Haber HdTv Canlı Tv programı Atv,Star,Show,Kanal d çalışıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Uygulama Hakkında Düşünceleriniz

• Kullanılan toplam oy
    35
mk148a

mk148a

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş Birde az tv ,idman tv falan eklesen çünkü şampiyonlar ligi maçları orada yani teldn izleme şansımız olsun :)
kardeş müjdeni veririm, aztv olayını çözdüm şuan yeni update yüklüyorum 2gün içinde mağazada olur, ayrıntıları başlığa yazacağım.
arkadaşım bunu birde ios için yapar mısın yaparsan ellerine saglık ben kullanamadım bunu ama yınede emegıne saglık ugraşmısın
Hocam ios yada android piyasasında benimkinden daha güzel daha detaylı birçok program mevcut olduğunu düşünüyorum, sırf bu yüzden windows phone piyasasına girdim. Malesef şimdilik böyle birşey yapmam mümkün değil, ama programı çok ileri seviyeye taşırsam o zmn android ve ios hatta windows sürümlerinide çıkarırım.
hocam çok güzel eline emeğine sağlık bence tek eksik kanal türlerinin az olması olmuş örneğin birçok müzik kanalından bir tane bile yok sonraki güncellemede kanal sayısı tvizle kadar olursa görsellikle beraber çok rahat önüne geçer 5 yıldız :thumbup:
5 tane müzik kanalı koydum :)
Ulusal kanal ve bengütürk tv yide ekleme imkanınız varmı

Uygulama gayet güzel fakat Halk TV yi ekleyebilirseniz daha da güzel olacaktır diğer kanallar artık bitti :bann:

Halk TV ve Ulusal Kanal'ın eklenmesi, kanalların kategorilenmesi, yayın akışları...vs. v.s.
Bunlar gerçekten uygulamayı daha da güzelleştirecektir.
Elinize sağlık merakla bekliyoruz.

Halk Tv ve Ulusal Kanal eklendi.Kanal kategorisi ve yayın akışlarıda tamam.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve Bay H

Bay H

Bay H

Üye
kardeş müjdeni veririm, aztv olayını çözdüm şuan yeni update yüklüyorum 2gün içinde mağazada olur, ayrıntıları başlığa yazacağım.
Hocam ios yada android piyasasında benimkinden daha güzel daha detaylı birçok program mevcut olduğunu düşünüyorum, sırf bu yüzden windows phone piyasasına girdim. Malesef şimdilik böyle birşey yapmam mümkün değil, ama programı çok ileri seviyeye taşırsam o zmn android ve ios hatta windows sürümlerinide çıkarırım.
5 tane müzik kanalı koydum :)

Halk Tv ve Ulusal Kanal eklendi.Kanal kategorisi ve yayın akışlarıda tamam.
Önerileri dikkate aldığınız için teşekkürler.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Eline sağlık dostum..o zaman gene bir totem yapıyorum ve yarın güncelleme aktif olacak diyorum :)

tvizzle'yi bıraktıracaksın sen bize anlaşıldı ;)

Son düzenleme:
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Hocam çok taktir ediyorum. Gerçekten programına sahip çıkıyorsun. Geri bildirimleri dikkate alıyorsun. Emeklerin için teşekkür ediyorum. Bizler özümüzde birbirine sahip çıkan bir milletiz. Unutmayalım bunu.

• Beğen
Tepkiler: skynet, mk148a, cesurpolis61 ve 2 diğerleri
mk148a

mk148a

Üye
    Konu Sahibi
Hocam çok taktir ediyorum. Gerçekten programına sahip çıkıyorsun. Geri bildirimleri dikkate alıyorsun. Emeklerin için teşekkür ediyorum. Bizler özümüzde birbirine sahip çıkan bir milletiz. Unutmayalım bunu.
Aynen bir iki tane dangalak çıkıyor ama çoğunluk dediğin gibi destek çıkan insanlarlar olunca insan sürekli sahip çıkası geliyor. Bu arada volume tuşu yapmıştım ama çok kötü çalıştığı için eklemedim, yani yarısından sonrasına açıncada ses değişmiyo aşağıya indirince bi anda sesi azaltıyodu atlama yaparak ses açıp kapatıyor onu tam çözmeden yayınlamayım dedim.Bir arkadaş 1 yıldız vermiş sorun ne merak ettim acaba beğenmediği birşeymi var diye, ama baktığım kadarıyla uygulmamı ilk defa indirmiş 1dakika falan kullanıp 1yıldız vermiş kısacası kasti olarak birileri benim yükselişimi engellemek istemiş gibi algıladım. Neyseki ip adresi var böyleleri artınca gereğini yapacam şuan kara listeme alıyorum :)
Bu arada RM-892_eu_turkey_361 telefonun modelini ve ülkeyi gösteriyo yani lumia 925den yorum atılmış aşağıda görüşüyor adam 2 kere hit yapmış ilk defa girip 1 yorum verip çıkmış o gün bugündür tekrar gelmedi hiç.

Trollün izleri :D

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Bay H
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
usta eline sağlık bende yeni indiricem bide link koyup istediğimizi izleme olursa bi çağ aşarsın heralde dayım hep kaçaktan izlıor maçları ıphone manyağı bu uygulama yuzunden bile wp alır : )

• Beğen
Tepkiler: mk148a
mk148a

mk148a

Üye
    Konu Sahibi
usta eline sağlık bende yeni indiricem bide link koyup istediğimizi izleme olursa bi çağ aşarsın heralde dayım hep kaçaktan izlıor maçları ıphone manyağı bu uygulama yuzunden bile wp alır : )
Oi iş kolay şimdi bile koyardım ama ben liste oluşturmak istiyom kullanıcı playlisti yapcam onu telefonun hafızasına kaydetcek yada ordan alacak txt dosyası yaparım pcden linkleri bulursunuz alt alta yazıp atınca hepsini listeye ekler tıklayarak açarsınız tabi simge falan olmucak ama işinizi o işler için görür ;)

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
En baba çalışan uygulamanın altında bile bu trolllerin yorumlarını görürsünüz zaten :) önemli değil stabiliteyi bozuyorsa zaten hiç uğraşma.ileride istersen eklersin sorunu çözüp..lig TV izlemek isteyenler ayda. 1 tl verip Digitürk Play üyesi olsun. Uygulamayı indirsin oradan izlesin :) maçsız yayın tabi. :) Şansal ile markus un yorumlarını izlersiniz. :))

• Beğen
mk148a

mk148a

Üye
    Konu Sahibi
En baba çalışan uygulamanın altında bile bu trolllerin yorumlarını görürsünüz zaten :) önemli değil stabiliteyi bozuyorsa zaten hiç uğraşma.ileride istersen eklersin sorunu çözüp..lig TV izlemek isteyenler ayda. 1 tl verip Digitürk Play üyesi olsun. Uygulamayı indirsin oradan izlesin :) maçsız yayın tabi. :) Şansal ile markus un yorumlarını izlersiniz. :))
Türk maçlarını türkiyede izleyemiyoruz gidip azerbaycan tvde izliyoruz ayıptır bu ülkenin vatandaşına yazıktır valla.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Türk maçlarını türkiyede izleyemiyoruz gidip azerbaycan tvde izliyoruz ayıptır bu ülkenin vatandaşına yazıktır valla.
kaz çok olunca sinekten yağ çıkarmak kolay oluyor dostum..totemim bir kere daha tuttu..uygulalamız güncellendi :) eline sağlık dostum..

• Beğen
carew89

carew89

Üye
hocam idman tv yi de ekleyiverseniz ?

jepaq

Üye
15 dakika izledim hafızadan 100-120 mb civarı gitti..hatta hafıza az yeterli alan yok uyarısı verdi..geçici dosyaları internet geçmişini filan sildim gitmedi..global tv'de aynı kanal 10-15 mb oluyordu..daha kaliteli görüntü ama bu kadar fark olmaması gerek..bir de tv izlerken yüklenen geçici dosyalar kendiliğinden siliniyor mu daha sonra

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Silinmesi lazım..daha ben hiçbir tv uygulamasında hafıza şişme sorunu yaşamadım..bunda da olacağını düşünmüyorum..varsa da arkadaş müdahale eder zaten mutlaka. Bu arada halk TV linki sorunlu.arada açıyor arada açmıyor..fazla izlendiği için de olabilir malum..

mk148a

mk148a

Üye
    Konu Sahibi
Silinmesi lazım..daha ben hiçbir tv uygulamasında hafıza şişme sorunu yaşamadım..bunda da olacağını düşünmüyorum..varsa da arkadaş müdahale eder zaten mutlaka. Bu arada halk TV linki sorunlu.arada açıyor arada açmıyor..fazla izlendiği için de olabilir malum..
aybı sorun bir çok kişide olmadıkça birşey yapmayacağım çünkü kişiden kaynaklı sorunlar olabiliyor. Bu arada halk tv sıkıntılı biliyorum akşamları falan çalışıyo onun dışında başka halk tv yayını bulamadım uzun süre aradım malesef şuan böyle bir sonraki sürümde kaldıracağım madem öyle, sadece halk tv çalışmıyor diye adam 1 yıldız vermiş üstünede bir yıldız bile fazla demiş. Böyle olacağını tahmin ettiğim için az kanal eklemiştim sonraki sürümümde kanal sayısını aynı halk tvyi kaldırığ tutup stabilite üzerinde çalışcam. İlerde yeni yayın açılırsa halk tv eklerim bu yayın bir çok tv izle sitesinde kullanılıyor ordada çalışmıyor.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
bengütürk tvyide eklermisiniz

mk148a

mk148a

Üye
    Konu Sahibi

böyle adamlara ilerde çözüm getircem memnun değilse hiç kullanmasın programı, engellicem adamları bitcek sanki kolay yazılıyor program saatler günlerce emek var
bengütürk tvyide eklermisiniz
araştırırım eğer sorunsuzunu bulursam eklerim

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Halk tvyi kaldırmasan da olur komple.şu an çalışıyor çünkü:) tutarsız biraz.ama yeni link bulursan onunla değiştirirsin.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yorumu yapan gerçekten sabırsız ve kötü bir davranış sergilemiş.
Halk TV'siz bir TV uygulaması elbette düşünülemez, ancak iyi not verip yorumunda linkin güncellenmesi konusunda uyarıda bulunabilirdi. :hmmm

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Yorumu yapan gerçekten sabırsız ve kötü bir davranış sergilemiş.
Halk TV'siz bir TV uygulaması elbette düşünülemez, ancak iyi not verip yorumunda linkin güncellenmesi konusunda uyarıda bulunabilirdi. :hmmm
bunlar böyle kardeşim..doyumsuz insanlar..13 14 yaşındaki çocuk telefon kullanırsa olacağı budur..ne yorumlar okuyorum uygulamaların altında..kan beynime sıçrıyor resmen..Allah uygulama yapımcılarına sabır versin..boyle trollerle uğraşmak gerçekten zor zanaat..

skynet

Üye
Hocam yayın akışındaki yazılar çok küçük olmuş biraz daha büyük olursa daha güzel olur :)

Üst Alt