atıp kovalayarak heroyu kesebilirsin

• Beğen
Tepkiler: casper0322

casper0322

Üye
İlk olarak 1.skile yani sersemletici oka yoğunlaşmalisin (ilk kanı takimina aldirip kasilmak icin ) daha sonra dükkândan hız artışı ürünlerini satın alıp farm yapmalısınız yani asker kesmelisin.2.skili açtıktan sonra büyücü hariç diğer kahraman sınıflarına öncelikli olarak saldirmalisin, eğer rakip rakım sadece büyücülerden oluşuyorsa SP arttırıcı ürünlere ağırlık verip 1.skili attiktan sonra hemen 2.skili atıp karşındakinin herosunu kesersin eğer hala canı varsa 3.skili atıp kovalayarak heroyu kesebilirsin

Teşekkür ederim. nick neydi ?

furkan1161

Üye
Rica ederim nickim harikazade yalnız oyuna 2 gündür giremiyorum oyun açılıyor güncelleme arıyor diyip öyle kalıyor bunun çaresini bilen var mı? Dosya yöneticisinden kaynaklı olabilir mi?

• Beğen
Tepkiler: casper0322

GROLER

Üye
Rica ederim nickim harikazade yalnız oyuna 2 gündür giremiyorum oyun açılıyor güncelleme arıyor diyip öyle kalıyor bunun çaresini bilen var mı? Dosya yöneticisinden kaynaklı olabilir mi?
kardeş internet hızı ile alakalı bazen bana da oluyor mobil veriden girince olmuyor ama wifi ile girersen düzelir

Deadllord

Üye
Selamlar 17 lvlim hep duz oynadım haftalık karakterleri kullanıyorum. 3 gun oldu 22000 emblem car huner puanlarını nasıl kullanıcam ve emblemi napıcam hero mu alim?

saki3d

saki3d

Üye
İlk başta Talentlerini ve Tabletlerini tamamlamanı daha sonra da hero almanı öneririm.
Emblem kazanmak zor oldugu için ilk once fighter mi mage mi hangi class ile agırlıklı oynayacaksan onların talent / tabletlerine agırlık vermelisin.
ilk sayfalarda sorunla ilgili bilgiler mevcut ;)

Ingilizcen varsa, ben bu siteyi takip ediyorum her türlü bilgi detaylıca var;

Son düzenleme: