HelloOX2 - Kolay Yoldan Tüm Telefonlara Hack Symbian S60 3rd & 5th

Sponsorlu Bağlantılar

bioburak

Üye
paylaşım için tşkrlr programı yükledim çalıştırdım başladı bişiyler yapmaya bekledim bekledim bi saat oldu ama şurda kalıyo unpacking files die kalıyo napcam olmuyo

mefairo

Üye
e71 çalıştı,teşekkürler

fixmenu

Üye
N97 20.0.019 için hello0x2 çıktımı...? bana acil haber verebilirmisiniz.
ilginiz için teşşekür ederim... e-posta ile haber ulaşırsa daha iyi olur ([email protected])... hayırlı akşamlar.

hakansaribeyli

Üye
Hello ox2 yüklerken de sertifika sorunu yaşıyorum ne yapabilirim

badb0y06

Üye
n86 yı tam hackliyemedim bi konu vardı onuda yaptım ama, oldu galiba ama bazı dosyalar gene açılmıyor tam çözemedim yani, neyse n86da format atınca hacklenmiyor falan yazılmış formatladım ben ondan olmuyor galiba(versiyon21.006 en sonuncusu), ellemiom valla cevap verilene kadar telefonu bozacam bu gidişle :D

fahrettin0322

fahrettin0322

Üye
n82 v20 de rootsignet le imzalayıp kurdum mükemmel hack oldu tek kelime ile müthiş.

pijall

pijall

Üye
n86 da denedim fakat başarısız oldum.
defalarca sildim tekrar kurdum ama hep aynı..
hello0x2 sorunsuz sertifikalandırıp kuruyorum. programı çalıştırdığımda yükleme işlemleri başlıyor, "Installing root cert" kısmına geldiğinde donuyor kalıyor ve ilerlemiyor. :hmmm
yokmudur bunun bir çözümü dostlar.

N86 20.115 versiyonu ve daha önce hiç format atmadım telefona.

koka89

koka89

Üye
Eywallah kardeşim Works Perfectly on N95 8 gb:box

crazy_kolik

Üye
arkadaşlar bu programı e71 telefonuma kurarken gerekli uygulama erişimine izin verilmedi hatası alıyorum

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
    Konu Sahibi
n86 da denedim fakat başarısız oldum.
defalarca sildim tekrar kurdum ama hep aynı..
hello0x2 sorunsuz sertifikalandırıp kuruyorum. programı çalıştırdığımda yükleme işlemleri başlıyor, "Installing root cert" kısmına geldiğinde donuyor kalıyor ve ilerlemiyor. :hmmm
yokmudur bunun bir çözümü dostlar.

N86 20.115 versiyonu ve daha önce hiç format atmadım telefona.

Arkadaşım konu içinde n86 ve diğer hackleneyemen telefon modelleri yazıyor lütfen dikkatli okulayım helloox şu anda bir kaç tel modelini hackleyemiyor.Aynı şey diğer yorum yazan arkadaşlar içinde geçerlidir zaten hacklenmeyen teller için yeni sürüm çıktığında buraya eklenecektir.

aswerth

aswerth

Üye
N95 v35.0.002 de çalışmıyor!!Sertifikaladım fakat yüklerken "Gerekli Uygulama Erişimine İzin Verilmedi" diye hata veriyor..

pijall

pijall

Üye
hello 0x2 kendi sitesinde haberler sayfasında N86 nında artık hacklendiğinin konusu açılmış nasıl hacklendiğine dair.
ingilizcesi kuvvetli olan bir arkadaşımız onu türkçe yaparak bizimle paylaşırsa çok memnun olurum.

umarım ilgilenen birisi çıkar

n82-123

Üye
işlem tamamlanınca telefon yavaşlıyor

Fpacham

Üye
anasının gözü bıde paramı vrcez..

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
N85 v31 5320 v6.10 Çalışıyor....

Matathor

Üye
kardeşşim ben 5 dolar bağış yaptım orada n 86 hackleniyor diyordu fakat malum install cert kısmında kalıyor hala çözüm bulamadım

llvllaltepeli

llvllaltepeli

Üye
eyw saol:oke:

karizmatech

karizmatech

Üye
arkadaşlar sıyıracam şimdi bu hellox2 ne lanet bir şeymiş ya kurulmuyor. imei veripte sertifikada almak istemiyorum klonlama olabilir şayet

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sıyıracam şimdi bu hellox2 ne lanet bir şeymiş ya kurulmuyor. imei veripte sertifikada almak istemiyorum klonlama olabilir şayet

imzalama yapmadan kuramassın,klonlama işini kafana takma milyonlarca tel var bişey olmaz...

nescafe656

Üye
opda.cn den sertifika vee alarak hellox2 sertifikalandırdırdım mükemmel çalışıyor
tarih, sistem dosyası,geçersiz uygulama gibi uyarıları almadan her şeyi rahatça yükleyebiliyorum teşekkürler
N95 8GB V35.0.001

Üst Alt