HelloOX2 - Kolay Yoldan Tüm Telefonlara Hack Symbian S60 3rd & 5th

Sponsorlu Bağlantılar

askmilitani38

askmilitani38

Üye
e 51 400. versiyonda olmuyor 2.03 versiyonu malesef:(

exkaliburx

Üye
Arkadaslar n97 türkçeye nasıl cevirecegim.yeni güncel sürüm yükledim türkçe desteği yok..yardımcı olursanız sevinirim...cihazım yurt dısından gelsi

sunuy87

Üye
Benım telefonum w960i normal ücretsiz olanı yüklemeye çalıştım ama yüklemedi lisanslı alacam yükleyememesinden korkuyorum arkadaşlar aranızda test eden var mı ben telefonuma hiç bir adam akıllı program kuramıyorum özellikle core playeri yüklemek istiyorum yardımcı olursanız sewinırım

qweto

Üye
arkadaşlar e71 son versionda 5 dolar vererek almis oldugum program yaklasik 40 dakkadir unpacking file yazarak duruyor bu normal mi

SheLcyk

Üye
bendeki cihaz N97 versiyon 20.0.019hacklemeyi nasıl yapıcaz? Yardımcı olacak varmı?

alaybeyi

Üye
Arkadaşlar N86 yı daha önce sertifikalandırmıştım. format attım. şimdi aynı yöntemle (bu sitede verilen programlarla) yapamıyorum. önerisi olan varmı

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
    Konu Sahibi
Yeni versiyonlu telefonlarda format atma işleminden sonra hack yapılamıyor şimdilik yeni helloox sürümü çıkmasını beklemelisiniz,telefonlarınıza format atmayın.

ultrasivas

Üye
arkadaslar n79 un v31 ı cıktı bu yöntemle bu firmwareyi hackeyeblirmiyiz? bazı sitelerde olur dio ama size güvenim tam

fordmuro

Üye
:@arkadaşlar benim tel n96 v30.033 opdadan sertifikada aldım programları srtfklıyorum yinede yüklenmiyor nasıl iştir anlamadım yaw uygulama sağlayıcınızla görüşün diyor..yardım edebilecek varmı lütfen...

maki20

maki20

Üye
saol teşekkürler

tnrsnr1

Üye
Saatlerdir uğasıyorum bu şekilde progmmı kurulumu anlatılırmı.

Appyle installig diyip tıkanıyodu . Nedeni ise Kurulumun hafıza kartına yapılmasını secmemmiş

Telefon hafızasına kurunca programı sorun halloluyor..

HelloOX un tum versıyonları ıcın kurulumda hafıza kartı yerıne telefon hafızasını secersenız problem yasamassınız. 25 sanıye surdu ıslem. :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 321934
Scorp1725

Scorp1725

Üye
Hellox'un imzaladım ama bu sefer de "sistem erişime izin vermiyor" diye hata çıkıyor ve yükleme başlamıyor.

cilingirkaan

Üye
arkadaşlar n97 20.0.019 için hack nezaman gelecek bilen varmı imzalı hello ox 2.03 ile deniyorum bitürlü olmuyo acil yardım bekliyorum bir bilenden ????????????????

yasin61

Üye
Biri bana yardım edebilir mi sitedeki bütün programları denedim ama hep ''gerekli uygluma erişimine izin verilmedi'' diyor.Tek amacım şu n-gage oyunlarını oynamak.İmza atmak problem deil onu buldum ama oyun oynayamıyorum
Secman:Programı açamıyorum install diiyp kalıyor
Rompatcher:Gerekli uygluma erişimine izin verilmedi diyor
Helloox2:Gerekli uygluma erişimine izin verilmedi diyor
MapDrives:Gerekli uygluma erişimine izin verilmedi diyor
Nokia N95 8 gb 31-0-015

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
tşkler işe yarıyo valla 5320 3.16 çalışmıyodu bu sürümde çalışıyo

crazy_man_55

crazy_man_55

Üye
unpacking files dedi öle yapıo durmadan bir süre sonra bitcek mi bu :D

--------------- Ekleme ---------------

10 dk oldu hala bitmedi birisi sölesin çok sürücek mi
:D

yasin61

Üye
Tamamdır ben sorunumu çözdüm sorun benim programları yanlış imzalamamdan mış.Program çok güzel çalışıyor

luckyesref

luckyesref

Üye
eline sağlık ustam cer dosyası beklemek dışında hiçbir sorunum olmadı :)

blackdream666

Üye
arkadaslar ben hellox prosunu imzalamaya calstm ama imzalandıktan sonra yani hellox sisx olduktan sonra yukle deyince istenen uygulama erismine izin verilmedi diyo..ltfn yardm etsn brisi.. cok z6

Üst Alt