Herkes Şarj Sürelerini ScreenShot İle Atsın Hemde Anketi Doldursun.

Sponsorlu Bağlantılar

Herkes Şarj Sürelerini ScreenShot İle Atsın Yada Oy Kullansın.

• Kullanılan toplam oy
    60
  • Anket kapatılmış .
yasirtaha

yasirtaha

Üye
Şu anda telefonu şarjdan çıkaralı 20 saat olmuş 2-3 saat angry birde oynadım Bi okadarda wifi den internet hiç bir ayarıda kısmam telefonda kısacaksam ne diye akıllı telefon kullanayım

NUD

NUD

Üye
Telefonda bütün bağlantı ayarları aktif ekran parlakılığı yüksek 5 mail adresi bütün gün mail akışı internet e girme bazen oyun oynama gibi unsurlar var 1 gün çok rahat

mesutcinik

mesutcinik

Üye
22.07.2013 saat 8.20

Açılış - saygı durusu - istiklal marşı

Şarj sonrası - %100

50 dk internet sonrası - % 68 ( saat 9.42 , telefona gore tahmini kalan sure 18 saat )

14 dk telefon gorusmesi sonrası - %
52

20 dk oyun sonrası - %30

30 - 35 dakika boşta bekleme %18 olmuş ( pil tasarrufu açık )

2 saat sonra bıraktıgım masadan aldıgımda ise kapanmıstı , ( saat 12.20 )

- erken kapanış - istiklal marsı - sarj aleti arama serenomisi , diye devam

hava sıcak , ustune telefon ısınıyor , bunun ustune benim eller terlemeye baslıyo , elimi surmeye korkar oldum telefona
telefonun hayatıma sunduğu resital desene usta :)
bu arada güzel anlatım tebrikler...

crazy_burhan

crazy_burhan

Üye
Ne var ne yok acik olunca 1 gun ki gectigide oluyor normal bir kullanimda 2.5-3 gun :)) hastayim bunaa hakkini veriyor telefon :D

muratcan1999

muratcan1999

Üye
Benim ki yüklenince 4 veya 5 saate bitiyor

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Herşey açık , günlük en az 1 saat görüşme yaptığım halde minimum 30 saat gidiyo şarj . maksimum ise 50 ye yakın saati görmüşlüğüm var. 2 gün bitmedi bildiğin . ki ben 3g yi kapamıştım bi ara ve bi çok şeyide . yolculuk yapcam diye . aradan 24 saate yakın zaman geçmişti ve şarj daha %85 lerdeydi .

Mesajlaşmam ve oyun oynamam .

a.emre

Üye
3g sürekli açık 3 mail adresi saat başı eşitleme günde 30-40 dakika oyun saat başı facebook twitter ve foruma bazen de sahibindene giriyorum okullar açıkken bir günü tamamlıyordu sonra birden ne oldu bilmiyorum batarya kalibrasyonu da yapmama rağmen 15-16 saati geçmiyor
bu arada parlaklık orta zaman aşımı 30 saniye arka planda sadece insider çalışıyor

dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar Lumia 820 sahibi hiç kimse yazmamaış bari ben yazayım. Şöyle söylim; eğer günümü evde geçitiyorsam wifim açıksa ama çok fazla telefonu kurcalamıyorsam sadece mesajlaşma ve arama arada sırada alıp bi kaç bi şey kurcalarım tabi bu şekilde bir günü görüyor. Eğer dışarıdaysam ve yine sadece mesaj ve arama olarak kullanıp ufak tefek uygulama kurcalayıp akşam eve gelince yüzde 20 30 duruma göre 40 görüyorum. Ama 3g ile internet yada oyun oynarsanız telefonda şarj marj kalmıyor. Bu yönden çok çabuk bitiyor. Ama ben şu 920 sahiplerinin yazılarına bakınca 820 nin biraz naçar kaldığını gördüm 1650 yerine 1750 yada 1800 mah batarya olsaydı cuk diye otururdu.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Benim bataryam 1 ay filan dayanıyor [/IMG]

bu nasıl oldu bilmiyorum ama şaka yaptım :D ama cidden telefon servisten geldiğinde böyleydi

recep288

recep288

Üye
L820de tum gun 3g acik tasarruf modunda sabah erken saatlerden gece 3e kadar gidiyor. Normal modda ekran parlakligi yuksek hersey acik 7-8 saat ancak dayaniyor

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Ne var ne yok her şey açık: 1 gün...

Abi senin yine açık her şey ben telefonu şarj ediyorum her şey kapalı olduğu yerde %25 yiyor sonra kullanmaya başlıyorum aman şarjı gitmesin amaan şu olmasın diye her şey kapalı 1 gün gidiyor.

enessrsy

enessrsy

Üye
Ben 7 aydır bir kez bile 1 günü deviremedim telefon ile bütün özellikler minimumda ve kapalı olmasına rağmen. Şaşırdım yazılanları görünce.

narnia16

narnia16

Üye

Sabah 6 gibi şarjdan çıkardım.3g de 40-45 dk internet onun dışında veri bağlantısı kapalıydı.yarım saat falan müzik dinledim.diğer ayarlar wifi, bt, nfc kapalı, ekran parlaklığı düşük.tahmini kalan süre biraz sapıtmış durumda tabi ki o kadar gittiğini hiç görmedim :D

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
Benimde 1 günü geçmez çünkü internette gezinirim hep 2g ile. Bir dahaki telefonunda batarya sorununu çözmelerini bekliyor olucam şu batarya süreleri canımı sıkmaya başladı nerdeyse akıllı telefon kullanmaktan vazgeçicem E6 almayı bile düşündüm en azından şarjı uzun gider ve hoşuma da gidiyodu tabi bir lumianın yerini asla tutamaz :D
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Yedi gün diyenler var ya :alkis

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
Yalana gerek yok :) 3G çok ısındırıyo telefonu sinir olmaya başladım artık
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E7-00 hiç ısınmıyor.

My-sQLL

My-sQLL

Üye
Valla benim cihaz sorunlu bilen bilir :D NFC+Bluetooh+Wifi kapalı, ekran parlaklığı orta, 2g internet sürekli açık (evde olursam wifiden giriyorum), günde ortalama 1 saat telefon görüşmesi, 20-30 dakika mesajlaşma+whatsapp kullanımı, 1-2 saat 2g üzerinden internet (genelde maxicep ve birkaç sürekli takip ettiğim forum ve sitenin mobil versiyonlarını ziyaret ederim), çok ama çok az oyun en fazla 10 dakika bazı günler oynamam bile bu durumda akşamı zor görüyor.

şu şarjı ayarlama tekniklerini uygula hocam ben günde 4-5 bölüm dizi izliyorum telefondan + çoğu zaman wifi aç kapat yapıp internete giriyorum. sürekli mesaj ve resim çektiğim zaman sabah 9 da çıkardığım şarjı gece 4 e kadar kullanabiliyorum :) pil tasarrufu açık.

Ek olarak 3G ile de internete bağlanırım dışarıda.. 2G çok yavaş yahu :)

PureFood

PureFood

Üye
Dışarıdan makarasına katılanlar mı var ne yedi gün demişler. :hmmm

m542tf

m542tf

Üye
lumia 620 herşey açık (bluetooth ve nfc hariç) 2g telefon evde olduğu için (eşim kullanıyo) 24 saat wifi açık 8 ila 12 saat arası gidiyor. Telefon hiç boş kalmaz ben bırakırım eşim alır o bırakır çocuklar alır 24 saatin 10 saat internette dir telefon. Bence yeterli

Üst Alt