Haber HdTv Canlı Tv programı Atv,Star,Show,Kanal d çalışıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Uygulama Hakkında Düşünceleriniz

• Kullanılan toplam oy
    35
phasan

phasan

Üye
Bazı arkadaslarımız cok sabırsız ben hıp wp kullanmadım ama butun yapımcı arkadaslarımıza saygı duymalıyız ben hıc anlamam ama kolay bır is degıl program yapmak onun için kim olursa olsun saygı duyarım ben

Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
abimiz bizi kırmamış koymuş az tvyi ama açılmıyor.İdmanda yok .Abi Bi el atsan:bira:

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
gerçekten ilgi ve alakanız için teşekkürler şöyle bir şey olabilirmi sizin seçtiğiniz güncel kanallar haricinde kullanıcılar kendi istedikleri kanal linkini ekleme imkanı olabilirmi örneğin ip tv gibi

• Beğen
Tepkiler: mk148a
mk148a

mk148a

Üye
    Konu Sahibi
gerçekten ilgi ve alakanız için teşekkürler şöyle bir şey olabilirmi sizin seçtiğiniz güncel kanallar haricinde kullanıcılar kendi istedikleri kanal linkini ekleme imkanı olabilirmi örneğin ip tv gibi
aynen onu yapmayı düşünüyorum liste halinde.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
halk tv gene aktif :) sanırım izlenme durumuna göre link bazen çalışıyor bazen çalışmıyor.

Fb tv , GS tv , Bjk tv ve Bursaspor tv'yi de eklersen iyi olur dostum.

phasan

phasan

Üye
sen cok guzel programlar yapıyorsun arkladaşım eline koluna saglık birde ios için tv programı yaparsan cok makbule geçecek valla wp telefonum olsa direk kullanırdım birde turk yapımcı var hem benım için en önemlisi yapılan programa destek verılmesı

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
sen cok guzel programlar yapıyorsun arkladaşım eline koluna saglık birde ios için tv programı yaparsan cok makbule geçecek valla wp telefonum olsa direk kullanırdım birde turk yapımcı var hem benım için en önemlisi yapılan programa destek verılmesı

ios da zaten milyon tane tv uygulaması var dostum :) yanlış mı biliyorum?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
boyle pek yok varsada paralı genelde

doğrudur..bayılırlar sinekten yağ çıkarmaya :) kardeşim de digiturk play uygulamasını kullanıyor ayda 1 liraya bütün kanalları izliyorsun ulusal ve yerel kanalları,maçsız lig tv dahil.

phasan

phasan

Üye
doğrudur..bayılırlar sinekten yağ çıkarmaya :) kardeşim de digiturk play uygulamasını kullanıyor ayda 1 liraya bütün kanalları izliyorsun ulusal ve yerel kanalları,maçsız lig tv dahil.
parasız olsa ne var sankı

Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
Oi iş kolay şimdi bile koyardım ama ben liste oluşturmak istiyom kullanıcı playlisti yapcam onu telefonun hafızasına kaydetcek yada ordan alacak txt dosyası yaparım pcden linkleri bulursunuz alt alta yazıp atınca hepsini listeye ekler tıklayarak açarsınız tabi simge falan olmucak ama işinizi o işler için görür ;)
O bölümün adı Kendin pişir kendin ye! Olabilir mi?:kıskıs:

• Beğen
mk148a

mk148a

Üye
    Konu Sahibi
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
@mk148a uygulamayı Windows Mağaza'da da yayınlamayı düşünüyor musunuz? Bu arada telefonda da kullanıyorum, elinize sağlık :oke:

• Beğen
Tepkiler: m542tf
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Olabilir yaparız belki :D hem makara olmuş olur :)
abi mesela bende reklam koydum en azından ufak bir gelir olsun diye, şimdi ilk başta koydum ki ilerde uygulama büyüyünce koyarsam çok tepki alırım insanlar alışmış olsun diye başta koydum.
iyi yaptın kardeşim ben fark etmemiştim bile sen söyleyene kadar :)

• Beğen
mk148a

mk148a

Üye
    Konu Sahibi
@mk148a uygulamayı Windows Mağaza'da da yayınlamayı düşünüyor musunuz? Bu arada telefonda da kullanıyorum, elinize sağlık :oke:
SAğ olasın hocam ,windows ortamında çalışabilecek bir sürü tv uygulaması var en azından windows mağazada olmasada download sitelerinden 3.parti yazılımlar mevcut oda olmazsa canlı tv izleme siteleri var, yani windows phone 8 gibi yokluk yok. O yüzden şuan düşünmüyorum, çünkü sizler gibi bir kaç kişi kullanıp iyi yorum yapacak ama alternatif ve daha iyileri olduğu için benim uygulamama saçma sapan yorumlar yapıp emeğime saygısızlık edecek kişilerin olacağını düşünüyorum o yüzden şuanlık gerek yok :)

• Beğen
Tepkiler: Sensation
fedata

fedata

Üye
Oncelikle emeğine sağlık teşekkur ederim..fakat bir ricada bulunacağım.öncelikle deneme yaparken kanald açılmadı.ve ahaber i de ekleyebilmen mumkun mu usta..tekrar teşekkürler..

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Halk TV ve Az tv tamamen gitti dostum :) bilgin olsun.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Ulusal kanal ve cnn de servis dışı :) komple bakım istiyor uygulama.

• Beğen

Üst Alt