mk148a
Üye
kardeş müjdeni veririm, aztv olayını çözdüm şuan yeni update yüklüyorum 2gün içinde mağazada olur, ayrıntıları başlığa yazacağım.Kardeş Birde az tv ,idman tv falan eklesen çünkü şampiyonlar ligi maçları orada yani teldn izleme şansımız olsun![]()
Hocam ios yada android piyasasında benimkinden daha güzel daha detaylı birçok program mevcut olduğunu düşünüyorum, sırf bu yüzden windows phone piyasasına girdim. Malesef şimdilik böyle birşey yapmam mümkün değil, ama programı çok ileri seviyeye taşırsam o zmn android ve ios hatta windows sürümlerinide çıkarırım.arkadaşım bunu birde ios için yapar mısın yaparsan ellerine saglık ben kullanamadım bunu ama yınede emegıne saglık ugraşmısın
5 tane müzik kanalı koydumhocam çok güzel eline emeğine sağlık bence tek eksik kanal türlerinin az olması olmuş örneğin birçok müzik kanalından bir tane bile yok sonraki güncellemede kanal sayısı tvizle kadar olursa görsellikle beraber çok rahat önüne geçer 5 yıldız![]()
Ulusal kanal ve bengütürk tv yide ekleme imkanınız varmı
Uygulama gayet güzel fakat Halk TV yi ekleyebilirseniz daha da güzel olacaktır diğer kanallar artık bitti![]()
Halk TV ve Ulusal Kanal'ın eklenmesi, kanalların kategorilenmesi, yayın akışları...vs. v.s.
Bunlar gerçekten uygulamayı daha da güzelleştirecektir.
Elinize sağlık merakla bekliyoruz.
Halk Tv ve Ulusal Kanal eklendi.Kanal kategorisi ve yayın akışlarıda tamam.