HelloOX2 - Kolay Yoldan Tüm Telefonlara Hack Symbian S60 3rd & 5th

Sponsorlu Bağlantılar

aziza

Üye
arkadaşlar ben 6220c de kırdım sistem dosyaları gözüküyo ancak rompatcherdan aktif etmeme rağmen sertifikasız dosyaları hala yükleyemiyorum yardım

yolgezer4

Üye
evet arkadaslar uzun ugras sonun nokia e66 da calisti programam hellox 1.03 calisiyor ilk tiklmada takiliyor sanirim ikinci kez helloyu calistir hepsini kuruyor ve patch tamam bu arada opda sertifikami 8 saatte verdi tesekkurler emegi gecen herkeze

baracko

Üye
5 dolara aldım paypall ile 8,46tl. visadan çekildi.4 saat sonra sertifikalı geldi.5800 xm telefonuma kurdum rom patch aktivasyonunu yaptım moda sanal sürücüde kuruldu fakat hala istediğim dosyaları kuramıyorum cepte. bilen biri varsa yardım etsin.

blackwhite_52

blackwhite_52

Üye
Teşekkürler

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
    Konu Sahibi
Yeni versiyon eklenmiştir.

HelloOX2.02

Bu sürümde ROMPatcherın yeni ve modifiyeli versiyonu olan ROMPatcher Plus 2.0 eklenmiştir.

kukumaw

kukumaw

Üye
arkadaşlar tamam çalıştı ama bu sefer imza gerektirmeyen prolar yüklenmiyor

pocemonmutlu

Üye
Arkadaşlar bende HelloOX2.02 yuklek istiyorum ama z: surucusune (orjinal dosyalara) mudahale ediyormu etmiyormu bilmiyorum? yarın oburgun hard format attıgımda tekrar sorunsuzca HelloOX yukleyebilirmiyim? herşey orjinal haline gelirmi?
Telefonum N79

cepcii

Üye
29-08-2009 tarihinde güncellemiş olduğum n-95 imde mükemmel şekilde çalışıyor çook teşekkür ederim. emeğine sağlık

PAYLASIM

Üye
N95 8GB Telefonun hacklenmesi anlatımı. Arkadaşlar öncelikle cep telefonunuza hard format çekin *#7370# tuşlarına basın telefon orjınal ayarlara dönecek diyecek siz tamam deyin güvenlik kodu 12345 olarak girin sonra ya pc suıte ile yada blotooth ile xplore 122 i telefonunuza yollayın ardından HelloOX2 programını ve capson capsof installserver programlarını yolllayın ardından secmanı yollayın gönderdiğiniz programları kurunuz telefonunuz hacklenmiştir. İlk önce xplore 122 açın ama arka planda dursun sonra HelloOX2programını çalıştırın menuye basın done diye bir cümle çıkacak yes deyin xplore 122 ile mesaj kutusunda beklettiğiniz installserver dosyasını xplore ile kopyalayıp C: Sys altındaki bin klasörüne yapıştırınız. Bundan sonra yükleyeceğiniz hiç bir dosya sizden sertifika istemeyecektir. Maxicep sağ olsun onun sayesinde bir şeyler öğrendik.

Hedgehog!

Hedgehog!

Üye
Arkadaşlar yeni sürüm olan HelloOX2.02 telefonuma (N96 v30.033.098.1) kurdum ve kurulum sorunsuz olarak bitti.

Modo ve RomPatcher da kuruldu...

Benim sorum Rompatcher ile ilgili, programı açtığım zaman iki adet seçenek var içerisinde.

Birisi installserver seçeneği, diğeri ise open4all seçeneği...

Programın menüsünden Apply All Patches dediğim zaman sadece installserver seçeneği yeşil oluyor, open4all ise kırmızı oluyor...

Bunun nedeni nedir??? :allalla: :allalla: :allalla:

Yardımcı olursanız çok memnun olurum...

Saygılar...

ineversmoke

Üye
Efendim cahilliğime verin, benim telefonum N95 8 GB versiyon 10.0.021.

Hello0x2 bizim derdimize de derman olur mu?

yasin_57

yasin_57

Üye
tşkler kardeş saol paylaşım için

crazy_vefa

crazy_vefa

Üye
kardeş leftup rarında ve cer var, onlarla mı signed yapıcaz yoksa kendi sertifikamızla mı

nobodytr

nobodytr

Üye
n79 kullananlar sorun yaşadıklarını yazmışlar. n79 kullanıpta sorun yaşamayan var mı?

ltfllh

ltfllh

Üye
eline sağlık

jackalx_06

jackalx_06

Üye
teşekkürler deneyelim.

gökmen

Üye
eyvallha kardeş ellerine sağlık

eqzac

eqzac

Üye
Arkadaşlar helloOx 1.03 ve 2.02 yi rar dan çıkan cer ile imzaladım ama bir türlü yükleyemiyorum ,istenen uygulama erişimine izin verilmedi hatası veriyor ?? 5800 da çalıştırmışlar ama bir türlü olmadı bende ..

OPDA da certifika verilecek yakında inş işe yarar ...

Üst Alt