abimiz bizi kırmamış koymuş az tvyi ama açılmıyor.İdmanda yok .Abi Bi el atsan![]()

aynen onu yapmayı düşünüyorum liste halinde.gerçekten ilgi ve alakanız için teşekkürler şöyle bir şey olabilirmi sizin seçtiğiniz güncel kanallar haricinde kullanıcılar kendi istedikleri kanal linkini ekleme imkanı olabilirmi örneğin ip tv gibi
sen cok guzel programlar yapıyorsun arkladaşım eline koluna saglık birde ios için tv programı yaparsan cok makbule geçecek valla wp telefonum olsa direk kullanırdım birde turk yapımcı var hem benım için en önemlisi yapılan programa destek verılmesı
yanlış mı biliyorum?boyle pek yok varsada paralı geneldeios da zaten milyon tane tv uygulaması var dostumyanlış mı biliyorum?
boyle pek yok varsada paralı genelde
kardeşim de digiturk play uygulamasını kullanıyor ayda 1 liraya bütün kanalları izliyorsun ulusal ve yerel kanalları,maçsız lig tv dahil.parasız olsa ne var sankıdoğrudur..bayılırlar sinekten yağ çıkarmayakardeşim de digiturk play uygulamasını kullanıyor ayda 1 liraya bütün kanalları izliyorsun ulusal ve yerel kanalları,maçsız lig tv dahil.
O bölümün adı Kendin pişir kendin ye! Olabilir mi?Oi iş kolay şimdi bile koyardım ama ben liste oluşturmak istiyom kullanıcı playlisti yapcam onu telefonun hafızasına kaydetcek yada ordan alacak txt dosyası yaparım pcden linkleri bulursunuz alt alta yazıp atınca hepsini listeye ekler tıklayarak açarsınız tabi simge falan olmucak ama işinizi o işler için görür![]()

parasız olsa ne var sankı
Olabilir yaparız belkiO bölümün adı Kendin pişir kendin ye! Olabilir mi?![]()
hem makara olmuş olur
abi mesela bende reklam koydum en azından ufak bir gelir olsun diye, şimdi ilk başta koydum ki ilerde uygulama büyüyünce koyarsam çok tepki alırım insanlar alışmış olsun diye başta koydum.en çok tercih edilen işletim sistemi neticede..herkes 3-5 kazanmak derdinde.
iyi yaptın kardeşim ben fark etmemiştim bile sen söyleyene kadarOlabilir yaparız belkihem makara olmuş olur
abi mesela bende reklam koydum en azından ufak bir gelir olsun diye, şimdi ilk başta koydum ki ilerde uygulama büyüyünce koyarsam çok tepki alırım insanlar alışmış olsun diye başta koydum.

SAğ olasın hocam ,windows ortamında çalışabilecek bir sürü tv uygulaması var en azından windows mağazada olmasada download sitelerinden 3.parti yazılımlar mevcut oda olmazsa canlı tv izleme siteleri var, yani windows phone 8 gibi yokluk yok. O yüzden şuan düşünmüyorum, çünkü sizler gibi bir kaç kişi kullanıp iyi yorum yapacak ama alternatif ve daha iyileri olduğu için benim uygulamama saçma sapan yorumlar yapıp emeğime saygısızlık edecek kişilerin olacağını düşünüyorum o yüzden şuanlık gerek yok@mk148a uygulamayı Windows Mağaza'da da yayınlamayı düşünüyor musunuz? Bu arada telefonda da kullanıyorum, elinize sağlık![]()