N97 var ve ben hiç birşe yapamadım.
Paypall'a kredi kartı da izin vermediğinden ücretsize tabiiyim.
son 7-8 sayfadır herkes birşey sormuş, cevap yok.
ben de kısmetim varsa belki cevap veren olur diye sorayım. en azından.
N97'yi ben hiç bir şekilde bir şey yapamadım en azından sertifika durumu hakkında hiç bir şey yapamadım.
Nasıl yapılır ?
arkadaslar ben hellox prosunu imzalamaya calstm ama imzalandıktan sonra yani hellox sisx olduktan sonra yukle deyince istenen uygulama erismine izin verilmedi diyo..ltfn yardm etsn brisi.. cok z6
E71 gecen hafta update yapmistim son version denedim calisiyor.
Nokia E71 300.21.012 RM-346
Cok tesekkurler
e70 de yermi bu hocam ??
e70 de yermi bu hocam ??

HelloOX2 - Kolay yoldan tüm telefonlara hack Symbian S60 3rd & 5rdby Smallville (Kal-El)
HelloOX2 Nedir?
HelloOX2 tek adımda Symbian S60 3rd ve 5th tüm telefonlar için Hack aracıdır.
HelloOX2 ile telefonunuzun sistem klasör ve dosyalarına tam erişim sağlayıp,kök sertifikalar ile üreticilerin uygulamalarını yükleyebilirsiniz.Tamamen sertifika hatalarından kurtulabilirsiniz.
Örneğin: ROMPatcher+ ile bir programı sertifika gerektirmeden installserver yama kullanarak yükleme yapabileceksiniz,ama tüm uygulamaları yüklemek için bir kereliğine hack aracını imzalamanız gerekir.
HelloOX2 herşey için ihtiyaç duyulabilir.Hack işlemi için sadece çalıştırın ve tek adımda sizin için herşeyi yapsın.Hemen hemen tüm telefonlarda test edilmiştir ve çalışma onayı almıştır; bir kaç yeni s60 modeli:Nokia N86, N97, 5800, 5530
İndirin
HelloOX2'nin sertifiklandırılmış olan sürümünü satın almak içinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız. (Tam teknik destek için bağış yapılması gerekir. Ücret: 5 Dolar)
Unsigned Sürümünü Ücretsiz İndirmek İçin Tıklayın ->"v2.03(Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız)." Kurulumdan önce 17 kapasiteli gelişmiş sertifika ile imzlayıp yüklemelisiniz.(Veya OPDA ve benzeri sertifika dağıtan sitelerden yararlanarak imzalamayı yapınız.)
Nasıl Kullanılır?
Hacking: (Hack'lemek)
Telefonunuza yükledikten sonra çalıştırın daha sonra bekleyip görün tüm adımları otomatik olarak kendisi yapacaktır.
UnHacking: (Hack iptal etme,kaldırma)
HelloOX2'yi tekrar çalıştırdığınızda karışınıza UnHack kısmını seçtiğinizde tüm araçları otomatik olarak kaldırır.
HelloOX2 Ne Yapar?
1-Sanal sürücü oluşturur.
2-Hack dosyalarını sanal sürücüye çıkartır.
3-Dosya sistemini aktifleştirir.
4-Sanal sürücüyü kapatır.
5-Kök sertifikaları yükler.
6-ROMPatcher+ yükler.
7-İşlem tamamlanır.
Not:ROMPatcher+ sadece HelloOX2'ye dahil olan bir paket uygulamadır ve destek vermemektedir.
Eğer RP+'a destek verip bağış yapmak istiyorsanız sitelerini ziyaret edin;Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Önceki sürümler:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
HelloOX2 v2.03 Çıktı!
Neler Yeni?
v2.03 Güncelleme
Hacked - UnHacked
RP+
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- Yeni özellik UnHack! Hack'li telefonlarda HelloOX2'yi tekrar çalıştırdığınızda karışınıza 2 adet seçenek çıkacaktır bunlar; Hack işlemini tekrar yapmak isteyenler ve hack işlemini kaldırmak için seçenekleridir.
- ROMPatcher+ v2.2 güncel sürümü eklendi.
- Modo kaldırıldı çünkü open4all tüm telefonlarda çalıştığı için ihtiyaç kalmadı.
- 5700,6110,6120,E61,E61i,E65 telefonları için uyumluluk düzeltmesi yapıldı.
Tüm kullanıcılar için not:
Önemli:HelloOX2 gurubu bundan sonra çıkacak yeni nesil telefonların versiyonları için hack işleminin zorlaşacağını belirtmişbu yüzden telefonlarınıza artık versiyon güncellemesi yapmamanız belirtilmiştir.HelloOX2 v2.03 versiyonu şimdilik tüm versiyonları hack'leyebiliyor fakat bundan sonra çıkacak versiyonlar için beklemenizi önermişlerdir.
Not:Bu yeni sürümdeki UnHack işlemini yani hack kaldırma işlemini yeni versiyon atınca yapmayınıztekrar hacklenebilen mevcut versiyon için önerilir.Çünkü yeni versiyonda tekrar hack yapamayabilirsiniz.
- Fabrika ayarlarına alma işlemi yada hard format işlemide yeni nesil telefonların versiyonları için yapılmamalıdır yoksa telefonu hackleme durumu ortadan kalkar.
Emeği Geçenler ve Destek Verenler:
FCA00000, leftup, Zorn, DeltaFoX, wadowice, SWmail, abgnokia, Il.Socio, @ndy, GANG's brothers,bunu mümkün kılan tüm insanlar için teşekkürler!
Haber ve Yenilikler
05.12.2009:Nokia 5230 hack desteği sağlandı.
01.12.2009:Nokia X6 hack desteği sağlandı.(HelloOX v2.03 ile)
Sony Ericsson Satio U1 Hack Desteği Sağlandı.
E66/E71 yeni yazılımları (400.21.013) Hack'lenebiliyor.
Önemli:
Hack'lenemeyen versiyonlar: (Format atma durumunda hack yapılamaz.)
N86 20.115
N97 20.0.019
E52 022.009
İletişim-Bilgi-Destek:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2009 © Tüm Hakları Saklıdır.

teşekkürler babacan.. walla bende n86 wardı hacklenemiyor yazmıssınız ama ben hackledim..![]()