HelloOX2 - Kolay Yoldan Tüm Telefonlara Hack Symbian S60 3rd & 5th

Sponsorlu Bağlantılar

lider

Üye
eywallah kardeşim eline koluna sağlık sertifika almada zorlanmıştım onu halledince hemecik oldu cok sağol telefonum nokia 6120 c v 6.01 kesin çözüm :)) tekrar tsk edrim

--------------- Ekleme ---------------

Programı sertıfıkandırıp calıstırdım ama unpackıng fıles yazıyor 40 dk bekledım ıcraat yok.olmadı yani

hello 1.02 ve ya hello 1.03 ü dene bu programları signed yap sonra mapdriveri signed yap hepsini tele kur hello ya gir o biliyor ne yapacagını eger cok fazla beklerse iptal de tekrar hello ya olacak inşallah

oguzhane

oguzhane

Üye
ben yaptım kardeşler mail geldi her programı yükleyebiliyorum

Raıd

Üye
Evet en sonunda yaptım ama nasıl yaptım bende anlamadım.program lnstall root cer e kadar gelıyordu orda tıkanıyordu.programın E ye actıgı klasorden rom patchı ayrı kurdum sonra patch klasorundekı dosyayı patch apply dedım.daha sonra sıteden ınstallserver ındırdım bunuda sys bın klasorune (orda zaten bırkac program otomatık yuklenmıs)kopyaladım.ben sys bın klasorunu yukardakı zannedıyordum.asagıda bı tane daha varmıs ordakıymıs.sonra restart yaptım olduuuu.arkadaslar ben bıldıgımden yazmıyorum ama ısteyen denesın.eger ıcındekı programlar sertıfıka hatası verırse programı sılıp tekrar sertıfalandırın.bıde program once hıc ılerlemıyodu.modo kuruluyken denedım ınstall root akadar gıttı..

svip

svip

Üye
Evet en sonunda yaptım ama nasıl yaptım bende anlamadım.program lnstall root cer e kadar gelıyordu orda tıkanıyordu.programın E ye actıgı klasorden rom patchı ayrı kurdum sonra patch klasorundekı dosyayı patch apply dedım.daha sonra sıteden ınstallserver ındırdım bunuda sys bın klasorune (orda zaten bırkac program otomatık yuklenmıs)kopyaladım.ben sys bın klasorunu yukardakı zannedıyordum.asagıda bı tane daha varmıs ordakıymıs.sonra restart yaptım olduuuu.arkadaslar ben bıldıgımden yazmıyorum ama ısteyen denesın.eger ıcındekı programlar sertıfıka hatası verırse programı sılıp tekrar sertıfalandırın.bıde program once hıc ılerlemıyodu.modo kuruluyken denedım ınstall root akadar gıttı..

hocam senin telefon N70 görünüyor nasıl hackledin merak ettim :)

hayabusa77

hayabusa77

Üye
oleyyyy oldu n79 versiyon 20 de yaptım allah razı ollsun

nonsensern

Üye
n96 v20 oldu rom patcherden aplyy deyn olur

oguzhane

oguzhane

Üye
5$ verin kolayca yapılsın

yaratik2

Üye
n96 da sorunsuz ok

ncinar

Üye
nokia n82 v31 de yaptım oldu, ama ilk önce sertifika almak gerekiyor, opda şansıma 2.5 saatte hazırladı üstelik sertifikalama işleminide oraya yaptırdım, sertifika konusunda şüpheciydim ancak şimdilik yapacak bişi yok sanırım,
HelloOX2 gerçekten herşeyi kendi yapıyor, sadece modo yüklerken soruyor, sys\bin ve diğer klasörleri görebiliyorum :)
yaşlanmaya hiç gerek alın sertifikanızı yükleyin derim ben :oke:

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
n79 da işe yaramıyor.

selimcan98

selimcan98

Üye
Nokia E66 da dakikalarca işlem yaptı. Durdurup tekrar denedim fakat olmadı.
HelloOx 1.03 ile hack'lendi...

hozturkfb1907

Üye
Arkadaşım paylaşım için teşekkürler indirip sertifikladım ve n79 denedim program kurdu ve calışmaya başladı sonra işlem başlatın ca devamlı yüklüyor ve uzun süreli devam ediyor ama işlem son bulmuyor dosya yöneticisinden telefonun içinde bakınca bir sürükök klasörler acmış durumda

yardımcı olur musun nuz acaba

orukm

orukm

Üye
n73 te çaLIŞIRMI

beco52

Üye
arkadaşlar ben 6110 navigator kullanıyorum sertifica aldım Oppadan...
İmzaladım HelloOX2 kurulumu başlatıyorum ama unpacking files... de bekliyor tık yok ne yapmam gerekli sizce ?
:S

exsen

exsen

Üye
Ya arkadaslar sunun nasıl oldugunu bı acıklarmısınız ben bıraz yenıyımde bu ıslerde ? :S Rica ediyorum ayrıntılı olarak anlatırsanız gercekten cok güzel olur.

Derfremo

Üye
N73 te çalışıyormu??

üi,,ğ

üi,,ğ

Üye
arkadaşlar opda sitesi güvenilir mi? telefonlar klonlanır mı?

tores_n

Üye
n-gage oyunları yükleniyor ama trial gösteriyor oyun da hiç açılmıyor

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
    Konu Sahibi
Yeni sürüm eklenmiştir.

Üst Alt