Herkes Kendi Kişiselleştirdiği Arayüz Stilini Paylaşsın !

Sponsorlu Bağlantılar

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Bu ikonları nasıl kullanabilirim ?

fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
Bu ikonları nasıl kullanabilirim ?
Markette flazing icon pack var onu indir ve ikon paketiyle uygun olan bir launcher indirerek ikonlari kullanabilirsin launcher olarak nova yi öneririm

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Akıncı

Akıncı

Üye
Launcher mu yoksa rom mu ?

smh60

smh60

Üye

_RYUK_

_RYUK_

Üye

• Beğen
Tepkiler: Joker ve -Akıncı

burangokhan

Üye

Cihaz : Samsung Galaxy s4 i9505
Hocam birşey soracaktım. Galaxy note 2 kullanıcısıyım. 240 dpi mod uyguladım ana ekran 6 x 5 oldu ama hava durumu vidgeti 4 x 2 olduğu için tüm ekranı kaplamıyor. Vidgeti nasıl 5 x 2 yapabilirim sizdeki gibi

Akhtoher

Akhtoher

Üye

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Bunları nasıl yaptın. Ben galaxy note II kullanıyorum aynısını yada bir benzerini oluşturmak mümkün mü?
Hocam ikon paketinin adını ve üst bar'ı nasıl böyle yaptınız acep ablatabilir misiniz
Icon paketi

Ustbar zooper widget ile yaptım ama uygulama olarakta mevcut
iOS Status Bar v1.08 [Türkçe] - MaxiCep

Launcher olarakta go launcher kullanabilirsin özellikleri tatmin edici

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı
virus19

virus19

Üye
Bunları nasıl yaptın. Ben galaxy note II kullanıyorum aynısını yada bir benzerini oluşturmak mümkün mü?
Hocam ikon paketinin adını ve üst bar'ı nasıl böyle yaptınız acep ablatabilir misiniz
Dostum ilk resim kilit ekranı onePlus one tarzı kullanabilmen için CM romlarından birini kurmalısın XDA da mevcut

Üst barı xposed modülleri ile yaptım modülün adı flat style module xda da mevcut aratırsan bulursun :)
Her ekrana farklı duvar kağıdı koymak istiyorsan markketten multipicture live wallpaper uygulamasını indirebilirsin.
Launcher olarak Apex Launcher, widgetler de zooper kullandım :)
Hangi icon pack bu?
Bunu kullanıyorum dostum.

• Beğen
Tepkiler: burangokhan ve fgbvhjk

Conquer360

Üye
Hocam birşey soracaktım. Galaxy note 2 kullanıcısıyım. 240 dpi mod uyguladım ana ekran 6 x 5 oldu ama hava durumu vidgeti 4 x 2 olduğu için tüm ekranı kaplamıyor. Vidgeti nasıl 5 x 2 yapabilirim sizdeki gibi
Hocam lg g2 launcher kullanarak yaptım

• Beğen
Tepkiler: burangokhan
muratkrm

muratkrm

Üye

İşte s3'ümün yeni hali [emoji16]

muratkrm

muratkrm

Üye
Tabi ki. Buyrun;

• Beğen