aleranol
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kagax ultiyi açtımı zaten hiçbir hero onu durduramaz(tabi saldırı hızı ve saldırı gücü kasmak lazım)Debroneenin kagaxın
yanında hiç şansı yok nick:albayoktay ekle kardeşim
- - - Eklendi - - -
Lut'hiran(paladin)de çok güzel 2 kanat 2 demir kılıç 1 tanede yeşim baltası al harika olursun canıda çok zaten
Lol coc gibi oyunlar var mi androidde oynadigimdan degil meraktanve order and chaos mu bu mu daha iyi belki baslarim can sıkıntısı
Arkadaslar bisi sorcam lut hiranda 3 .skillde kendimizede kalkan sağlıyor mu yani bizide koruyor mu hangi skillere veriyim ultidi biraz kötü gibi sanki
Groshia yı tek geçerim. En güçlü herolardan biri tabi kullanmayı bilene. Skilleri çok kuvvetli.
Peocawe ben de senin gibi başladım oyuna. kısa zamanda öğrenebilirsin..merhaba beyler. bende aranıza katılmak istiyorum fakat daha önce ne dota, ne de lol oynadım. Bu tarz oyunlar hakkında bilgim sıfır denilecek kadar kötü. Eğer yardımcı olursanız bende oynamak isterim.
kardeşim bi kere luthiran kagaxın dengi değil kagax ultiyi bi açtımı kimse onu tutamazPEKİ bişi daha sorcam lut hiranla ilgili arkadaslar luthiran ultisini acti diyelim kagaxda actı ultiyi luthiran kagaxa wursa kagaxın canımı artar yoksa azalırmı sonucta lut hiranin ultisi herşeyi iptal ediyo ya .ve 1.ve 2.skıllde 3.kere yaptıgım zaman atakları düşüyo 100 ile 90 oluyo 4 de 280 ile 240 oluyo bu neden .s
kagaxa 2 kanat 1 demir kılıç 1 yeşim 1 tanede ilahi al seni kimse tutamaz pentaya bile gidersin hele hele ultii!!kardeşim bi kere luthiran kagaxın dengi değil kagax ultiyi bi açtımı kimse onu tutamaz
Oyun iyice kotulesti. 1 haftadir adam gibi oynayamiyorum. Lagg eskisine nazaran az ama ya oyuna girmiyor yada oynarken 15-20dk sonra baglanti sorunu yasatiyor ve donuyor. Suyu cikti iyice...40 lvl account satiyorum. Luthiran,elf,goroshia,guervus,chameleon,rockfist(elite skin mevcut) cow.. Tabletler, talentler mevcut. Ilgilenen varsa ulasabilir bana. Fatalrhyme67@hotmail.com
Aynen kardeşim haklısın 30 dk oynuyorum sonra oyun donuyor sunucuya bağlanıyor diyip oyundan çıkmak zorunda bırakıyor sonra ister istemez çıldırıyorsun az kaldı sileceğim oyunu iosa verilen özen androidde yok ne yazık ki android hep iosun gerisinde kalmaya mahkumOyun iyice kotulesti. 1 haftadir adam gibi oynayamiyorum. Lagg eskisine nazaran az ama ya oyuna girmiyor yada oynarken 15-20dk sonra baglanti sorunu yasatiyor ve donuyor. Suyu cikti iyice...
geliştiricilerle alakalı androidle degilAynen kardeşim haklısın 30 dk oynuyorum sonra oyun donuyor sunucuya bağlanıyor diyip oyundan çıkmak zorunda bırakıyor sonra ister istemez çıldırıyorsun az kaldı sileceğim oyunu iosa verilen özen androidde yok ne yazık ki android hep iosun gerisinde kalmaya mahkum
kabul edin artık ya ios daha iyigeliştiricilerle alakalı androidle degil
kardeş elfe ilk akhan kaması çık ondan sonra demir kılıç veya altın yay alabilirsinBende yeni başladım şu an Ihaelryna satın aldım ne gibi taktik önerirsiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?