crazy_burhan
Üye
Abi mesajları okumaya korkuyorum benim telefon 1 günü çıkarmıyor..ilk 3 sayfaya kadar okudum kimileri oyun oynuyorum kimileri en parlakta kullanıyorum filan diyor vallahide telefonumdan korkar oldum yapmayın allah aşkınaBenim telefonumda 2-3 saat müzik dinlerim gündüzleri,geceleri ise şarja takılı olmadan bi ayriyetten 3-4 saat daha dinlerim.Gün içerisinde mesajlaşma hep olur zaten 24 saat onun dısında en fazla yarım saat telefonla konusma.Canım sıkıldıkça face ve maxicep'e bakarım arada birşeyler okurum internet üzerinden dışardayken oyun oynamam oynasamda 5-10 dakka en fazla deli gibi şarjımı yiyor çünkü sonuç ise 1 günü çıkarmıyor telefon..Kimileri 1 gün filan diyor 2 gün diyor ağlıyacam
bende mi sorun var?
3.5 gunu gordum ben,motorola atrix
nete girmedim onun disinda normal kullanim
)
Benim telefonumda 2-3 saat müzik dinlerim gündüzleri,geceleri ise şarja takılı olmadan bi ayriyetten 3-4 saat daha dinlerim.Gün içerisinde mesajlaşma hep olur zaten 24 saat onun dısında en fazla yarım saat telefonla konusma.Canım sıkıldıkça face ve maxicep'e bakarım arada birşeyler okurum internet üzerinden dışardayken oyun oynamam oynasamda 5-10 dakka en fazla deli gibi şarjımı yiyor çünkü sonuç ise 1 günü çıkarmıyor telefon..Kimileri 1 gün filan diyor 2 gün diyor ağlıyacam
bende mi sorun var?

kendimle çeliştim resmen ama çok şaşırdım, gerçi internete hiç girmedim telefondan, ama açıktı hep 2g ile. bir ara bilgisayara foto atıyordum orada biraz şarj olmuştur 15-20 dakika belki. çok şaşırttı beni, dışarı çıktığımda neden bu kadar gitmiyorsun ah ah