EmekHırsızı
Üye
Yani orijinal ara yüzüKulaginmi çınladı
Arayüz ile launcher ayni manaya gelmiyormu?
Bence go launcher olabilir![]()
Orjinalinde menu tuşu sağda olmuyormuYani orijinal ara yüzü

milleti merakta bıraktın bak ne olduğunu anlamaya çalışıyolar
ekran çok güzel olmuş ama duvarkağıdı biraz uzun baksan göz bozacak gibi
ellerine sağlık
alttakiler xperia nın tuşları zaten, ikonlar orjinal ikon bence bu stock launcher ama klasör modu gibi bişey var sanırım benim anladığım bu 
Lg de değişebiliyor xperia da değişebiliyordur sanırım sormak lazım ya da mod lu olabilirOrjinalinde menu tuşu sağda olmuyormu![]()
her yönüyle çok güzel ellerine sağlıkEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ikonlar ve klasör görünümü çok güzel.Eyvallah ikon paketi 40 mb ama çoğu uygulama icin destegi yok.her yönüyle çok güzel ellerine sağlıkikonlar ve klasör görünümü çok güzel.

Bence olmuş abi nasıl düzenliyorsun abiEyvallah ikon paketi 40 mb ama çoğu uygulama icin destegi yok.
O yuzden sadece ana ekrandakileri aldim ugrastirdi biraz
Widgetide kendim duzenledim statusbarla beraber guzel olmusmu![]()

nasıl bi paket o yahu 40 mb ta ne varmış kiEyvallah ikon paketi 40 mb ama çoğu uygulama icin destegi yok.
O yuzden sadece ana ekrandakileri aldim ugrastirdi biraz
Widgetide kendim duzenledim statusbarla beraber guzel olmusmu![]()
benim favori set 2200 ikon var içinde değişmeyen uygulama kalmıyo menüde boyutu 15 mb. senin paket normal değil
zaten ekran tamamen uyum içerisinde ama widgeti anlamdım o tek widget mi yoksa havadurumu ve sayaç ayrımı arkaplanı olmayınca anlaşılmıyo
gerçekten baştan aşağı uyumlu güzel bi ekran.Zooper widget uygulamasi ile kolay oluyor.Bence olmuş abi nasıl düzenliyorsun abi![]()

Statusbar ve hava durumu, sayaç hepsi bir aradanasıl bi paket o yahu 40 mb ta ne varmış kibenim favori set 2200 ikon var içinde değişmeyen uygulama kalmıyo menüde boyutu 15 mb. senin paket normal değil
zaten ekran tamamen uyum içerisinde ama widgeti anlamdım o tek widget mi yoksa havadurumu ve sayaç ayrımı arkaplanı olmayınca anlaşılmıyo
gerçekten baştan aşağı uyumlu güzel bi ekran.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tamam abi teşekkürlerZooper widget uygulamasi ile kolay oluyor.
Istedigin widgeti yapabilirsin![]()

Everything meSenin gibi değerli bi abimizi burda görmek çok güzel
Bu arada launcher nedir abi ?![]()
düşüncelerin için çok teşekkür ederimVay nazilliEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız