Herkes Şarj Sürelerini ScreenShot İle Atsın Hemde Anketi Doldursun.

Sponsorlu Bağlantılar

Herkes Şarj Sürelerini ScreenShot İle Atsın Yada Oy Kullansın.

• Kullanılan toplam oy
    60
  • Anket kapatılmış .
crazy_burhan

crazy_burhan

Üye
Abi mesajları okumaya korkuyorum benim telefon 1 günü çıkarmıyor..ilk 3 sayfaya kadar okudum kimileri oyun oynuyorum kimileri en parlakta kullanıyorum filan diyor vallahide telefonumdan korkar oldum yapmayın allah aşkına :ağlarım: Benim telefonumda 2-3 saat müzik dinlerim gündüzleri,geceleri ise şarja takılı olmadan bi ayriyetten 3-4 saat daha dinlerim.Gün içerisinde mesajlaşma hep olur zaten 24 saat onun dısında en fazla yarım saat telefonla konusma.Canım sıkıldıkça face ve maxicep'e bakarım arada birşeyler okurum internet üzerinden dışardayken oyun oynamam oynasamda 5-10 dakka en fazla deli gibi şarjımı yiyor çünkü sonuç ise 1 günü çıkarmıyor telefon..Kimileri 1 gün filan diyor 2 gün diyor ağlıyacam :( bende mi sorun var?

3.5 gunu gordum ben,motorola atrix :) nete girmedim onun disinda normal kullanim :))

efeler12

efeler12

Üye
Abi mesajları okumaya korkuyorum benim telefon 1 günü çıkarmıyor..ilk 3 sayfaya kadar okudum kimileri oyun oynuyorum kimileri en parlakta kullanıyorum filan diyor vallahide telefonumdan korkar oldum yapmayın allah aşkına :ağlarım: Benim telefonumda 2-3 saat müzik dinlerim gündüzleri,geceleri ise şarja takılı olmadan bi ayriyetten 3-4 saat daha dinlerim.Gün içerisinde mesajlaşma hep olur zaten 24 saat onun dısında en fazla yarım saat telefonla konusma.Canım sıkıldıkça face ve maxicep'e bakarım arada birşeyler okurum internet üzerinden dışardayken oyun oynamam oynasamda 5-10 dakka en fazla deli gibi şarjımı yiyor çünkü sonuç ise 1 günü çıkarmıyor telefon..Kimileri 1 gün filan diyor 2 gün diyor ağlıyacam :( bende mi sorun var?
3g den oluyor hep 3g'yi gerektiğinde aç hayatını yaşa

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Beyler benim telefon servisten geldi, daha kötü bekliyordum ama batarya bir gün dayanamıyorken şimdi iki gün gidiyor

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

sympatico

Üye
Kesin sallıyo oğlum bunlar sen hariç herkes ajan burda yoksa niye sallasınlar ( bunları içimden söylüyorum , direkt söylesem olmaz tabi )

benim ki niye sizin paylaştığınız ütopik değerlere ulaşamıyor , diyelim öğleden sonra boşum yapacak bişeyde yok , Bi parka gideyim orada telefonla oynaya oynaya vakit geçireyim olmuyo , 2 saat internet kullan hemen %20 ye inmiş bile , tüm gün elimde olsa en az 3 kere şarj etmem lazım benim

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
3g den oluyor hep 3g'yi gerektiğinde aç hayatını yaşa

Deneyeceğim bakalım 3g'yi kapatıp deniyeceğim birde bende 29 gb'ın 28 i dolu oyun müzik resim uygulama filan buda etki eder mi? Ama arka planda çalısan 2 program var biri hava durumu diğer ki foursquare

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Batarya suresi konusunda sorun yaşayanlara bir tavsiye:telefonunuzu şarji tam dolu olarak şarjdan cikarttiktan sonra cihazi kapatip acin ve oyle kullanin.

ÖEY

ÖEY

Üye
Batarya suresi konusunda sorun yaşayanlara bir tavsiye:telefonunuzu şarji tam dolu olarak şarjdan cikarttiktan sonra cihazi kapatip acin ve oyle kullanin.
Teknik olarak ne gibi bir faydası olacağını söylemen mümkün müdür üstad? Telefonum bir gelsin deneyecem söz :D:D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Teknik olarak ne gibi bir faydası olacağını söylemen mümkün müdür üstad? Telefonum bir gelsin deneyecem söz :D:D

konuyla ilgili bir makale hazırlıyorum. Ama şu kadarını söyleyebilirim faydasını görme ihtimaliniz yüksek:D

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
ÖEY

ÖEY

Üye
O zaman makaleyi 4 gözle bekliyorum :D

serecans

serecans

Üye
ya benimki şarjı tam dolyken 17 saat yazıyor her şey kapalı pil tasarruf moduna aldığım da 18 saat yazıyor

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye

konuyla ilgili bir makale hazırlıyorum. Ama şu kadarını söyleyebilirim faydasını görme ihtimaliniz yüksek:D

Valla abi benim çok ihtiyacım var senin bu makaleye anlaşılan o yüzden dört gözle bekliyeceğim :)

Dtn

Üye

:ehe ilk sayfalardaki arkadaşıki gibi benim de servisten geldiğinde böyle yazıyordu

şaka bir yana, burada yazılanlara inanasım gelmiyor yahu. ben her şeyleri kapatınca bir günü görüyorum yani akşama 10-15 falan kalıyor bazen 30 belki, ama çok az kullanmam lazım bunun için. iki mesajlaşayım, internete gireyim (3g zaten kullanmıyorum video hariç) hemen eksiliyor :( oyunların emdiğini biliyorum zaten oyun oynuyorsam oyun bitince şarja takmayı göze alıyorum ama normal kullanımımda bile sizinkilere göre çok az :( aman nazar değmesin ama açıkçası kıskandım biraz :)

bir kere denemek için interneti ful kapatmıştım, iki saatte bir açıp maillerimi whatsappı falan kontrol ettim. oyun oynamadım tabiiki, belki 10-15 dakika oynamışımdır ama hatırlamıyorum, kısa bir süre mesajlaştım, fotoğraf falan çektim, iki günü gördük, memnundum o zaman, ama her şeyden feragat ederek de kullanılmıyor telefon.

bir de bir şey soracağım, telefonu kapatıp açmak çok yer mi şarjdan? ali kemal abinin makalesine baktım da, ısındıkça soğumasnı beklemek yerine resetlesem nasıl olur ki?

edit: haksızlık etmişim telefona, şimdi baktım da şaşırdım, evde olunca farketmemişim ne zaman şarj ettiğimi, 26 saat olmuş şarjdan çekeli, %47 varmış daha :blink: kendimle çeliştim resmen ama çok şaşırdım, gerçi internete hiç girmedim telefondan, ama açıktı hep 2g ile. bir ara bilgisayara foto atıyordum orada biraz şarj olmuştur 15-20 dakika belki. çok şaşırttı beni, dışarı çıktığımda neden bu kadar gitmiyorsun ah ah :ehe

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye

3g kapalı hali bu önceden 12-13 saat giderdi gerçekten arada uçurum gibi fark oldu şuan telefonumdan gayet memnunum :D

Üst Alt