Markette flazing icon pack var onu indir ve ikon paketiyle uygun olan bir launcher indirerek ikonlari kullanabilirsin launcher olarak nova yi öneririmBu ikonları nasıl kullanabilirim ?
Çok teşekkür ederimMarkette flazing icon pack var onu indir ve ikon paketiyle uygun olan bir launcher indirerek ikonlari kullanabilirsin launcher olarak nova yi öneririm

Nova launcher ultimate L icon pack ez weather google know themeLauncher mu yoksa rom mu ?
Teşekkürler hocamNova launcher ultimate L icon pack ez weather google know theme

Bunları nasıl yaptın. Ben galaxy note II kullanıyorum aynısını yada bir benzerini oluşturmak mümkün mü?
Hocam ikon paketinin adını ve üst bar'ı nasıl böyle yaptınız acep ablatabilir misinizEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hangi icon pack bu?
Hocam birşey soracaktım. Galaxy note 2 kullanıcısıyım. 240 dpi mod uyguladım ana ekran 6 x 5 oldu ama hava durumu vidgeti 4 x 2 olduğu için tüm ekranı kaplamıyor. Vidgeti nasıl 5 x 2 yapabilirim sizdeki gibi
Cihaz : Samsung Galaxy s4 i9505
Icon paketiBunları nasıl yaptın. Ben galaxy note II kullanıyorum aynısını yada bir benzerini oluşturmak mümkün mü?
Hocam ikon paketinin adını ve üst bar'ı nasıl böyle yaptınız acep ablatabilir misiniz
Çok tşk ettimIcon paketi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ustbar zooper widget ile yaptım ama uygulama olarakta mevcut
iOS Status Bar v1.08 [Türkçe] - MaxiCep
Launcher olarakta go launcher kullanabilirsin özellikleri tatmin edici
Dostum ilk resim kilit ekranı onePlus one tarzı kullanabilmen için CM romlarından birini kurmalısın XDA da mevcutBunları nasıl yaptın. Ben galaxy note II kullanıyorum aynısını yada bir benzerini oluşturmak mümkün mü?
Hocam ikon paketinin adını ve üst bar'ı nasıl böyle yaptınız acep ablatabilir misiniz

Bunu kullanıyorum dostum.Hangi icon pack bu?
Hocam lg g2 launcher kullanarak yaptımHocam birşey soracaktım. Galaxy note 2 kullanıcısıyım. 240 dpi mod uyguladım ana ekran 6 x 5 oldu ama hava durumu vidgeti 4 x 2 olduğu için tüm ekranı kaplamıyor. Vidgeti nasıl 5 x 2 yapabilirim sizdeki gibi
Guzelmis kardes. Ekran resmini alabilirmiyim ?
İşte s3'ümün yeni hali [emoji16]