Herkes Şarj Sürelerini ScreenShot İle Atsın Hemde Anketi Doldursun.

Sponsorlu Bağlantılar

Herkes Şarj Sürelerini ScreenShot İle Atsın Yada Oy Kullansın.

• Kullanılan toplam oy
    60
  • Anket kapatılmış .

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Herkes Şarj Sürelerini ScreenShot İle Atsın Hemde Anketi Doldursun.
Herkes Şarj Sürelerini ScreenShot İle Atsın.Telefonun modelini yazsın.Ve hangi program ne kadar kullandığını veya kaç saat wifi,3g gibi unsurları yazarak anlatsın.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ne var ne yok her şey açık: 1 gün...

• Beğen
Tepkiler: nanotex
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Aynen , her şeyi aktif olarak kullanıyorum 1 gün bazen geciyorda(pil tasarrufu kapalı).

luckysleven

luckysleven

Üye
her şey açık ve çok görüşme yapıyorum 1 günü rahat çıkarıyor .

skynet

Üye
BT & NFC hariç diğerleri açık 1 günü tamamlıyoruz çok çükür :ehe

ÖEY

ÖEY

Üye
Valla benim cihaz sorunlu bilen bilir :D NFC+Bluetooh+Wifi kapalı, ekran parlaklığı orta, 2g internet sürekli açık (evde olursam wifiden giriyorum), günde ortalama 1 saat telefon görüşmesi, 20-30 dakika mesajlaşma+whatsapp kullanımı, 1-2 saat 2g üzerinden internet (genelde maxicep ve birkaç sürekli takip ettiğim forum ve sitenin mobil versiyonlarını ziyaret ederim), çok ama çok az oyun en fazla 10 dakika bazı günler oynamam bile bu durumda akşamı zor görüyor.

luckysleven

luckysleven

Üye
yok artık konu sahibin şarj 3 gün gidiyormuş maşallah : )

qwerty5757

qwerty5757

Üye
Fazla oyun oynamadığım zamanlarda 2 gün gittiği oluyor

sympatico

Üye
22.07.2013 saat 8.20

Açılış - saygı durusu - istiklal marşı

Şarj sonrası - %100

50 dk internet sonrası - % 68 ( saat 9.42 , telefona gore tahmini kalan sure 18 saat )

14 dk telefon gorusmesi sonrası - %
52

20 dk oyun sonrası - %30

30 - 35 dakika boşta bekleme %18 olmuş ( pil tasarrufu açık )

2 saat sonra bıraktıgım masadan aldıgımda ise kapanmıstı , ( saat 12.20 )

- erken kapanış - istiklal marsı - sarj aleti arama serenomisi , diye devam

hava sıcak , ustune telefon ısınıyor , bunun ustune benim eller terlemeye baslıyo , elimi surmeye korkar oldum telefona

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve bulutsuzgece
PureFood

PureFood

Üye
Fazlasıyla internette takılıyorum bitirmek için. Bir günü geçiyor bile. Aktif kullanıcı olarak söylüyorum ki cihazın şarj durumundan çok memnunum.

kursatalpkaan

kursatalpkaan

Üye

• Beğen
Tepkiler: nanotex
m542tf

m542tf

Üye
lumia 620 herşey açık (bluetooth ve nfc hariç) 2g telefon evde olduğu için (eşim kullanıyo) 24 saat wifi açık 8 ila 12 saat arası gidiyor. Telefon hiç boş kalmaz ben bırakırım eşim alır o bırakır çocuklar alır 24 saatin 10 saat internette dir telefon. Bence yeterli

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
lumia 620 herşey açık (bluetooth ve nfc hariç) 2g telefon evde olduğu için (eşim kullanıyo) 24 saat wifi açık 8 ila 12 saat arası gidiyor. Telefon hiç boş kalmaz ben bırakırım eşim alır o bırakır çocuklar alır 24 saatin 10 saat internette dir telefon. Bence yeterli

Sürekli internetteyse gayet makul bir süre :oke:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Çok yoruyorum ateş gibi oluyor bir gün gidiyor normalde birbuçuk iki gün tasarruf kapalı ne kullanırsan kullan tasarruf kullanma :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Normal bir kullanım, öyle pek oyun oynamam, sadece wifi sürekli açık, diğerleri gerekmedikçe açılmaz. 3G ayarı açık ancak gerekmedikçe şebekeden internet kullanmam.
Whatsupp, facebook gibi uygulamalar arkaplanda açıklar.
Nadiren 1.5 günü görür. 1 Günden öncede tükendiğini görmedim. (Oyun oynarsam durum değişiyor).

nanotex

nanotex

Üye
Sadece wifi kullanımı, chat mesajlaşma arada konuşma. Ortalama 1 gün. Ama pek ellemediğim zamanlar 2 gün gidiyor :D Aklıma bir anı geldi dershane öğretmenim gördü telefonu aldı baktı filan, şarjı ne kadar gidiyor dedi bu ikinci gün deyince telefonu elinden düşürdü :kop: şaka şaka.

drangela61

drangela61

Üye
Bir günü çıkaramıyorum maalesef en az iki kere şarj ediyorum telefonla uğraşıyor muyum uğraşıyorum orası ayrı özellikle şu wargame oyununda çok takılıyorum belki de ondan bir günü tamamlayamıyorum ama bu şarj işi gerçekten canımı sıkıyor ilerideki lumiamda -inşallah- ilk bakacağım şey batarya olabilir ;)

- - - Eklendi - - -

Şu tasarrufu ben de mi kapatsam acaba :S

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Yüksek grafikli oyunlarda, bırak telefonu LAPTOP bile şarzını su gibi içer. Yani saf oyun aleti değil bu meret.

drangela61

drangela61

Üye
Hocam eğer benim için dediysen oyunun yüksek grafikle alakası bile yok zaten sadece strateji oyunu internet bağlantısı gerektiren 2 mblık bir oyun..!Saygılar

Üst Alt