HelloOX2 - Kolay Yoldan Tüm Telefonlara Hack Symbian S60 3rd & 5th

Sponsorlu Bağlantılar

yevkumen

yevkumen

Üye
tesekkurler ellerın dert gormesın :D

kleitz

Üye
teşekkürler babacan.. walla bende n86 wardı hacklenemiyor yazmıssınız ama ben hackledim..:)

Whiplash114

Üye
N97 var ve ben hiç birşe yapamadım.
Paypall'a kredi kartı da izin vermediğinden ücretsize tabiiyim. :)
son 7-8 sayfadır herkes birşey sormuş, cevap yok.
ben de kısmetim varsa belki cevap veren olur diye sorayım. en azından. :)

N97'yi ben hiç bir şekilde bir şey yapamadım en azından sertifika durumu hakkında hiç bir şey yapamadım.
Nasıl yapılır ?

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
    Konu Sahibi
N97 var ve ben hiç birşe yapamadım.
Paypall'a kredi kartı da izin vermediğinden ücretsize tabiiyim. :)
son 7-8 sayfadır herkes birşey sormuş, cevap yok.
ben de kısmetim varsa belki cevap veren olur diye sorayım. en azından. :)

N97'yi ben hiç bir şekilde bir şey yapamadım en azından sertifika durumu hakkında hiç bir şey yapamadım.
Nasıl yapılır ?

Eğer telefonun versiyonu 20.0.19 ise şu anda malesef hacklenemiyor,eğer değil ise şu linke tıklayarak OPDA sertifika alıp imzalama işlemlerini yaparak telefonunu hackleyebilirsin.

Bu arada forumlarda pek online olmadığım için konu içinde sorulan sorulara pek cevap veremiyorum bu yüzden ilk mesajımda bulunan blog tan bana ulaşarak yardım alabilirsiniz.

Saygılar Kolay Gelsin.

muratci9

Üye
teşekkürler emeğinize sağlık

sgenc4

Üye
arkadaslar yardım tel n86 telefonum kitlendi format atmak zorunda kaldım telefonumu hacklemiştim (5 dolar bagıs yapıp) ve şimdi daha önce bagıs karsılıgı gelen programı hellox programını yüklemeye calısıyorum sertifika hatası veriyor tekrardan bagıs yapıp tekrar programı istesem olurmu bilgisi olan arkadaslar yrd pls

sgenc4

Üye
arkadaslar yukarıda da yazdım fakat baska birsey oldu artık yeni çıkacak olan helloyu beklemektense bari versiyonunu yükleyeyim dedim ne de olsa hacleyemiyorum diye neyse kabloyla versiyonu yüklemeye calıstım yükleyemedi az kalmıstı ama bir problem oldu ve versiyonu yükseltemedim defalarca denedim de olmadı sonra aklıma eski formattan sonra denedigim ama calısmayan hello geldi onu yükledim kabul etti ve artık hack işlemine devam edebiliyorum ama nasıl oldu onu bilmiyorum

yildin

Üye
Arkadaşlar,
N96 telefonumda tek amacım navşgasyon programını sınırsız kullanmak. Bunun için HelloOX' u indirdim (opdadan cer k e t aldım signed yaptım vs. vs. ) çalıştırdıktan sonra "Installing rootcerts..." bölümüne geliyor oradan sonra ilerlemiyor ( gece çalıştırıp sabaha kadar bekledim yine yok). Birşeyleri mi yanlış yapıyorum, bu sorunla karşılaşıp çözen varsa paylaşabilir mi benlen.

Forumun bütün sayfalarını okudum. Açıklama yapanlara çok teşekkürler. Umarım benim sorunumu çözmeme de yardımcı olursunuz.

Not. Bu arada telefonun firmvare versiyonu 30.101

OrodrethElanessé

OrodrethElanessé

Üye
arkadaslar ben hellox prosunu imzalamaya calstm ama imzalandıktan sonra yani hellox sisx olduktan sonra yukle deyince istenen uygulama erismine izin verilmedi diyo..ltfn yardm etsn brisi.. cok z6

bu nolcak ?

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
kesin çalışıyor çalışmıyor demeyin 2 tane cep telefonumdada başarılı opda dan sertifika almayı unutmayın!!!

Yusuf_EMRE

Üye
Arkadaşlar E71 400.21.13 için HelloOx2 sorunsuz bunun dışındakilerde işe yaramıyor Haberiniz olsun ben dier bütün hack olaylarını denedim birtek bu işimi gördü Ama opda net sitesinden imzalamanız gerekiyo Emeği geçen arkadaşlardan Allah razı olsun!

paradox111

Üye
Kardeşim ben opda sitesinden cer ve dosyalarını aldım telefonda signsis programıyla sertifikalandırdim. Yeni bir sisx dosyası da oluştu lakin GEREKLI UYGULAMA ERIŞIMINE IZIN VERILMEDI DIYOR. Kaç program sertifikalandırdiysam gene de olmuyor. Bir çok kişi bu konudan dolayı muzdarip kimse yardım etmeyecekmi

bygreen

bygreen

Üye
5800 var bende sertifika tarafindan kisitlaniyor diyo yuklerken

UFUK79

Üye
Bende N95 8GB var en son v35 i yükledim , hellox2 yi imzalayıp attığımda kurulum sırasında

sertifika tarafindan kisitlaniyor diyor bendede , bunun çözümü nedir arkadaşlar ?

bulut_060

Üye
Scorp1725

Scorp1725

Üye
Nokia 5320 XM 05.16 çalışmıyor :S

deejay_2006

Üye
e70 de yermi bu hocam ??

bycengiz

bycengiz

Üye

HelloOX2 - Kolay yoldan tüm telefonlara hack Symbian S60 3rd & 5rd

HelloOX2 Nedir?

HelloOX2 tek adımda Symbian S60 3rd ve 5th tüm telefonlar için Hack aracıdır.

HelloOX2 ile telefonunuzun sistem klasör ve dosyalarına tam erişim sağlayıp,kök sertifikalar ile üreticilerin uygulamalarını yükleyebilirsiniz.Tamamen sertifika hatalarından kurtulabilirsiniz.

Örneğin: ROMPatcher+ ile bir programı sertifika gerektirmeden installserver yama kullanarak yükleme yapabileceksiniz,ama tüm uygulamaları yüklemek için bir kereliğine hack aracını imzalamanız gerekir.

HelloOX2 herşey için ihtiyaç duyulabilir.Hack işlemi için sadece çalıştırın ve tek adımda sizin için herşeyi yapsın.Hemen hemen tüm telefonlarda test edilmiştir ve çalışma onayı almıştır; bir kaç yeni s60 modeli:Nokia N86, N97, 5800, 5530

İndirin

HelloOX2'nin sertifiklandırılmış olan sürümünü satın almak için . (Tam teknik destek için bağış yapılması gerekir. Ücret: 5 Dolar)

Unsigned Sürümünü Ücretsiz İndirmek İçin
Tıklayın ->"v2.03( )." Kurulumdan önce 17 kapasiteli gelişmiş sertifika ile imzlayıp yüklemelisiniz.(Veya OPDA ve benzeri sertifika dağıtan sitelerden yararlanarak imzalamayı yapınız.)

Nasıl Kullanılır?

Hacking: (Hack'lemek)
Telefonunuza yükledikten sonra çalıştırın daha sonra bekleyip görün tüm adımları otomatik olarak kendisi yapacaktır.

UnHacking: (Hack iptal etme,kaldırma)
HelloOX2'yi tekrar çalıştırdığınızda karışınıza UnHack kısmını seçtiğinizde tüm araçları otomatik olarak kaldırır.

HelloOX2 Ne Yapar?

1-Sanal sürücü oluşturur.

2-Hack dosyalarını sanal sürücüye çıkartır.

3-Dosya sistemini aktifleştirir.

4-Sanal sürücüyü kapatır.

5-Kök sertifikaları yükler.

6-ROMPatcher+ yükler.

7-İşlem tamamlanır.

Not:ROMPatcher+ sadece HelloOX2'ye dahil olan bir paket uygulamadır ve destek vermemektedir.

Eğer RP+'a destek verip bağış yapmak istiyorsanız sitelerini ziyaret edin;

Önceki sürümler:

HelloOX2 v2.03 Çıktı!

Neler Yeni?

v2.03 Güncelleme

Hacked - UnHacked
RP+

- Yeni özellik UnHack! Hack'li telefonlarda HelloOX2'yi tekrar çalıştırdığınızda karışınıza 2 adet seçenek çıkacaktır bunlar; Hack işlemini tekrar yapmak isteyenler ve hack işlemini kaldırmak için seçenekleridir.

- ROMPatcher+ v2.2 güncel sürümü eklendi.

- Modo kaldırıldı çünkü open4all tüm telefonlarda çalıştığı için ihtiyaç kalmadı.

- 5700,6110,6120,E61,E61i,E65 telefonları için uyumluluk düzeltmesi yapıldı.

Tüm kullanıcılar için not:

Önemli:HelloOX2 gurubu bundan sonra çıkacak yeni nesil telefonların versiyonları için hack işleminin zorlaşacağını belirtmişbu yüzden telefonlarınıza artık versiyon güncellemesi yapmamanız belirtilmiştir.HelloOX2 v2.03 versiyonu şimdilik tüm versiyonları hack'leyebiliyor fakat bundan sonra çıkacak versiyonlar için beklemenizi önermişlerdir.

Not:Bu yeni sürümdeki UnHack işlemini yani hack kaldırma işlemini yeni versiyon atınca yapmayınıztekrar hacklenebilen mevcut versiyon için önerilir.Çünkü yeni versiyonda tekrar hack yapamayabilirsiniz.

- Fabrika ayarlarına alma işlemi yada hard format işlemide yeni nesil telefonların versiyonları için yapılmamalıdır yoksa telefonu hackleme durumu ortadan kalkar.

Emeği Geçenler ve Destek Verenler:

FCA00000, leftup, Zorn, DeltaFoX, wadowice, SWmail, abgnokia, Il.Socio, @ndy, GANG's brothers,bunu mümkün kılan tüm insanlar için teşekkürler!

Haber ve Yenilikler
05.12.2009:Nokia 5230 hack desteği sağlandı.
01.12.2009:Nokia X6 hack desteği sağlandı.(HelloOX v2.03 ile)
Sony Ericsson Satio U1 Hack Desteği Sağlandı.
E66/E71 yeni yazılımları (400.21.013) Hack'lenebiliyor.

Önemli:
Hack'lenemeyen versiyonlar: (Format atma durumunda hack yapılamaz.)
N86 20.115
N97 20.0.019
E52 022.009

by Smallville (Kal-El)

İletişim-Bilgi-Destek:

2009 © Tüm Hakları Saklıdır.

Ya arkadaş bnde n 86 var opda dan aldığım sertifika ile imzalayıp tele yükledim fakat programı açınca İnstalling root cert... kısmında takılıyor yardımına muhtacım ne yapmalıyım ?:hmmm

--------------- Ekleme ---------------

teşekkürler babacan.. walla bende n86 wardı hacklenemiyor yazmıssınız ama ben hackledim..:)

Arkadaş asıl heckledin banada yardımcı olabilirmisin ? bndede n 86 var ??

fixmenu

Üye
N97 V 20.0.019 için hello0x2 varmı acaba ilginize teşekkür ederim

Üst Alt